adresteki özel karakterler gelmeyen pin

cptasyom

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 2 adsense bekliyorum 2sinde de özel karakter var birisi 2. kere istendi diğeri ilk ama 2side ulaşmadı ö ş ç ü hepsi var maşşallah benim adreste, daha önce adreste özel harf olan arkadaşlar nasıl aştı bu sorunu acaba ?
forumda aramama rağmen bulamadım ben adresi özel harfleri girmeden yazdım

onunla bir alakası yok da için rahat edecekse ş yerine s, ç yerine c yazabilirsin özel karakter olmaz.

öyle yaptım hocacım zaten gelmedi :(
dağda oturmuyorum bu arada şehir merkezi
hatta postacı bir arkadaşa getirdim dedi

posta koduna çok dikkat edin arkadaşlar ülke içi önemsiz ama yurtdışından gelen postada ilk ayrımı posta koduna göre yapıyorlar yani ildeyseniz ilin ilçeyseoranın kodunu yazın

yani 5 karakterin ilk 3 ü dolu olsun hatta istanbul ve ankara gibi şehirlerde tümü doğru olsa daha iyi

örneğin eminönündesin
34000 posta kodu değil 34110
ankara ulus
06000 yerine 06030
izmir konak
35000 yerine 35260

ha daha küçük yerlerde ilçeninkini yazsanız yeter
zonguldak karadeniz ereğli de
67000 yerine 67300

kısaca şöyle anlatayım ülkeye girdiğinde posta kodunuz size en yakın postanenin olmalıki gelsin.

küçük bi yerde ilçede 1 tane postane vardır tek kod ile gelir yani ilk 3 ile ama büyük bir ilçede 3-5 tane postane varsa o zaman sizin mahallenin posta kodunu bulmanız şart

posta koduna çok dikkat edin arkadaşlar ülke içi önemsiz ama yurtdışından gelen postada ilk ayrımı posta koduna göre yapıyorlar yani ildeyseniz ilin ilçeyseoranın kodunu yazın

yani 5 karakterin ilk 3 ü dolu olsun hatta istanbul ve ankara gibi şehirlerde tümü doğru olsa daha iyi

örneğin eminönündesin
34000 posta kodu değil 34110
ankara ulus
06000 yerine 06030
izmir konak
35000 yerine 35260

ha daha küçük yerlerde ilçeninkini yazsanız yeter
zonguldak karadeniz ereğli de
67000 yerine 67300

kısaca şöyle anlatayım ülkeye girdiğinde posta kodunuz size en yakın postanenin olmalıki gelsin.

küçük bi yerde ilçede 1 tane postane vardır tek kod ile gelir yani ilk 3 ile ama büyük bir ilçede 3-5 tane postane varsa o zaman sizin mahallenin posta kodunu bulmanız şart

Katılıyorum internette Bulabilirsiniz tam adresinizin/mahallenizin posta kodunu

ayrıca özel karakterlerin bi önemi yok ulaşmasında,veriginiz adreste postacının anlıyabilecegi kadar bilgi vermen yeterli olur

Son düzenleme:
yazdım hocalar koda kadar yazdım ben özellikle adresinde özel karakter olan arkadaşları merak ediyorum nasıl yaptılar diye

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

yokmu özel karakterli adresten pin alan

tamamen random bu iş türkçe karakter ile alakası yok yani bi öncekş adsense de full tr karakter vardı (ö,ü,ç,ş alayı ) o geldi ama bunda ı harfini bile i yaptım daha gelmedi ama arkadaşın dediği gibi posta kodu en önemli faktör

kargolar bile çinden 3 günde geliyodu türkiye dağıtımda sıkıntı var...

Katılıyorum internette Bulabilirsiniz tam adresinizin/mahallenizin posta kodunu

ayrıca özel karakterlerin bi önemi yok ulaşmasında,veriginiz adreste postacının anlıyabilecegi kadar bilgi vermen yeterli olur

bi dipnotta bulunayım küçük bi ilçedeyim

postanenin kapısından giriyorum geldi yada gelmedi diyor postacı. Üzerinde google yazan olursa ayırırım ben diyor o derece :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri