Adsense 2.Youtube Kanalı Ekleme Sorunu

• Kullanıcı firarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

firarda

Kayıtlı Üye
Adsense'a 2. youtube kanalı eklemek istiyorum, ama '''tek bir kanal ekleyebilirsiniz'' diyor.

2 ve daha fazla kanalı nasıl ekleyebiliyoruz. Bilen var mı acaba ?

tşk.ler.

youtube hesabını burdan eklememizmi gerekiyor.

biz hiçböyle birşey görmemiştik. ACEBA Bizim veri yada kazançlarımızın gözükmemesi bundan dolayımı.

Videoların izlendin mi peki? Bende dün kanal açtım ekledim ama çalışıyor mu bakmadım $yeşil yanıyor sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

hesap ayarlarinda davet et gibi bir yer yokmu hocam

Videolarım izlendi. Yeşil yanıyor. Para kazanma aktif.
Ama Adsense'da sadece 1 kanal bağlı gözüküyor.
Yukarıdaki resimde Youtube Kanalım yazan yerin altında sadece 1 tane kanal gözüküyor.
Bağlı hesaplar (1)
olarak görünüyor.

Davet falanda göremedim ya :confused:

Kanalların hepsini tek tek davet mi yollucaz o üsteki öğreten sitede öyle yazmıyordu

Yanlış mı görüyorum,
Resimde adsense'i sadece bir " google analytıcs" hesabına bağlayabilirsinşz diyor,
Adsense'e sadece bir youtube hesabı bağlayabilirsiniz demiyor!!!
Yoksa benim anlamadığım birşey mi var?
Varsa ben de öğreneyim yanlışımı!!

youtube kanallarını bu şekilde bağlamıyorsunuz zaten. youtube üzerinden adsense ile ilişkilendirmeniz yeterli.

şu olayı doğru düzgün anlatan bir yer video vs varmı? 2. kanal açmak istiyorum?

şu olayı doğru düzgün anlatan bir yer video vs varmı? 2. kanal açmak istiyorum?

Aşağıda anlattıklarımı uygulayın 500 e kadar kanal bağlayın...

Bağlamak istediğin kanalın mail adresini adsense hesap ayarlarına tıkla açılan sayfada en altta aşağıda kişi davet icin bölüm var oraya yapıştır davet et tıkla
mail adresinden gelen linki onayla.
Daha sonra B U R A Y A tıkla ve youtube hesabını adsense ile ilişkilendir.

_

Aşağıda anlattıklarımı uygulayın 500 e kadar kanal bağlayın...
_

çok teşekkür ederim dostum allah razı olsun.. nedense çekiniyorum ana hesapta 1 topluluk ihtarı var. onunla ilgili herhangi bir sıkıntı olurmu? bu ayın sonunda bitiyor beklesemmi geçmesi için? ve diğer kanal için aynı pcden gmail hesabı almak sıkıntı yaratır mı? bunun için bi ayrıntı var mı?

çok teşekkür ederim dostum allah razı olsun.. nedense çekiniyorum ana hesapta 1 topluluk ihtarı var. onunla ilgili herhangi bir sıkıntı olurmu? bu ayın sonunda bitiyor beklesemmi geçmesi için? ve diğer kanal için aynı pcden gmail hesabı almak sıkıntı yaratır mı? bunun için bi ayrıntı var mı?

ben olsam beklerim hiç risk etmezdim.

ben olsam beklerim hiç risk etmezdim.

bu ihtardan dolayı bazı ayarlarda çevirimdışı olmuş.

peki gmail adresini aynı pc üzerinden alsam sıkıntı çıkar mı? onlarca kanalı olan insanlar var, gmail almak için her defasında farklı pc aramıyorlardır sanırım?

ya arkadaslar okuma yazmanizdami yok, youtube demiyor analizy diyor ikisi ayri sey,

youtube hesabina gir, video yoneticisi - Kanal ayarlari - Para kazanma ayarlarını grüntüleyin

Burda bir hesba bagli degil ise Yönergeler ve Bilgiler basligi altinda odemelerimi nasil alirim gibi bir madde olacak tam bilmiyorum ama onabenzer bir yazi ona tikla orda yazanlari uygula....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri