Adsense 50 Tl Gerekli

• Kullanıcı furkaneses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkaneses

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu ayın bitimine 6 gün kala hesabım 150 tl de kaldı bu ödemeyi almam gerek. Adsenseler arası para aktarımı yapılıyormu bilmiyorum ama bana yardımcı olacak kişiye ben 50 tl nakit atsam o bana ya adsenseden 50 tl aktarsa (öyle birşey varsa) yada kanallarından birini benim adsenseye baglayıp 50 tl lik kaazanc yaptıktan sonra geri çekse bende nakit 50 tl aktarsam o kişiye ? bidaki ay 200 tl ödemeye gerçekten ihtiyacım var..

Arkadaşlar bu ayın bitimine 6 gün kala hesabım 150 tl de kaldı bu ödemeyi almam gerek. Adsenseler arası para aktarımı yapılıyormu bilmiyorum ama bana yardımcı olacak kişiye ben 50 tl nakit atsam o bana ya adsenseden 50 tl aktarsa (öyle birşey varsa) yada kanallarından birini benim adsenseye baglayıp 50 tl lik kaazanc yaptıktan sonra geri çekse bende nakit 50 tl aktarsam o kişiye ? bidaki ay 200 tl ödemeye gerçekten ihtiyacım var..

Pini girmeydiysen daha pini gireceksin kesinti olacak adsensenin banlanıp banlanmayacağı belli değil ?

adsense para aktarımı yapılsa gerçekten süper olur umarım bu ay sınırı geçersiniz ama 300 tl de bile 200 tl sınırını geçebilecek misiniz ? bence bilemezsiniz çünkü bazen öyle kesintiler oluyor ki..Size en az 100 tl daha lazım

Yeni mesajınızı şimdi gördüm o zaman sorun olmayacaktır umarım bulursunuz

adsense para aktarımı yapılsa gerçekten süper olur umarım bu ay sınırı geçersiniz ama 300 tl de bile 200 tl sınırını geçebilecek misiniz ? bence bilemezsiniz çünkü bazen öyle kesintiler oluyor ki..Size en az 100 tl daha lazım

Yeni mesajınızı şimdi gördüm o zaman sorun olmayacaktır umarım bulursunuz

geçen ay 82 tl kazandım 89 tl kesinleşti öyle bir durum söz konuusu bende :)

---------- Mesaj saat 18:54:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:24 civarında gönderildi. ----------

Pini girmeydiysen daha pini gireceksin kesinti olacak adsensenin banlanıp banlanmayacağı belli değil ?

pini girdim 3 4 kere ödeme aldım toplam 3000 tl ye yakın sadece bu ay 150 tl de kalacak .

geçen ay 82 tl kazandım 89 tl kesinleşti öyle bir durum söz konuusu bende :)

---------- Mesaj saat 18:54:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:24 civarında gönderildi. ----------

pini girdim 3 4 kere ödeme aldım toplam 3000 tl ye yakın sadece bu ay 150 tl de kalacak .

bi kere olur öyle sürekli olmaz.ama aktarma yok keşke olsa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri