Adsense alacaklı adını değiştirsem sorun olur mu?

tekinn ben

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.baytekinn.com
Merhaba arkadaşlar alacaklı adını değiştireceğim yalnız bir kaç sorum olacak.
Alacaklı adını pin gelmeden değiştirsem sorun olurmu?

3. adsense hesabım bu, daha önce adsense aldım ama pini benim adıma geldi
,
diğer aldığım ise pinli adsense almıştım

sorun olur mu acaba yeni açtığım adsense hesabın alacaklı adını değiştirsem.
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürer.

pinle alacaklı adının alakası yok sorun olmaz
hiç bi sroun olmaz

2 adsense hesabım var her ikiside kendi adıma
yeni adsense hesabı açtım bunu yine kendi adıma farklı bankaya alacaklı olarak istesem olur mu peki?
Cevabınız içinde teşekkürler.

Kendi adına birden fazla hesap kullanma kapatabilirler benim adresler aynıydı 2 adsense vardı biri kapandı bütün bilgileri farklı olsun.

Kendi adına birden fazla hesap kullanma kapatabilirler benim adresler aynıydı 2 adsense vardı biri kapandı bütün bilgileri farklı olsun.
bir arkadaşta 8 adsense hesabı başkasının adına açılmış hepsi ama ödemeleri kendi adına alıyor başka bankalara başka hesaplara bağlı sorun olmaz diyor ama yinede tedbirli olmak lazım araştırma yapmalıyım

dostum onla adsensenin bi derdi olmuyo istersen ali veli yaz sadece hesap no daki isim düzgün olsun

ödeme alacağımız hesabın adı diyelimki ben 3 adsense hesabına aynı adımı alacaklı göstersem ama iban numaraları farklı banka da farklı olsa sorun olur mu?

şimdi 3 adsensen var ve tek bi banka hesabın varsa yapman gerekenleri yazıyorum dostum

1. adsense

atıyorum samsun meydandaki ziraat bankasından bi hesabın var ödeme bilgilerine bunu dosdoğru gir alacaklı adı ahmet veli olsun

2. adsense

atıyorum samsun atakumdaki ziraat bankasından bi hesap al ödeme bilgilerine dosdoğru gir bunada alacaklı adına osman hüseyin yaz

3. adsense

atıyorum samsun çarşambadan ziraat hesabından bi hesap al ödeme bilgilerini doğru gir alacaklı adını ali ayşe olsun

umarım yardımı dokunur

bir arkadaşta 8 adsense hesabı başkasının adına açılmış hepsi ama ödemeleri kendi adına alıyor başka bankalara başka hesaplara bağlı sorun olmaz diyor ama yinede tedbirli olmak lazım araştırma yapmalıyım

Ben riske girmiyorum bütün bilgileri değiştiriyorum.

2 adsense hesabım var her ikiside kendi adıma
yeni adsense hesabı açtım bunu yine kendi adıma farklı bankaya alacaklı olarak istesem olur mu peki?
Cevabınız içinde teşekkürler.

isimdn bişey olmaz önemli olan aynı iban altında aynı ismin olmaması..yoksa ali yılmaz ülkede 3000 adet var ok

farklı bir ıbanla 3.adsnesede olur

---------- Spam Engelliyici 00:04 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

pini girince isim değiştirsek sorun olurmu? 2 ay odeme aldım diyelim ahmet olarak tutar mehmet olarak değiştirsem sorun olur değil mi ?

aslında aynı şeyler soruluyor adsnese hakkında genel anlatımda yazdık bunları...adsnese eskiden hesap adıyla banka adı aynı olcak şartı koymuştu şuan o yok....adsnese aliye banka hesabı verliye ait olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri