Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hesabını adsenseye bağlamaktan üşenen varsa zaten bu işe girmesin.
bu işte olanlar ne yapıcak günde 10 kanal açıp adsenseye bağlamak çok kolaymı?
zor mu ?
yakında karılık da yapan bot çıkarsa şaşırmamYa botlar videoları yüklüyor / telifleri-ihtarları siliyor.
Bu Program adsense'e bağlıyor.
Son bi isteğim var bi bot yazın da günlük adsense'e raporunu cep telefonuma mesaj olarak atsın da kurtulalım bu eziyetten![]()
Youploader'in çay kahve servisi yapacağı söynelyir [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] çalkantılar hakkında ne söylemek istersiniz?yakında karılık da yapan bot çıkarsa şaşırmam![]()
Youploader'in çay kahve servisi yapacağı söynelyir [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] çalkantılar hakkında ne söylemek istersiniz?
Overlok botu ayağınıza geldi.Az kaldi az, utu , cay servisi , bulasik yikama , hali kenarlarina overlok yaptirma , fircasiz oto yikma vs. gibi isleri de yaptiricaz yakinda insallah![]()
Belki sıkılanlar oldu aranızda youtube a adsense bağlamak için girip çıkmaktan, bu program işte tam sizlere göreÜcretsiz olarak yayınlıyorum bir teşekkür yeter, zamanla daha fazlasınıda yapabiliriz inşallah
Siz işinizi yaparken o arka planda kanalınızı adsense ye bağlasınGüle güle kullanın buyrun.
Programın ana ekranı:
edit..
Program hakkında bilgiler:
.NET Framework 4.0 kullanılmıştır.
Yaklaşık 200 satır kod ile meydana geldi.
C# ile derlendi.
Virustotal: Görmek için tıklayınız.
İndirme Adresi: İndirmek için tıklayınız
Derleyen ve düzenleyen: mustafa9516 | Natro Bilgisayar
burası forum herkes dilediği yerde yorumunu yapabilir eğer yanlış bir şey olursada modlar veya adminler ilgilenir siz neden muhalif oluyorsunuz anlamıyorum
hocam böyle hata veriyor.
Hocam resimde şifreniz var. Kaldırırsanız iyi olur.
Allahım böyle bi hatayı nasıl yaptım ben..sağol hocam ama kanalı çoktan uçurmuşlar..12 saat pc başında olunca kafa buhar oldu..![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.