Adsense Ad-Soyad Aynılığı Problemi

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Enbiya

Kayıtlı Üye
Merhaba.
Artık farklı bir isim kalmadı çevremde. Banka hesabıda kolay açtırılan bir şey değil herkese. Ana açar baba açar o kadar. Arkadaşın açmaz.

Hal böyle olunca isim aynılığı sorunu baş gösteriyor. Bundan kaçınmanın yolu var mı?

Benim adım da hiç jenerik bir ad değil. Kimlik fotoşopu ile yurtdışı banka hesabı ve yurtdışı Adsense üzerinde duruyorum. Neticede kimseyi dolandırmayacağız. Yapılabilir gibi geliyor. Bilgisi olan var mı?

yurt dışı adsensede çözüm deilki hocam 2k dolarım gitti spama düştük banlandı :(

yurt dışı adsensede çözüm deilki hocam 2k dolarım gitti spama düştük banlandı :(

Hocam ben TR'ye kafayı taktıklarına inanıyorum. Yurtdışı Adsense'in saçmalanmadan kullanılması durumunda yarar getirebileceğini düşünüyorum.

Fransa Adsense alıp VPS'lerin ABD olursa bir sorun var bu işte. Adın da Mahmut Çakıroğlu ise bir de.

Wisconsin'de PIN'lediysek Adsense'i VPS'leri de Wisconsin'de almaya kadar ince çalışmak lazım.

Hocam ben TR'ye kafayı taktıklarına inanıyorum. Yurtdışı Adsense'in saçmalanmadan kullanılması durumunda yarar getirebileceğini düşünüyorum.

Fransa Adsense alıp VPS'lerin ABD olursa bir sorun var bu işte. Adın da Mahmut Çakıroğlu ise bir de.

Wisconsin'de PIN'lediysek Adsense'i VPS'leri de Wisconsin'de almaya kadar ince çalışmak lazım.

Denemeden önce Gizza networkün sahibinin felan yorumunu görmüştüm abd adsense banladı diye ben yinede yaptım.

Yaptıklarımı sayıyım size

Abd makina 3 kanal 1 adsense herşeyi en detayına kadar yaptım temizlik vsvsvs.

1 ayda güzel geliri elde ettim 2k dolar kesinleşti ve 3 gün sonra adsensem spama düştü ayın 20 sinde banı yedik.

siz genede denemek isterseniz sonuçları banada bildirin hocam.

Son düzenleme:
Türkiye, Amerika, Almanya, Polonya hepsi aynı, denedim zamanında oradan biliyorum. Taktik değiştirin, lokasyon fark etmez.

Peki diyelim Amerika Adsense açtık isim adres düzgün olmadan pin nasıl gelecek ? Hadi pin lazım değil 3 ay bekledik diyelim banka hesabı Türkiye bankası olduğunu anlamayacaklar mı ? kaçarı yok galiba :(

Beyler su düsünceyi unutun ülkeyle alakasi yok. Ben Almanya'da yasiyorum kapanan 4. adsensem oldu daha da acarmiyim bilmiyorum.

soy isim aynı adres ad farklı olursa sorun çıkarmı

arkadaşlar üçüncü pini istedikten sonra form doldurma çıkıyor, formu doldurduktan nekadar süre sonra adsense onaylanıyor

Yurtdışı Adsense'ten vazgeçsem bile benim gibi unique isme sahip kişiler için aynı isimli ödeme metodu sıkıntı yaratır diye düşünüyorum.

hotmail adresime mail gelmiş adsense hesabınız kapandı diye. o mailde adsense açmışmıydım ondan bile haberim yok :D

abd de yaşayanlardan kaçı has abd li ki..
mahmut bilmem ne sorun yaratır diyorsun.

Bu kadar paranoyak olmaya gerek yok ayni isimden adsanse banlanmazki onu gectim adreslede bi ilgisi yok ayni isim ve ayni adres olan 7 adsansemden 2tanesi banlandi digerleri saglam duruyo ortada daha farkli bi olay var

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Son düzenleme:
abd de yaşayanlardan kaçı has abd li ki..
mahmut bilmem ne sorun yaratır diyorsun.
%99'u falan ABD'lidir her halde. Laf mı bu?

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:42 ----------

Bu kadar paranoyak olmaya gerek yok ayni isimden adsanse banlanmazki onu gectim adreslede bi ilgisi yok ayni isim ve ayni adres olan 7 adsansemden 2tanesi banlandi digerleri saglam duruyo ortada daha farkli bi olay var

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Google tek bir noktaya bakmıyor sebep bu olabilir. Abdürrezzak Tumturrak adında biri her türlü dikkat çekecektir.

%99'u falan ABD'lidir her halde. Laf mı bu?

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:42 ----------

Google tek bir noktaya bakmıyor sebep bu olabilir. Abdürrezzak Tumturrak adında biri her türlü dikkat çekecektir.
kimlikleri abd olabilir de kaç milletden insan var.ne demek %99 u has abd lidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri