Adsende Para birimi sorunu

Jaquaries

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.geektr.com
Adsensede Para birimi sorunu

Arkadaşlar kanalımı açtım adsense ile etkinleştirdim , para kazanmaya da başladım. fakat para birimi $ olması gerekmiyor mu ? ben de şuan TL gözüküyor. kazandıgım parayı çekeceğim zaman sorun olur mu acaba ? Düzeltiliyorsa Nasıl Düzelitirim ?

İlk başta açtığım adsense $dı.Sonraki açtığım adsense TL oldu.Anlayacağın tek para birimi artık TL olarak açıyor adsense.

benim hesap da tlye döndü ev arkadaşımın hesabı hala dolar bi terslik var ama hadi bakalım hayırlısı

bendede hala $ büyük sıkıntı herşey 1-2 gün sonra oluyor. tl para kesinleşir dolar 2 gün sonra kesinleşir tl ödeme yapılır dolar 2 gün sonra ödeme yapılır ...

benim hesap da tlye döndü ev arkadaşımın hesabı hala dolar bi terslik var ama hadi bakalım hayırlısı

düzeltiyordur umarım neden böyle oldu acaba yaa :eek:

---------- Mesaj saat 14:36:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:45 civarında gönderildi. ----------

bendede hala $ büyük sıkıntı herşey 1-2 gün sonra oluyor. tl para kesinleşir dolar 2 gün sonra kesinleşir tl ödeme yapılır dolar 2 gün sonra ödeme yapılır ...

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri