Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

Dün gece bir adsensede 5. pini istedim adreste en başından beri doğru ama pin ulaşmıyor bölgenin postacısıylada bir türlü denk gelemiyorum nasıl onaylayacağım bu adsenseyi bilemiyorum..
kaça kadar gidecek doğrusu merak ediyorum 5.pin ne ya :D 10'a kadar gidecek herhalde forum işi tamamen kalktı

[MENTION=10436]earthquake[/MENTION] ptt ye gidip bölgenin postacısının telefon numarasını alıp arayabilirsin hocam ben öyle yapmıştım.

Artık tel. numarasını vermiyorlar. memleketten gönderilen acil evrak vardı aramıştım dağıtıcın numarasını vermediler. bizim böyle bir yetkimiz yoktur dediler.

kaça kadar gidecek doğrusu merak ediyorum 5.pin ne ya :D 10'a kadar gidecek herhalde forum işi tamamen kalktı

İşin tuhaf yönü 4. ay sonrasında onaylanmayan adsensede reklam gösterimi duruyor diye uyarıda okumuştum orası kötü yoksa acelesi yok adsense bol eninde sonunda gelir adres doğru..

bugün bir sitede denk geldi. 5 aydır onaylatamıyordum en sonunda kimlikle onayladım yazmış. kaç pin istediğini belirtmemiş ama ..

15 gündür form linki yok, milyonlarca adsense var ama kimseden ses çıkmıyo. Onay yöntemi varda bizmi bilmiyoruz acaba.

10 dolardan bu işi yapsam tr adres sağlasam kimler müşterim olur?

@yenerk pin başı 20 tl yapsan sadece benden aylık 600 tl alırsın. Postacı yakın tanıdığı olan varsa ihya olur.

bakayım hocam birşey ayarlamayı düşünüyorum galiba taktik buldum :D

bölge postanede çalışan birisi olsa her pini sallama o bölgeye istesek olur.

Çözüm yolu bulan var mı ? form açılmıyor. uzatma maili geliyor 3.pin+21 gün geçenlerde de. nasıl işin içinden çıkılacak 1-2 gündür uğraşıp duruyorum.

Umudumuz [MENTION=10939]yenerk[/MENTION] . Ondan haber bekliyoruz :D 5ci pini isteyenler var, hala form falan yok ortada.

geçen sene bu günlerde 3.taraf geçmeyi buluyordum konu açmıştım forum çıldırmıştı :D gelenekselleşti artık okulların açıldığı ay taktik buluyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri