Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

Son 4-5 günde 3. pin talep eden bi ben mi varım koca forumda?

Sorun genel gibi duruyor..Benimde 2 gün oldu form sayfası gelmemiş..

Henüz bende de gelmedi.

Bankalara test doğrulaması bugün gelmiş ancak form gelmedi.

1 haftadan fazla bekleyen var mı acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. pinden sonra kaç gün bekleyin yazısı vardı? belki artık o yazıdaki güne kadar açılmayacak olabilir.

Normalde 3. pinden sonra yine 21 gün diyordu sanırım. Ama hiç 21 gün görmemiştik.

Bundan sonra 21 güne çıkarmış olabilirler.

Ama umarım yanılıyorumdur bugün hepimizinki açılır

umarım adsense onayı gibi teknik gecikme olmuştur düzelir, yoksa kesinleşmeden sonra pin süresi 63 güne çıkmış olacak.

ben 3.pini istedikten sonra anında form çıktı kimlik gönderdim bakalım kaç saate onaylanacak

Bende 25 inde 3.Pini isticem gelişmeleri yazarım burdan İnşallah bir sorunla karsilasmayiz

ben de dün gece istedim 3. pini hala açılmadı form. geceden beri 3. pin isteyip form açılan var mı? yoksa herkeste farklı mı oluyor bu işler eskiden böyle değildi

bende dün 18 civarı 3.pini istedim formun açılmasını bekliyorum . Her ay bir b*k çıkarıyorlar

Herkezde çıkmıl 3pin yerı birtek bendemi çıkmadı acaba beklıyorum gırdım 3pin kısmı açılmamıs yarın tekrar bakayım

ben cok sanliyim galiba dun formi doldurdum sabah 9 da param yatti sizde nasil form gelmedi anlamis degilim

forum zaten normalde de tam 24 saat sonra çıkıyor biraz bekleyin bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri