adsense app var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
D

Dean

Guest
Google playde var ama ülkenizde kullanılamıyor diyor mobilden site üzerindenmi bağlanıyorsunuz yoksa sağlam 3.parti pro. Varmı ?

bende apple iphone ninkini kullanıyorum hocam uygulama olarak normal şekilde giriyor ülke hatası felanda vermiyor

bende apple iphone ninkini kullanıyorum hocam uygulama olarak normal şekilde giriyor ülke hatası felanda vermiyor

Bende apple'inkini kullanıyorum.
APPStore'e girip "Adsense" Diye arartıp Google inc. yapımı olan bir uygulama var.Ama ne kadar kazandığımızı göstermiyor.Kazançlar hariç herşeyi gösteriyor sadece program.

evet kendim çarpıyorum tık ile tbm yi :D kendi bilgisayarımdan bile hiç girmiyorum adsenseye yani :D telden takip ediyorum :D

[MENTION=11100]eserhat[/MENTION] google tarafindan sunulmayan bi programi kullanmaniz pek guvenilir degil. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam ulkeyi nerden degistiricem ? aradim bulamadimda

Google playde var ama ülkenizde kullanılamıyor diyor mobilden site üzerindenmi bağlanıyorsunuz yoksa sağlam 3.parti pro. Varmı ?

[MENTION=11100]eserhat[/MENTION] google tarafindan sunulmayan bi programi kullanmaniz pek guvenilir degil. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam ulkeyi nerden degistiricem ? aradim bulamadimda

Valla bende arkadaşlar gibi appstoreden indirdim raaaad raaad kullanıyorum apk indir kardeşimZippyshare.com - com.google.android.apps.ads.publisher-2.1-APK4Fun.com.apk Direk kendisi endişe etme :)

Bana da [MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] gösterdiydi hocam telefondan ülkeyi değiştirip amerika yapıyordu indirebiliyordum etiketi görünce gelip açıklar çünkü şuan bende unuttum

This app is incompatible with all of your devices. hatasi aliyorum .Bence bu baska bi sebepten oluyo.Yenide tesekkur ederim

bişi diyemem hocam konuyu incelemedim direk bana orası sorulmuş direk o yüzdne orayı söledim. konuyu inceliyim bakalım beli bir çözüm buluruz

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

sorun tam oalrak nedir onuda açıklarmısnız hocam tma bişi analamdım biri başka biş isormuş biri başka bişi :)

bişi diyemem hocam konuyu incelemedim direk bana orası sorulmuş direk o yüzdne orayı söledim. konuyu inceliyim bakalım beli bir çözüm buluruz

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

sorun tam oalrak nedir onuda açıklarmısnız hocam tma bişi analamdım biri başka biş isormuş biri başka bişi :)

google hazirladigi adsense app yuklemek istiyordum :) ama olmuyor. simdi kendimde arastirdim.benim cihaza uygun deyilmis.root yapmak lazimmis.olay bu yani :)

google hazirladigi adsense app yuklemek istiyordum :) ama olmuyor. simdi kendimde arastirdim.benim cihaza uygun deyilmis.root yapmak lazimmis.olay bu yani :)

yani doğrumu anladım googleplayde google adsense nin uygulamasını yüklemek istiyorsun ama TR de kullanıma açılmadığı için indiremiyorsun kafa bugün dalgın gelen giden müşteriden kafa kalmadı eper apk dosyası lağzımda bende olamsı lağzım atıyım sana

ben adsense aylık raporu kısayol olarak ekrana ekledim
program gibi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri