Adsense Azerbaycan'a EFT'i acti :)

[MENTION=3005]Nicco[/MENTION] adsense odemelerini kartla alanmassan ancaq banka hesabi ile ala bilersen wire transfer ile odemeni kartlarla almag mumkun deyil malesef. [MENTION=4771]azernur[/MENTION] men atabanknan bankstandartdan sorusdum deyir mebleg cox az cixacag faiz olarag hecne demedi ancag dedi az bir mebleg cixilacag

menim bir cekim var 81.71 euro onu men nece pula cevire bilerem ? kohne adsensemde eft acilmayib deye cek qalib elimde 88 azn az deyil ki bir borcuma vererem hec olmasa, xahis komeklik edin nece ceki pula cevire bilerem ? onceden tsk edirem

[MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION] coxsaol gorek ne olur 23-u)) [MENTION=2505]Hacker_ByVRO[/MENTION] adsense her ehtimala qarwi email yaz veziyeti basa sal inglis dilinde cek legv elesinler pul yeniden balansa otursun

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

[MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION] coxsaol gorek ne olur 23-u)) [MENTION=2505]Hacker_ByVRO[/MENTION] adsense her ehtimala qarwi email yaz veziyeti basa sal inglis dilinde cek legv elesinler pul yeniden balansa otursun

azernur qardasim nece yazacam bilmirem axi, xahis komek ederdinde mene, onceden tesekkurumu bildirirem

[MENTION=2505]Hacker_ByVRO[/MENTION] yazki Hello Google zad)) sora yaz ki In our coutry banks dont accept chek zad)) please delay my money on chek and refund it to my google balance and I will take it by wire transfer axrina da Best Regards bas getsin)) bir az orasin birasin duzelt gonder mutleq cvb yazacaqlar))

[MENTION=2505]Hacker_ByVRO[/MENTION] yazki Hello Google zad)) sora yaz ki In our coutry banks dont accept chek zad)) please delay my money on chek and refund it to my google balance and I will take it by wire transfer axrina da Best Regards bas getsin)) bir az orasin birasin duzelt gonder mutleq cvb yazacaqlar))

orasini burasini duzelde bilseydim sizden niye komek isteyirdim ki ederdimde xahis edirem mumkunse deqiq yazin mene mende adsense'ye gonderim

[MENTION=2505]Hacker_ByVRO[/MENTION] hocam kart filan gerekmiyor,hesab acmagin yeter.hesab ac bankdan iban shift code'nu filan iste hemen veriyolar zaten onlarida adsense hesabina ekle bu kadar..cek isine kaldikta ise adsense yardim'a turkcede mesaj ata bilirsin,turkce mesaj at derdini soyle mutlaka geri donus yapacaklar.

Salamun Eleykum, Qardaslarimdan Xahisim var, Menim Kecen il dekabr ayinda cekim gelmisdi, Anam xestelendi onunla mesqul olduq deye youtube'la islemeye biraz fasile verdim, Anam rehmete getdi, pula ehtiyac oldu ceki apardim Lenkerandaki Bank Standard'a dediler ki ceki qebul etmeyi dayandirmisiq. 3 ay kecmisdi ki YildirimHiko97 nikli qardasim, saytda paylasdi ki adsense ceki legv edib elektron pul odemeye kecib, indi menim elimde cek qalib, 81.71 euro kim komek ede biler mene hemen cekin pulunu tekrar EFT ile ala bilim ? Kim komek etse hormetini edecem, teki pul batmasin.

Konu Guncel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri