Adsense Hesabım Gitti mi Gitmedi mi?
arkadaşlar bu kıyımdan dolayı 5 kanalım gitti.
Sorum şudur?
adsenseyi kullandığım hesapta adsense bölüme girip hesaplarımı kontrol edebiliyorum. günlük kaç tık felan görebiliyorum.
fakat aynı hesaptan youtube bağlandığımda.
gmail bölümüne de
yanlız bu hesapta 3 tane özgün videom var. o da özel olarak ayarlı,
bunları da adsense hesabını açabilmek için yapmıştım.?
adsense açıldıktan sonra hiç genel yapmadım?
bu hesaba ne oldu böyle ?
arkadaşlar bu kıyımdan dolayı 5 kanalım gitti.
Sorum şudur?
adsenseyi kullandığım hesapta adsense bölüme girip hesaplarımı kontrol edebiliyorum. günlük kaç tık felan görebiliyorum.
fakat aynı hesaptan youtube bağlandığımda.
Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.
Google Hizmet Şartları'nın veya ürüne özgü Hizmet Şartlarının ihlal edildiği düşünüldüğü için bu Google ürününe erişiminiz askıya alınmıştır. Ürüne özgü kurallar için lütfen ilgilendiğiniz her Google ürününe ait Hizmet Şartları bağlantısını bulmak üzere söz konusu hizmetin ana sayfasını ziyaret edin.
Google şunları yapma hakkını saklı tutar:
Askıya alınan hesaplar için bir sonraki adım: Bu ürüne erişiminizin askıya alınmasının hata olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın.
- İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
- Hizmet Şartları veya ürüne özel politikalar ihlal edilirse, bir Google Hesabının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
- Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
gmail bölümüne de
[TABLE="width: 578, align: center"]
[TR]
[TD="width: 498"]Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı (hesabımın ismi) YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yanlız bu hesapta 3 tane özgün videom var. o da özel olarak ayarlı,
bunları da adsense hesabını açabilmek için yapmıştım.?
adsense açıldıktan sonra hiç genel yapmadım?
bu hesaba ne oldu böyle ?