Adsense bağlanmadan kazanç birikmesi

• Kullanıcı Ineed$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ineed$

Yasaklanmış
Merhaba youtubede yeni sayılırım aklıma takılan bir konu oldu.

Kanalı kurduktan sonra para kazanmayı aktifleştirdik diyelim videolar yeşillendi
fakat adsenseye bağlamadık. Aradan 1 ay geçti örnek veriyorum 200 tl birikti bu hesabın içinde, sonradan adsenseye bağlayıp o parayı alabiliyormuyuz ?

Kanalın para kazanmasını açsan bile adsenseye bağlanmazsan o kanal para kazanmaz ..

hocam peki madem öyle neden adsenseye bağlamadan para kazanma açmaya izin veriyor youtube ?

yani normalde yeni kanal kurduğumuzda önce para kazanmayı aktifleştiriyoruz daha sonra adsenseye bağlama ekranı karşımıza geliyor. burda bi mantık hatası yokmu sizcede ?
Adsenseye bağlanmadan önce açılan para kazanmada kazanılan para Youtube a kalıyor, mantık arama olan bu.

Para kazanmasını istiyorsan kanalın Adsenseye bağladığın andan itibaren izlenimler geçerli olur.

hocam peki madem öyle neden adsenseye bağlamadan para kazanma açmaya izin veriyor youtube ?

yani normalde yeni kanal kurduğumuzda önce para kazanmayı aktifleştiriyoruz daha sonra adsenseye bağlama ekranı karşımıza geliyor. burda bi mantık hatası yokmu sizcede ?

para kazanmayı açsan bile adsense veya partnere bağlamadıktan sonra analytice yansıyan koca bir 0 oluyor

kesinleşmeler başlamadan önce adsense hesabına bağla gör ;) ayrıca geçmiş adsense ödeme konularına göz at bir yönetici arkadaş sonradan kanal bağladı ve fazladan para kesinleştiğini söylemişti

alırsın hesabına fazla para yansır ama tam ve net olarak alamazsın o kanalın kesintisi biraz fazla olur.

bkz :
Musleranın yorumu adsens baglamayı unuttugu bir kanalın parasını adsens bağladıktan sonra hesabda kesinleştini belirtti.

konu linki : http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/5879-kanaldaki-para-ne-oluyor.html

hatta geçen mnote hocam bi konu açmıştı veya bi konuya yazmıştı tam hatırlamıyorum unuttuğu bir kanal varmış geçen seneden araba parası felan bekliyorum diyordu sonradan kesinleşince normal kazançlardan yalnış hatırlamıyorsam 1,5k fazla kesinleşmişti demişti.

Son düzenleme:
kesinleşmeler başlamadan önce adsense hesabına bağla gör ;) ayrıca geçmiş adsense ödeme konularına göz at bir yönetici arkadaş sonradan kanal bağladı ve fazladan para kesinleştiğini söylemişti

alırsın hesabına fazla para yansır ama tam ve net olarak alamazsın o kanalın kesintisi biraz fazla olur.

bkz :

konu linki : http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/5879-kanaldaki-para-ne-oluyor.html

hatta geçen mnote hocam bi konu açmıştı veya bi konuya yazmıştı tam hatırlamıyorum unuttuğu bir kanal varmış geçen seneden araba parası felan bekliyorum diyordu sonradan kesinleşince normal kazançlardan yalnış hatırlamıyorsam 1,5k fazla kesinleşmişti demişti.

Ben cevabımı aldım teşekkür ediyorum :)

Kanal 6 aylık diyelim ilk 5 ayınkini alamazsın, ama 6. ayda bağladın diyelim o ay sonuna kadar yani 30-31'ine kadar bağlarsan o ayınkini alıyorsun diye biliyorum.

Kesinlikle alabilirsiniz bizzat ben aldım hesaba ekstradan fazla para yatmıstı. Neredeyse hepside yatmıstı

Denemedım ama Analytics kısmına yansıyorsa alabılırsın dıye dusunuyorum , alınmayacak olsa neden yanısısın ...

Bence varsa ole bır kanalınız baglayın , %90 alırsınız dıye dusunuyorum ...

Almazsanız da ne kaybedersınız hiçbirsey :) Denemekte yarar var ...

Denemedım ama Analytics kısmına yansıyorsa alabılırsın dıye dusunuyorum , alınmayacak olsa neden yanısısın ...

Bence varsa ole bır kanalınız baglayın , %90 alırsınız dıye dusunuyorum ...

Almazsanız da ne kaybedersınız hiçbirsey :) Denemekte yarar var ...

spam yaparken adsenseyi riske atmamak açısından öyle bi düşüncem oldu hocam.

çünkü malum bazen atıyoruz videoları herşey normal 3 gün sonra çat pat yalan olmuşuz :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] son 1 ayi aldigini yazmisti konunun birinde,okudugumu hatirliyorum

reklam çıkıyo ama para kazanmıyo dostum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri