Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bloga nasil reklam eklendigini ogrensek tamamdir![]()
blogda yerleşim yeri var oradan bir html kod yeri üretiyorsunuz oraya reklam alıdgınız kodu giriyorsunuz bu kadar
Akşam 6 gibi ekledim blogları hiç izlenim yansimamis dashboard a bilgisi olan varmı ?
Ya hemen yansımıyor yada eksik sayıyor.
Dün kaydoldum 2000 izlenimli 3 bloga reklam ekledim panelde gözüken 50 hit 2 tıklama...
Blogger a yansıyan hit hocam. Google dan gelen trafik, tekil mi bilmiyorumTekil hiti sayıyor yüksek ihtimal 2000 izlenim dediğiniz çoğul hit mi tekil hit mi
Blogger a yansıyan hit hocam. Google dan gelen trafik, tekil mi bilmiyorum
Ödeme alt limiti nedir acaba bilen varmı ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben dün 11 gibi 2 siteye reklam eklemiştim. Kazanç görüntüleri aşağıda arkadaşlar 2 blogdada popads reklamı ve bu firmanın shadow box u var. popads 0,45 civarı kazandırmış bu firmanın panale yansıyan kazancı aşağıdaki gibi
Izlenimler yansidi fakat kazanc yok 1 gun sora yansir herhaldem
mevzu şu bu siteler sizin pigledikten sonraki hitide gösteriyor onlarda daha erken geliyor bana kalırsa o yüzden normal gelicek olan paralar geriden geliyor şuan aynısı bendede var. o nası düzelir 100 tane blog yaparsınız sabit şekilde tekil hiti saymaya başlar.
Blogger'in Head veya Body kısmına nereye ekleyeceğiz ? ekleyemedim de tagid hatası alıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.