"adRev" Telif ihtarı ...

R
  • Kullanıcı rainbow112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
1. kim olursa olsun, ne yaparsa yapsın ve düşüncen ne olursa olsun foruma giripte konunun içinde "yobaz" , "allah belasını versin" tarzı cümleler kuramazsın. Forum kuralları açık ve nettir, okumadıysan girer okursun. Forumda senin üslubunla konuşanlara müsade edersek buralarda durulmaz. Tepkini dile getirebilirsin ama yaptığın yoruma daha dikkat etmen gerekir.
Bu sebepten uzaklaştırma alman gerekirken adamın canı yanmış, canı sıkılmış diye hoşgörüyle yaklaşıp adam akıllı yorum yazıyorum altına ama sen yetinmiyorsun tekrar tartışmaya ortam hazırlayacak uslupla yazıyorsun.

Bu tarz konulardan başı ağrıyan arkadaşlarımız oldu, onlarda konu açtılar. Ama açılan konularda "yobaz, allah belanı versin" şeklinde yazıpta çözüm aramadılar. Seninki çözüm arama konusu gibi değildi. Neyse...

Kaldıki seninle bilgi vs. yarıştıracak halim yok, en iyisi sensin kralsın... Bi de gelmiş "sen bile olabilirsin bu tavrın..şüphe uyandırmadı değil" diyorsun ya.. Sen keyfine bak, komik olma.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Aynı konuda çözüm aramak isteseydin eğer açıklayıcı olarak konuyu şu şekilde açabilirdin;

Arkadaşlar ......... yüklüyorum ancak videoların gerçek sahibi "adRev" olmadığı halde, partnerlik almış bütün videoları engellettiriyor. Aynı konudan başı ağrıyan arkadaşlar var mı? Bi çözüm bulsak buna"

Bakın aynı şeyden şikayetçi olan başkaları da var, bu sahtekarı bulmak lazım. adRev - YouTube.

ya hakki olmadan bir kisi ihtar verebiliyormu ? desene bizim firma kanali gume gitti :) yok gercekten panafilmse boynum kildan ince ama sirf birileri ben daha cok izleyici cekiyim dusuncesiyle yaptiysa gercekten enteresan ve asil problem bu tarz kisilerin ihtar verebiliyor olmasi, ben en iyisi PanaFilm etelefonla ulasiyim :) sizinmi hemsirim bu maila dresi deyim adam gibi soyleyin :) siz yaptiysaniz helali hos olsun falan filan yapyim hem suclu hem guclu oluyum :)

arkadaslar sakayi bir kenara birakalimda herkes bir birini yanlis anlamis burda benimde basima geldi KVP bana ait degil ihtar aldim ama sanki film yapimcisi benmmisim gibi pesine dustum cun ki isin ucunda ki eski bir kanal ve bir cok musteri tarafindan bilinen bir cok yerde o kanaldaki videolarda tanitimi olan bir kanal kapandi benim salakligim cok ama iste bir suphe girince haddinden fazla ustune dustum olayin bu yuzden insanlarin ilk dedigi ile hemen yargilamayin once ic durumunu ogrenip daha sonra yargilama konusuna gecmeliyiz...

Sunu da unutmayalim youtube asgari ucretle yada sozlesmeli aylikli eleman aramiyor onun icin bu tur seyleri bukadar tartisma konusuna getirmeylim...

Arkadaş ne olursa olsun amatör video yükleyeceksin. TV Logosunun L si gözüküyorsa kelle koltuktasın...

Bu AdRev meselesi cozulmedimi daha :) yeni turedi galiba alakali alakasiz herseyde dunya geneli engellendi diyor uyariyida bu AdRev yapiyor :)

bir trafik kazasi paylastim Dunya Genelinde engellendi dedi uyari yapana baktim AdRev
Tatar Ramazan - Benim icin uzulme - Salih Kusu - Osmanli Tokati
Bu dizilerde ayni sekil engelli ve engelleyen AdRev :)

Aklima gelmeyen bir kac Haber Amator videolarda var ilk siralarda cikinca anldirmadim aklimda da kalmadi ama son zamanlarda herseyde karsima cikiyor....Bir aciklamasi olan var mi bu konuda ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri