Arkadaşlar herkese merhabalar.Geçen aylarda bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatmak ve bilgi almak isitoyorum.benim aracılığımla bir arkadaşıma adsense satın aldık ve bu adsenseye bağlı olan sadece 6-7 kanal var.bu adsense ekim sonunda satın alındı.ve o zamanlar kanalın adsensenin günlük hiti 1-2k kadar dı ve To %0.50 gibi idi.arkadaşım yoğun işlerinden dolayı pek ilgilenemedi.ve bu almış olduğu adsenseye de hiç kanal bağlamadı.ancak gariptir ki bu adsense ekimden bu yana 1200$ kadar para kazanmış.hadi eyvallah dedik video patlamıştır dedik vs.ancak adsenseye bağlı olan kanallara baktığımız zaman bağlı olan kanallarda izlenme vs bişey yok :S.benim aklıma direk şu geliyor acaba adsenseden ayırdığı ama yt de adsense bağını koparmadığı bir kanal olabilir mi.adsenseyi aldığımız kişi de yabancı değil onunla iletişime geçtik.ancak kesinlikle kapanmamış bir kanalı ayırmadığını söylüyor..aslında şikayetçi değiliz ama nerden geliyor merak ediyoruz ve bulamıyoruz.şimdi arkadaşlar burda yaşanan güzel bir gelişme ama aksi durumuda düşünmek gerekiyor.yani adsense alışverişlerinde nelere dikkat etmek gerekiyor?yani forumda bahsedilen en son alınan ödeme ne kadar odeme aldıgı son 20 gun vs vs bunları kastedmıyorum merak ettıgım adsense aldıktan sonra ne yapmamız gerektıgı yanı yt ıle baglı olan ama adsense kullanıcılarında gorunmeyen kanallar ıcın nasıl bır onlem alabılırız.?biraz uzun oldu okumayı çok seven(!) bir millet olduğumuz için sorun olmayacağını düşünüyorum