Adsense-Analytics-Kanal gösterim uyuşmazlığı.

• Kullanıcı flypow3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

flypow3r

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Bir şey danışacağım.
Şuan da bu işe yeni başladım sayılır.
6 Adet kanalım var ve 1 tanesi tuttu sayılır.
6 kanalın da aynı adsense'ye ve adwords'e bağlı olduğundan eminim.
Sadece tutan 1 kanalın gösterim sayısı şuan itibariyle
''My channel'' kısmında 11,483
Analytics'te 11.666
Adsense'de ise 10,857

çok fazla izlenen kanallar için bu uyuşmazlıklar dikkat çekmeyebilir
ama 4 haneli izlenimlere yeni ulaşmış biri için kabak tadı veriyor.
Birbiriyle farklı göstermesi normalmidir?
Ki diğer 5 kanalı toplasak 1000 izlenme de onlardan çıkar.Adsense hepsinden düşük gösteriyor.

adsense reklamları sayıyor kardeşim o konuda rahat ol

senin yine iyi.benim belki 650 700 gösterim görünen 200

Arkadaşım öncelikle adwords ile bir bağlantın yok. Eğer reklam vermiyorsan Adwords ile ilgili bir durumun yok.
Ayrıca senin görüntülenen her videonda reklam çıkacak diye bir şey de yok. Bir çok insan AdBlock kullanıyor, ve reklam görüntülenmiyor. Adsense de gördüğün sayı, toplan görüntülenen reklam sayısı. Lütfen forumu biraz inceleyin. Yeni başlamınızı makul karşılıyorum ancak bu tip soru ve sorunlar zaten ilgili kategoriler de mevcut

Teşekkürler SeaNoNe,
okuma konusunda haklısın. Aslında bir çok konuyuda okudum, gece gündüz kafada patlatıyorum ama bayağı karışık işler bir kaç farklı platform bir kaç farklı program kullanınca alışık olmayan insanın dünyası şaşıyor. :) Bazı ufak tefek şeyler takılıyor işte kafaya.

Uyarınızda haklısınız kusra bakmayın.
Tekrar teşekkürler.

Adwords muhabbetinide biliyorum ama nedense hesapları adwords'e de bağlıyorum işim olmadığı halde. :)
herhalde video da öyle gördüm öyle kaldı aklımda.

Yeni konu açmadan ufak bir şey daha danışmak istiyorum ilk posttan bağımsız olarak;
Bir kanalın para kazanmasının aktif olup olmadığını anlamamız mümkün müdür?
Google da arattırdım ytpara yazarak ama bir sonuca ulaşamadım.

Yeni konu açmadan ufak bir şey daha danışmak istiyorum ilk posttan bağımsız olarak;
Bir kanalın para kazanmasının aktif olup olmadığını anlamamız mümkün müdür?
Google da arattırdım ytpara yazarak ama bir sonuca ulaşamadım.

Dostum yanlış anlaşıldıysam kusura bakma öncelikle bunu belirteyim. Bu forum bilgi alışverişi için var, bu bakımdan mesajımı okuyunca kendi mesajımdan biraz rahatsız oldum açıkçası.

Şimdi sorunuza gelirsek;
özellikle 2014 yılında açılan kanalların adsense yansımaları konusunda bazı problemler yaşanıyor. Bende bunu çok farketmemiştim, takii tüm kanallarım para kazanmaya kapatılıp yeni kanallar açınca her şey ortaya çıktı.

Şu an resmen yansımalar çok problemli durumda, ancak ikinci bir adsense açıp kanalınızı oraya bağlamanız ve bu istatistiği 24-48 saat arası bekleyip gözlemlemeniz gerekiyor.

Dostum yanlış anlaşıldıysam kusura bakma öncelikle bunu belirteyim. Bu forum bilgi alışverişi için var, bu bakımdan mesajımı okuyunca kendi mesajımdan biraz rahatsız oldum açıkçası.

Şimdi sorunuza gelirsek;
özellikle 2014 yılında açılan kanalların adsense yansımaları konusunda bazı problemler yaşanıyor. Bende bunu çok farketmemiştim, takii tüm kanallarım para kazanmaya kapatılıp yeni kanallar açınca her şey ortaya çıktı.

Şu an resmen yansımalar çok problemli durumda, ancak ikinci bir adsense açıp kanalınızı oraya bağlamanız ve bu istatistiği 24-48 saat arası bekleyip gözlemlemeniz gerekiyor.

Yok yok rahatsız olacam bir şey yok. Tam tersi size katılıyorum ama bazen saatlerce araştırmaktansa forumda illaki bilen biri vardır diye kolaya kaçılabiliyor bu konu gibi. Ama pin nedir gibi kolay ulaşılacak bir şey olsa kesinlikle konu açmazdım. Şimdi bunu nasıl aratsam bilemedim, bir kaç şey denedim çıkmayınca konu açtım. Neyse ilk sorumu anladım ona takılmamak gerektiği kanısına vardım. #6 postta yeni soru var ellerinizden öper :) Mümkün mü böyle bir şey?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri