Adsense Ayarları-sayfa to ve tbm yükseltme(Videolu Anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

minnos

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar bu video da sizlere:
Adsense üzerinden yapılan bazı ayarlarla TBM ve Sayfa To yu nasıl arttırabilirsiniz onu göstercem.

Umarım faydalı olur iyi forumlar bol kazançlar.
Minnos.

Edit:Hassas kategorilerden içeriğinize uygun olanı açık bırakırsanız daha etkili olur örneğin içeriğiniz siyasettir genelde o adsensede siyaseti açık bırakabilirsiniz.
Buna ek olarak video ortası reklamlarıda açarsanız %10 un altına inmezsiniz diye düşünüyorum
:)
http://www.youtube.com/watch?v=ti8q8vrFbXo

---------- Mesaj saat 00:57:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:15 civarında gönderildi. ----------

bu arada video reklam çıkmıs neden cıktı bilmiyom para kazanma bile açık değil kanalda :)

benim yüzde 1 in üstüne çıkmıyo url engellemesi fln yapılı olduğu halde

Merhaba Arkadaşlar bu video da sizlere:
Adsense üzerinden yapılan bazı ayarlarla TBM ve Sayfa To yu nasıl arttırabilirsiniz onu göstercem.

Umarım faydalı olur iyi forumlar bol kazançlar.
Minnos.

Edit:Hassas kategorilerden içeriğinize uygun olanı açık bırakırsanız daha etkili olur örneğin içeriğiniz siyasettir genelde o adsensede siyaseti açık bırakabilirsiniz.
Buna ek olarak video ortası reklamlarıda açarsanız %10 un altına inmezsiniz diye düşünüyorum :)
TBM ve Sayfa TO yükseltme yöntemi - YouTube

---------- Mesaj saat 00:57:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:15 civarında gönderildi. ----------

bu arada video reklam çıkmıs neden cıktı bilmiyom para kazanma bile açık değil kanalda :)

millet adsenseye bağlayıp reklam çıkaramıyorken siz nasıl para kazanması kapalıyken reklam çıkardınız :D
ben izlerken de google reklamı göründü tık attım,kime gitti acaba:D

Bende hiçbirşey kapalı değil.
Tek reklam sitesi bile engellemedim.

millet adsenseye bağlayıp reklam çıkaramıyorken siz nasıl para kazanması kapalıyken reklam çıkardınız :D
ben izlerken de google reklamı göründü tık attım,kime gitti acaba:D
valla bende anlamadım :) yanlıs anlasılma olmasın diye resimle atayım dedim :) kanalın para kazanma falan açık değil ama reklam çıkıyor çok garipsedim:)

---------- Mesaj saat 01:06:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:11 civarında gönderildi. ----------

Bende hiçbirşey kapalı değil.
Tek reklam sitesi bile engellemedim.

Çalıştıgınız kategori güzeldir :) bunlarıda uygulayıp daha da artırabilirsiniz ama önce baska bir aadsenseniz varsa onun üzerinde deneme yapın isterseniz aynı kategori ile ben tüm adsenselerimde uyguluyorum %10-%15 arasında değişen bi sayfa to var bende
hocam günlük 40 50k aldığım günlerde oldu ama yinede en fazla yüzde2 yani
sizinkide kategori ile alakalı olabilir diyecem ama hangi kategori olursa olsun çok çok düşük sizin sayfa to :S

valla bende anlamadım :) yanlıs anlasılma olmasın diye resimle atayım dedim :) kanalın para kazanma falan açık değil ama reklam çıkıyor çok garipsedim:)

---------- Mesaj saat 01:06:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:11 civarında gönderildi. ----------

Çalıştıgınız kategori güzelir :) bunlarıda uygulayıp daha da artırabilirsiniz ama önce baska bir aadsenseniz varsa onun üzerinde deneme yapın isterseniz aynı kategori ile ben tüm adsenselerimde uyguluyorum %10-%15 arasında değişen bi sayfa to var bende

sizinkide kategori ile alakalı olabilir diyecem ama hangi kategori olursa olsun çok çok düşük sizin sayfa to :S

aynen hocam hertürlü kategori denedim hepsinde aynı yani anlamıyorum :(

[/COLOR]

Çalıştıgınız kategori güzeldir :) bunlarıda uygulayıp daha da artırabilirsiniz ama önce baska bir aadsenseniz varsa onun üzerinde deneme yapın isterseniz aynı kategori ile ben tüm adsenselerimde uyguluyorum %10-%15 arasında değişen bi sayfa to var bende

bendekiler hep uzun video yetiyor bana günlük kazanç
benim bir hedefim ve onu tutturmaya çalışıyorum.
Video ortası reklamları açsam en %25 olur sayfa to.
Oda risk gerek yok.

aynen hocam hertürlü kategori denedim hepsinde aynı yani anlamıyorum :(
sizinkini bir istisna olarak görelim o halde :) çok sanssızsınız diyebilirim sadece :)
birde hiç bişeyi engellemeden deneyin sizde :)

---------- Mesaj saat 01:09:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:08:07 civarında gönderildi. ----------

bendekiler hep uzun video yetiyor bana günlük kazanç
benim bir hedefim ve onu tutturmaya çalışıyorum.
Video ortası reklamları açsam en %25 olur sayfa to.
Oda risk gerek yok.

Hiç bir risk olacagını sanmıyorum sahte tık falan olmadıkça sayfa to su %25 30 larda olan tanıdıgım bir sürü kişi var :)

Benim sayfa to %25-30 arası değişiyor sıkıntı olur mu ?

sizinkini bir istisna olarak görelim o halde :) çok sanssızsınız diyebilirim sadece :)
birde hiç bişeyi engellemeden deneyin sizde :)

---------- Mesaj saat 01:09:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:08:07 civarında gönderildi. ----------

Hiç bir risk olacagını sanmıyorum sahte tık falan olmadıkça sayfa to su %25 30 larda olan tanıdıgım bir sürü kişi var :)

valla doğru söylüuosun hiçbişeyi engellemeyim tüm ayarları sileyimbi :D

Video ortası reklam atıyorum 3 tane başka da birşey yaptığım yok valla :)

[MENTION=4325]minnos[/MENTION], eşleşen 3. taraf içerikleri kabul etmişsiniz reklam çıkması normaldir.

------

Edit : sayfa dondu yanlıslıkla 1 mesaj iki kere atıldı

Diğer videolarda da kabul edilmiş durumda ama onlarda çıkmıyor :)

Eşleşen içerik sahibinin seçimi bu. Sonuçta 3. taraf eşleşen içeriklerinde genelde kazanç içerik sahibine gittiği için, içerik sahibi reklam geliri almıyor ise çıkmaması doğaldır :)

her ülkenin google uzantısı farklı hangi ülkeyse onu engelleyinmi diyorsunuz
mesela fransa Google ispanya Google ben Google bunların hepsini kapsıyor engelliyor zannediyordum
yani genelde hangi ülkeden izlenim alıyorsanız onlarınkini yazmanız yeterli.

Eşleşen içerik sahibinin seçimi bu. Sonuçta 3. taraf eşleşen içeriklerinde genelde kazanç içerik sahibine gittiği için, içerik sahibi reklam geliri almıyor ise çıkmaması doğaldır :)
Hımmm dogrudur bilmiyodum öğrenmiş oldum bende :) yanlıs anlasılma olmasın diye belirttim zaten onu reklamın benle alakası yok yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri