Adsende'de bağlı olan kanalı partnere taşıma ve ?

• Kullanıcı ertunc23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ertunc23

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar ;

Adsense'de bağlı olan 1 kanalım 1 hafta önce spama düştü.10 ünlem sonrasın'da youtube tarafından xxx kanalınız yüzünden adsense kötü duruma düşebilir diye mesaj geldi.Bunun sonucunda Adsense'de olan kanalımı partnere taşıdım.Kanal dün itabir ile spam'dan askıya alındı. Sormak istediğim ;

Kanal Adsende 'de 400 lira üstü para bıraktı.Kanalı partnere taşıdığım'da para sıfırlandı.Şimdi bu kanal yüzünden Adsense zarar görür mü ? Kesinti yüksek olur mu ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi teşekkürler.

Kanal partnerden atılırsa tekrar adsenseye döner . Kanalın kötü durumu hala devam ettiğinden ( partnerden boş yere atılmaz ) adsenseye etki edebilir .

Partnerden atılmadı kanal spam'dan kapandı.Arada fark var hocam.Kanal ayak'da değil ki.Yinede etki eder mi ?

Spamdan kapanan kanalların etki etme ihtimali nedir bilemiyorum ama benim spamdan kapanıp hiç giremediğim kanallarım vardı , dolayısıyla silemedim hesapları ve adsenseye bağlıydılar . Henüz bir sorun yaşamadım.

Spamdan kapanan kanalların etki etme ihtimali nedir bilemiyorum ama benim spamdan kapanıp hiç giremediğim kanallarım vardı , dolayısıyla silemedim hesapları ve adsenseye bağlıydılar . Henüz bir sorun yaşamadım.

Beni şüphelendiren bu işte hocam.Kanalı bağladım 3 gün partnerde tüm videoları silip beklettim.Ardından video atmaya başladım spam'dan uçtu.Yani youtube spam botuna yine yakalandım.Geriye doğru bakılıyorsa %100 zararı olacak.İnşallah bu ay kazasız belasız kesinleşme olur.Fazla kesinti olsun ama kesinleşme olsun razıyım.

Beni şüphelendiren bu işte hocam.Kanalı bağladım 3 gün partnerde tüm videoları silip beklettim.Ardından video atmaya başladım spam'dan uçtu.Yani youtube spam botuna yine yakalandım.Geriye doğru bakılıyorsa %100 zararı olacak.İnşallah bu ay kazasız belasız kesinleşme olur.Fazla kesinti olsun ama kesinleşme olsun razıyım.

Bu konuda pek korkmanız gerektiğini düşünmüyorum . İlk yaşadığımda bende çok endişelenmiştim ancak şuana kadar sorun yaşamadım Allah'a şükür umarım bundan sonrada yaşamam . Zamanında forumda epey araştırma yapmıştım bir çok kişi spamdan kapanan adsenseye bağlı kanallarını hiç silmediğini söylüyordu.Kesinti illahaki olacaktır ama ne boyutta olacağını ancak kesinleşme tarihinde görebilirsiniz .Keyfinize bakın bence . Zaten kanala ulaşamıyorsanız elinizden birşey gelmez , bekleyip görmek en iyisi.

Bu konuda pek korkmanız gerektiğini düşünmüyorum . İlk yaşadığımda bende çok endişelenmiştim ancak şuana kadar sorun yaşamadım Allah'a şükür umarım bundan sonrada yaşamam . Zamanında forumda epey araştırma yapmıştım bir çok kişi spamdan kapanan adsenseye bağlı kanallarını hiç silmediğini söylüyordu.Kesinti illahaki olacaktır ama ne boyutta olacağını ancak kesinleşme tarihinde görebilirsiniz .Keyfinize bakın bence . Zaten kanala ulaşamıyorsanız elinizden birşey gelmez , bekleyip görmek en iyisi.

Hocam daha öncede kapanma yaşadım.Fakat bu sefer ki farklı olduğu için sormak istedim.Kanalı partnere kaçırıp yine spama yakalandığım için adsense şüphem var.Umarım dediğiniz gibi olur.Yoksa biliyorum kapanan kanallar yüzünden %90 kadar kesinti olabiliyor.Önemli olan adsense uçmasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri