Adsense 20,00-TL sınır aşımı ile ilgili bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknoemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknoemin.com
Merhaba arkadaşlar,

Sorumu kısaca ve açıklayıcı bir biçimde ifade etmeye çalışayım. Örneğin ben mart ayının 5'ünde Adsense başvurusu yaptım ve aynı gün onaylandı. O halde benim bu Adsense hesabında PIN'in basılarak adresime doğru yola çıkması için aynı ayın 12-13. gününe kadar 20,00-TL kesinleşmiş kazanç mı yapmam lazım, Yoksa her ayın sonunda mı kesinleşip 12-13. günü bizim panellerimize düşüyor. Bu konuda itilafa düştüm. Umarım doğru anlatmışımdır.

Saygılarımla

hocam eğer nisan ayında pinin çıkmasını istiyorsanız bu gece 12 ye kadar 20,00 tl kesinleşen kazancınızın olması gerekmekte. yani hangi ay pin istiyorsanız o ayın kesinleşen kazancı 20.00 tl ve üstü olmak zorunda zaten 1 kere geldiği zaman başka gerek kalmıyor.

hocam eğer nisan ayında pinin çıkmasını istiyorsanız bu gece 12 ye kadar 20,00 tl kesinleşen kazancınızın olması gerekmekte. yani hangi ay pin istiyorsanız o ayın kesinleşen kazancı 20.00 tl ve üstü olmak zorunda zaten 1 kere geldiği zaman başka gerek kalmıyor.
20tl düşmüş sanırım az önce baktığımda adres doğrulama için gereken tutar 10tl yazıyordu.Kontrol edin isterseniz.

Martta uye oldun. Mart (1-31) ayinda xxx lira kazandın diyelim. Bu kazancın nisanin 11 nde kesinleşir. Kesinleşen kazanc 20 lira ve üzeri ise pinin nisanin 12 sinde yola çıkar.

2 ayda toplam 20 tl kesinleşmesi durumunda gelmiyormu yani ?

herkes farklı bi cevap vermiş gibi.sen istersen mart ayında 100.000 tl kazan.martın kazancı kaç tl olrus olsun nisanda kesinleşşir.o zamanda nisanın 12sidne yola çıkar.asla ve asla aynı ay içinde yola çıkmaz.mesela nisanda başladınız adsenseye.nisan ayında asla pininiz gelmez.mayısta yola çıkar.hazıranda anca ulaşır elinize.

Mart'ın 1'inde başladım şu an 800 tl para görünüyor adsense'de ama kesinleşen bir kazancım yok. Kesinlerşir kesinleşmez pin yola çıkar mı? Yoksa Bir dahaki aya kalır mı?

hocam adsense hesabınızda 5 ay da 20 tl kesinleşirse 5. ay da yola çıkar, 1. ayda keisnleşirse 1. ay yola çıkar olay bundan ibaret. yani aylarla vs vs alakası yok ne zaman kesinleşen 20 tl olursa o zaman yola çıkar. 10 tl demişsiniz ama bu imkansız hocam 20 TL'dir türkiye için limit.

Martta uye oldun. Mart (1-31) ayinda xxx lira kazandın diyelim. Bu kazancın nisanin 11 nde kesinleşir. Kesinleşen kazanc 20 lira ve üzeri ise pinin nisanin 12 sinde yola çıkar.

en doğru anlatımı alıntılayıp konuyu kapatıyorum.
daha fazla kafanızı karıştırmayın bu konuda...

bir önceki ayın kazancı ayın 12sinde kesinleşir ve o anda 20yi geçenin pini otomatik yola çıkar.

Şimdi bir çok arkadaşım ortalam aynı cevapları vermiş ancak ben bazı yerlerde itilafta kaldım :) . Şu anda teyit ettiğimde 20'den 10'a düştüğünü gördüm. 10 TL konusunda mütabıkım. Net olarak şöyle toparlayayım; Şimdiben ayın 1-30 yada 1-31 tarihleri arasında ne kazandıysam 12'sinde o kesinleşiyor. Ondan sonra ki 12 gün diğer ay'ın hesabına geçiyor öyle değil mi?

tarihler konusunda haklısın da ben 10 oldugunu sanmıyorum...
neyse sen kazancını arttırmaya bak ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri