Bugün farkettiğim bir olay oldu.1-2 ay önce adsenseye bağladığım kanal aslında bağlı değil.Acemilikten değil kesinlikle!Her şey normal adsense etkin gözüküyor(Hatta bilmeyenlere çok yardım etmişimdir).Hesabın para kazanması aktif 2 aydır açık.Böyle 3 kanalım var.Hepsi alt kanal.Para kazanmaları gitmişti.Google + ile tekrar açmıştım o zamanlar.Nasıl farkettiğime gelirsek hitleri olan kanallar analytics-tahmini kazançlara girince şöyle bir uyarı verdi:
Ayrıca şimdi anlıyorum ki izlenimler adsenseye yansımamış. Sorun nedir acaba fikri olan var mı?
Kazançlarınızın raporlarını burada günlük olarak görmek istiyorsanız bir AdSense hesabını kanalınızla ilişkilendirmeniz gerekir.
AdSense hesabınızı zaten ilişkilendirdiyseniz henüz sizin için kazanç verileri bulunmuyor olabilir. Lütfen birkaç gün içerisinde tekrar kontrol edin.
AdSense hesabınızı zaten ilişkilendirdiyseniz henüz sizin için kazanç verileri bulunmuyor olabilir. Lütfen birkaç gün içerisinde tekrar kontrol edin.
Ayrıca şimdi anlıyorum ki izlenimler adsenseye yansımamış. Sorun nedir acaba fikri olan var mı?