Adsense 3.pini istedikten 21 gün sonra onaylanıyor artık

• Kullanıcı medser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

medser

Yasaklanmış
arkadaşlar buna 2 adsensemde ve diğer arkadşalarında 21 gün sonrasında onaylandığı için sistem değişti sanırsam bunu bilmeyen arkadaşlar bu konudan faydalansın telaş yapmasınlar onaylanmıyor diye 3.pini isteyip hemen kimlik vs yollamasınlar

evet bende teyit edeyim 3.pini istedikden 24 gün sonra kimliği gönderdim 2adsensede onaylanmış.

peki neden 3.pine kadar bekliyorsunuz arkadaşlar.postalar elinize ulaşmıyormu ? eskiden 20 gün içinde posta elimize ulaşırdı artık sıkıntı mı var ? 1 seneden fazla oldu posta muhabbetlerinden sonra adsenseler banlanınca sorayım dedim ?

gelmiyor hocam aynı apartmana geliyor diğeri gelmiyor saolsun postacı abiler önemsemiyor olabilir kücücük şey sanıp kaynıyor olabiliyor arada onun için

gelmiyor hocam aynı apartmana geliyor diğeri gelmiyor saolsun postacı abiler önemsemiyor olabilir kücücük şey sanıp kaynıyor olabiliyor arada onun için

böyle durumlarda postanın gelmesine 1 hafta kala falan postaneye gidip sizin mahallenize bakan postacı arkadaşa durumu izah etmeniz.ben bizim mahallede farklı evlerin adreslerini verdiğim için adama durumu izah etmiştim.telefon numaramı almıştı posta geldiğinde beni arıyordu bende gidip postanede elden teslim alıyordum.

pin in gelmesi vakit alıyor ben hep pinlerimi başvurduktan 2 ay sonra alıyorum siz niye bukadar acele ediosunuz

arkadaşlar 1 adet adsensem var ve pin elime ulaşmadı 3.pini istedim fakat kimlik onayı için çıkmadı 1 arkadaşımızda 3.pini istediğin gün kimlik ile onayladığını söyledi kafam çok karıştı yardımcı olucak var mı bilgisi olan

arkadaşlar 1 adet adsensem var ve pin elime ulaşmadı 3.pini istedim fakat kimlik onayı için çıkmadı 1 arkadaşımızda 3.pini istediğin gün kimlik ile onayladığını söyledi kafam çok karıştı yardımcı olucak var mı bilgisi olan

bugün bende kontrol ettim. 3. pini istedikten 4 hafta sonra diyor. bekleyelim bi 4 hafta daha acelemiz yok. :)

bugün bende kontrol ettim. 3. pini istedikten 4 hafta sonra diyor. bekleyelim bi 4 hafta daha acelemiz yok. :)

üstad sendede yok demi kimlik ile onaylama şuanda ?
Sadece sorun bende mi diye merak ettim herkezde aynı ise bekliyeceğiz artık 1- 1.5 hafta kadar

üstad sendede yok demi kimlik ile onaylama şuanda ?
Sadece sorun bende mi diye merak ettim herkezde aynı ise bekliyeceğiz artık 1- 1.5 hafta kadar

3. pini istedikten sonra forma tıkladığımda farklı bi sayfaya yönlendiriyor. evet hayır seçenekleri olan.

geçen hafta 3.pini istedikten 1 gün sonra onaylattım :) kimlikle

hocam evetli hayırlı sayfa cıkıyor suan 3.pini istedikten sonra fotoğraf koyucak yer cıkmıyor

valla bilmiyorum ben geçen hafta onaylattım daha

6 şubatta onaylatmışım

Sayın Kullanıcımız,

Kimliğinizi kanıtlayan belgeyi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz belgenin, AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten memnuniyet duyarız. Artık bu hesap için PIN girmenize gerek yoktur.

valla bilmiyorum ben geçen hafta onaylattım daha

6 şubatta onaylatmışım

Sayın Kullanıcımız,

Kimliğinizi kanıtlayan belgeyi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz belgenin, AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten memnuniyet duyarız. Artık bu hesap için PIN girmenize gerek yoktur.

hocam cok ilginç valla 3. pini istedikten sonra alttaki foruma tıklayınca sorular soruyor evet hayır cevaplıyorsun pinden sonra 4 hafta bekliceksiniz diyor 3.pin olmasına rağmen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri