Adsense Bağlama programı (Ücretsiz)

hocam adsense bağlamıyor :S para kazanma açıyor bırakıyor sonundada hata veriyor

Mustafa eline sağlık kardeşim
Gözüm kapalı indirdim
Arşivime aldım
Ellerin dert Görmesin

hesabını adsenseye bağlamaktan üşenen varsa zaten bu işe girmesin.

denemedim, aslında ihtiyacım yok ne yalan diyeyim :D ...
Ama yapılan program ve paylaşım, niyet ve amaç, ön planda olmalı...bu bir basamaktır belkide... ileride daha güel paylaşımlar için ;)

Kötu yorum yapanlar arkadas almayanın kafasına sıkarım forumdan banlatırım demıyor :)

Ya botlar videoları yüklüyor / telifleri-ihtarları siliyor.
Bu Program adsense'e bağlıyor.
Son bi isteğim var bi bot yazın da günlük adsense'e raporunu cep telefonuma mesaj olarak atsın da kurtulalım bu eziyetten :D

Ya botlar videoları yüklüyor / telifleri-ihtarları siliyor.
Bu Program adsense'e bağlıyor.
Son bi isteğim var bi bot yazın da günlük adsense'e raporunu cep telefonuma mesaj olarak atsın da kurtulalım bu eziyetten :D
yakında karılık da yapan bot çıkarsa şaşırmam :D

Youploader'in çay kahve servisi yapacağı söynelyir [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] çalkantılar hakkında ne söylemek istersiniz?

Az kaldi az, utu , cay servisi , bulasik yikama , hali kenarlarina overlok yaptirma , fircasiz oto yikma vs. gibi isleri de yaptiricaz yakinda insallah :)

Belki sıkılanlar oldu aranızda youtube a adsense bağlamak için girip çıkmaktan, bu program işte tam sizlere göre :) Ücretsiz olarak yayınlıyorum bir teşekkür yeter, zamanla daha fazlasınıda yapabiliriz inşallah :)

Siz işinizi yaparken o arka planda kanalınızı adsense ye bağlasın :) Güle güle kullanın buyrun.

Programın ana ekranı:

edit..

Program hakkında bilgiler:
.NET Framework 4.0 kullanılmıştır.
Yaklaşık 200 satır kod ile meydana geldi.
C# ile derlendi.
Virustotal: Görmek için tıklayınız.
İndirme Adresi: İndirmek için tıklayınız

Derleyen ve düzenleyen: mustafa9516 | Natro Bilgisayar​

hocam böyle hata veriyor.
editt​

Allahım böyle bi hatayı nasıl yaptım ben..sağol hocam ama kanalı çoktan uçurmuşlar..12 saat pc başında olunca kafa buhar oldu..:)

Tam uyaracaktım bende ki..
Ya arkadaş 1 adet kanal ya, bir adet kanal bu kadar nasıl düşebilir bir insan evladı.O kanalı her gördüğünde aklına yaptığın gelmeyecek mi ey şahsı muhterem.
Geçmiş olsun hocam.

Burda 1 kanala dusen adamdan hersey beklenır beyler belkı kızacaklar ama hırsız her durumda hırsızdır...

valla bende beklemezdim bu forumun üyelerinden ama sağlık olsun ne diyelim benim hatam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri