Adsense 3.pini istedikten 21 gün sonra onaylanıyor artık

• Kullanıcı medser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
arkadaşlar 25inde 3.pin istemiştim şimdi baktım kimlik onayı açılmış kimlik ile onayladım
acaba bankaya ne zaman gönderilir bu miktar

3. pini istedikten sonra 2 3 gün bekleyin resmi yollama yeri gelecek acele etmeyin. Resmi yollama yeri gelince kimlik vs yollamayın kimlik istemiyorlar artık adres görmek istiyorlar. Faturanızı adresiniz görecek şekilde resmini yollayın kabul ediliyor

arkadaşlar benden size küçük bir tavsiye belki işe yarar pini dükkanınız varsa veya tandıgınız bir dükkan sahibi varsa dükkanın adresini yazın işiniz daha kolay olur diye düşünüyorum.

Dün.yarım saate onayladım.direk isteyin yollayın

3. pin gelmedi bende kimlikle persşembe günü onaylattım. kesinleşen miktarı ne zaman alabilirim bu gün salı hala yatmadı bi bilginiz varmı. teşekkürler.

3. pin gelmedi bende kimlikle persşembe günü onaylattım. kesinleşen miktarı ne zaman alabilirim bu gün salı hala yatmadı bi bilginiz varmı. teşekkürler.

Bazen ödeme zamanı yaklaştığında herkes ile beraber ödeme yapabiliyorlar. Adsenseye girip bakın işleme girmişmi girmediyse pazartesi yada salı herkesle beraber alırsınız.

3. pini için ayın 11 den önce geliyordu diye hatırlıyorum tam olarak tarih bilen varmı arkadaşlar...

Bugün karşılaştım adsenseden 3. pinimi istedim ama 4 hafta sonra kimliğin ile onaylayabilirsin dedi. 2 aydır gelen giden yok sıkıntı bu pin işi. O değil 1 ay yada 1,5 ay önce aynı şekilde bir adsense onaylattım. Yeni geçmişler galiba sanırsam bu sisteme. Neyse hayırlısı ile yatsın kazançlarımızda beklemeye razıyım ben (:

Beyler bende kimlik ile onaylattım da eklediğim banka hesabı sahibiyle kimlikte yazan isim farklı bir sıkıntı çıkar mı?

Bugün karşılaştım adsenseden 3. pinimi istedim ama 4 hafta sonra kimliğin ile onaylayabilirsin dedi. 2 aydır gelen giden yok sıkıntı bu pin işi. O değil 1 ay yada 1,5 ay önce aynı şekilde bir adsense onaylattım. Yeni geçmişler galiba sanırsam bu sisteme. Neyse hayırlısı ile yatsın kazançlarımızda beklemeye razıyım ben (:

Dün bi arkadaşta 3.Pini istemişti. http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/20149-pini-kimlik-kullanmadan-onaylatma-resimli.html Bu konudaki gibi uygula onaylanır dedim. Ama yapamadı o sayfa gelmiyor falan demişti. Fakat bugün o sayfa gelmiş onaylamış. Bence yarın tekrar bi bakın.

Beyler bilmeden yorum yapmayın,konu açmayın. 3. pini istedikten bir süre sonra resim yollama yeri geliyor [MENTION=14992]Upcjz[/MENTION] arkadaşında dediği gibi. Resimle genelde ne yollarsanız yollayın kabul ediyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri