Adsense Alacaklı Sorunu

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları

simbus

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar, eylül ayı adsenselerinden 1 tane sağlam kalan çıktı. ayın 3unde pin geldi girdim ve banka dogrumalasini yaptım. ayin 4 unde gece 23.30da isleme girdi gosteriyo, ama ayin 6 si oldu para yatmadi. bankayi aradim bekleyen eft işleminiz yok diyor.

not: şöyle bir durum var,
adsense hesabi sahibi ahmet cabbar
banka bilgidini girerken alacakli adi furkan lokumcu. ve ibanda furkan lokumcuya ait.

tecrubelerini aktarabilirseniz sevinirim, ne yapmam gerekiyor?

banka kuveytturk.

Selam arkadaşlar, eylül ayı adsenselerinden 1 tane sağlam kalan çıktı. ayın 3unde pin geldi girdim ve banka dogrumalasini yaptım. ayin 4 unde gece 23.30da isleme girdi gosteriyo, ama ayin 6 si oldu para yatmadi. bankayi aradim bekleyen eft işleminiz yok diyor.

banka bilgidini girerken alacakli adi furkan lokumcu. ve ibanda furkan lokumcuya ait.

banka kuveytturk.

1 hafta bekle yatar

Arkadaşlar şimdi tekrar aklıma takıldı. Hesap işlemde, para googleden çıktı yani. ama hesaba 2 gündür düşmedi. acaba adsense sahibinin adıyla mı gonderdiler? iban ve alacakli adi benim ama adsense makbuzunda adsense sahibinin felan adı yazıyor ( alacakli adi ve adsense sahibinin adı farklı). ayni durumu tecrübe eden arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke benimkilerde işleme girsede beklesem ama nerde çoğu banlandı [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam Adsense sahibi farklı yazsa bile banka hesap sahibinin adı eğer doğru ise yatar diye biliyorum. Bir kaç defa forumda bunun konusu geçmiş ve ödemelerini alan olmuştu. Hangi banka?

bu sorundan biraz farklı ama kuzenimin üzerine aylar önce açtığımız adsense hesabına test ödemesi yatmıyor ne zamandır? Ne yapmak lazım. Her düzgün girilmiş. Doğrulana kısmında miktarları gösteren yer de görünüyor.

banka kuveytturk.
Aynı durum bende de oldu dün saat 16:00 da pini girdim ödeme 19:00 da gönderildi. Lakin bugün ödeme gelmedi.Banka Kuveytturk.
Ödeme konularına göz gezdirdim genelde 3-4 güne yatar demişler. Bekleyip görelim.

Hocam Adsense sahibi farklı yazsa bile banka hesap sahibinin adı eğer doğru ise yatar diye biliyorum. Bir kaç defa forumda bunun konusu geçmiş ve ödemelerini alan olmuştu. Hangi banka?
kuveytturk hocam. adsense makbuzunda adsense sahibinin adı yazıyordu. acaba dedim o yüzden mi boyle oldu. bi arkadaş daha kuveytturkte yasamis bu sorunu. acaba banka bazlı bi problem mi diyeceğim ama 3 4 saatte bir bankayi arayip soruyorum bekleyen onaylanmamis eft yok gözüküyor adıma. ..

kuveytturk hocam. adsense makbuzunda adsense sahibinin adı yazıyordu. acaba dedim o yüzden mi boyle oldu. bi arkadaş daha kuveytturkte yasamis bu sorunu. acaba banka bazlı bi problem mi diyeceğim ama 3 4 saatte bir bankayi arayip soruyorum bekleyen onaylanmamis eft yok gözüküyor adıma. ..

Banka bazlı bir problem olabilir hocam. Çünkü zamanında forumda Akbank ile de epey problem yaşayan olmuştu.

Arkadaşlar peki kuveytturke odeme alabilen oldu mu? banka dogrulama ucreti sorunsuz geldi ama hesap işleme girdi 3 gün olacak daha gelmedi.. mantiken para googleden çıktı ama hesaba neden düşmüyor onu anlamıyorum. hic isleme girmese 4 5 gune yatar denilse tamam ama isleme girdigi halde mi 4 5 gun suruyor yatmasi paranin tecrübe edenler var mi?

Arkadaşlar peki kuveytturke odeme alabilen oldu mu? banka dogrulama ucreti sorunsuz geldi ama hesap işleme girdi 3 gün olacak daha gelmedi.. mantiken para googleden çıktı ama hesaba neden düşmüyor onu anlamıyorum. hic isleme girmese 4 5 gune yatar denilse tamam ama isleme girdigi halde mi 4 5 gun suruyor yatmasi paranin tecrübe edenler var mi?

Paranız yattı mı hocam hesaba ?

Aynı sorun bende de var. Banka ziraat bankası. Bir kaç yerde okudum paranın hesaba düşmesi 3 iş gününde kadar oluyormuş. Doğrulama miktarı benimde hemen 1 gün sonra gelmişti. Muhtemelen miktar küçük diyedir.

Yarın mesai saatlerine kadar yatmazsa ertesi gün banka ile görüşmeyi düşünüyorum. Muhtemelen bankada yok der boyle bir durumda. 10 gün sonra ise bir link var ordan inceleme talep ediliyormuş. Umarım bu soylediklerimize gerek kalmaz. Para hesaba yatarsa buradan güncellerim konuyu muhakkak.

Paranız yattı mı hocam hesaba ?

Aynı sorun bende de var. Banka ziraat bankası. Bir kaç yerde okudum paranın hesaba düşmesi 3 iş gününde kadar oluyormuş. Doğrulama miktarı benimde hemen 1 gün sonra gelmişti. Muhtemelen miktar küçük diyedir.

Yarın mesai saatlerine kadar yatmazsa ertesi gün banka ile görüşmeyi düşünüyorum. Muhtemelen bankada yok der boyle bir durumda. 10 gün sonra ise bir link var ordan inceleme talep ediliyormuş. Umarım bu soylediklerimize gerek kalmaz. Para hesaba yatarsa buradan güncellerim konuyu muhakkak.
merhaba hocam maalesef para hala yatmadı.....

arkadaşlar bende aynı sorunu iş bankasında yaşıyorum. ama bence bankayla alakalı bisorun değill

benimde bir sorum olacak alacaklı adı ve iban girdiğimiz kısıma ismimi yazarken Türkçe karakter kullanmadım büyük harflerle yazdım ama bankada türkçe karakterli olarak var sıkıntı yaratırmı

benimde bir sorum olacak alacaklı adı ve iban girdiğimiz kısıma ismimi yazarken Türkçe karakter kullanmadım büyük harflerle yazdım ama bankada türkçe karakterli olarak var sıkıntı yaratırmı

sıkıntı yaratmaz tam tersi türkçe kullansaydın doğrulama ücreti gelmezdi. Geçen ay Ş harfini kullanarak yaptığımda gelmemişti. S olarak düzeltince ücret gelmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri