Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

Forumu arayın daha önce paylaşıldı bu bilgi

Hocam normalde bir adrese verince büyük ihtimal gelmiyor ancak posta kutusu kiralnırsa ptt bunu yüzde yüz senin posta kutunu yolluyormu çünkü adamlar pini yüzde yüz yolluyor.

Tam olarak durum nedir şimdi. Kimlikle onaylama olayı bitti mi?
Gerçek adres mi gerekiyor...

evet baktım hocamda ptt de bile yanı 1adres verıyor ee adsensede 1 2 kere pin isteriz 3.adsensede napıcaz yenı kutumu alıcaz yanı bıraz sıkıntı olabilir

Annenin kardeşinin adına aç pttden ne farkederki? Adsense verdiğinb adresle pttden kiraladığının ismi aynı mı olması gerekiyor ?

Benim mersk ettigim yurtdisi acilan hesaplarda da boyle mi yoksa sadece TR ye ozgu bir sorun mu?

posta kutusu kullanan arkadaşlar ayrı bi konu açıp bilgilendirse güzel olur

Benim mersk ettigim yurtdisi acilan hesaplarda da boyle mi yoksa sadece TR ye ozgu bir sorun mu?

almanya denedim dün hala form açılmamış

"
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz."

almanya denedim dün hala form açılmamış

"
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz."

Hocam form acilmasindan degil de 3 pin icin uzatma olayi yabancilarda goruldu mu hic?

3. pini ne zaman istediniz?
kimlik mi gönderdiniz?

13 Haziranda istemiştim bugün baktım açıktı form yeri ne zaman açtılar bilmiyorum

ekran görüntüsü yolladım,

Banka bilgisi girilimiydi ? Giriliyse alıcı ismiyle adsense ismi aynımıydı ?

Kimlik mi yolladın yoksa ekran fotosumu ?

3.pin isteme tarihi 23 haziran mıydı ?

Banka ismi girili değildi

ekran fotosu yolladım

3.pin isteme tarihi 13 hazirandı

Suan onaylanmayanların olması o kısımda bir sıkıntı olduğunu gösteriyor baska mantıklı acıklaması kalmadı artık gecici bir sorun olduğunu düşünmeye basladım.

---------- Spam Engelliyici 19:09 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

az önce formu doldurup yolladım kabul etmediler
Hocam gelen mailde bu mesaj gelen e-postaları kabul etmeyen bildirim amaçlı bir e-postadan gönderilmiştir. Lütfen cevap vermeyiniz yazıyor mu? Eğer yazıyorsa belki de hafta sonu olduğu için kapalı olabilir o kısım.

Adamlar sürekli bişeyleri değiştiriyo, onay maili bile değişmiş, bide maile gif koymuşlar zenci bi adam göz kırpıyo konfetiler patlıyo falan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri