ADsense Bağlı kanalın Mail şifresini unuttum...

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

wildwood

Kayıtlı Üye
ADsense baglı kanalımın mail şifresi nasıl olduysa listemden silinmiş. ( tel no ve kurtarma maili yok ) .Bu kanala 1 telif geldi. böyle bir durumda diger kanalların para kazanması gitmesin diye ne yapmak daha mantıklı olur ?

1 Telif daha gelirse , diğer kanallarını başka bir adsenseye taşımak olabilir.

Genelde 2. Telifi yedikten belirli bir zaman sonra aynı adsensendeki diğer kanalların para kazanmalarını etkiler.En azından şimdiye kadar tek telifte böyle bir durum ile karşılaşmadım.

1 Telif daha gelirse , diğer kanallarını başka bir adsenseye taşımak olabilir.

Genelde 2. Telifi yedikten belirli bir zaman sonra aynı adsensendeki diğer kanalların para kazanmalarını etkiler.En azından şimdiye kadar tek telifte böyle bir durum ile karşılaşmadım.

Teşekkürler Hocam, biraz fazla kanal var o adsense bu kanalı kendim kapatamazmıyım flaglasam yada benzeri bi yol ? yine zarar verirmi diger kanallara ...

Teşekkürler Hocam, biraz fazla kanal var o adsense bu kanalı kendim kapatamazmıyım flaglasam yada benzeri bi yol ? yine zarar verirmi diger kanallara ...

Hocam bu nokta da aklıma geldi sana cevap yazarken ama tam kesin bilgim yok.

Kanal devre dışı bırakıldığı halde , adsensedeki diğer kanalları etkiliyor olan örnekler gördümdaha önce. O devre dışı bırakılan kanallar telifler yüzünden mi devre dışı kaldı bilmiyorum. Silmek en mantıklısı ama şifremi unuttum diyorsun.
Garanti olsun diyorsan üşenmeyip taşıyacaksın. Belki başka bir arkadaş kesin bir şey söyleyebilir. :(

Kanal devre dışı bırakıldığı halde , adsensedeki diğer kanalları etkiliyor olan örnekler gördümdaha önce. O devre dışı bırakılan kanallar telifler yüzünden mi devre dışı kaldı bilmiyorum. Silmek en mantıklısı ama şifremi unuttum diyorsun.
Garanti olsun diyorsan üşenmeyip taşıyacaksın. Belki başka bir arkadaş kesin bir şey söyleyebilir. :([/QUOTE]

Çok sagol hocam, üşenmem taşırım hepsini sorun degilde, elimde baska pinli adsense yok. Geç ödeme almam da bütün planlarımı alt üst eder. Tabi hiç alamamaktan daha iyi bir yol kanalları taşımak ..

bunu yapmana gerek yok.. teliften kanalın para kazanması gitmez.. sonradan gelen dünya engeli haricinde bi kanalın para kazanması devre dışı bıraklmıyor.. burada senin öğrenmen gereken tek bir soru var.. Bu kanala telif gelirse diğer videolar indexten düşüyor mu yani o kanaldaki videolar yayınlanmaya devam ediyor mu ? eğer etmiyorsa sıkıntı yok kanal askıda kalır bir sorun olmaz..

bunu yapmana gerek yok.. teliften kanalın para kazanması gitmez.. sonradan gelen dünya engeli haricinde bi kanalın para kazanması devre dışı bıraklmıyor.. burada senin öğrenmen gereken tek bir soru var.. Bu kanala telif gelirse diğer videolar indexten düşüyor mu yani o kanaldaki videolar yayınlanmaya devam ediyor mu ? eğer etmiyorsa sıkıntı yok kanal askıda kalır bir sorun olmaz..

Kaç telif gelirse gelsin, diğer kanallara sıçramaz diyosun ?

teliften para kazanma gitmiyor diye biliyorum benim kanal 3 teliften kapandı birşey olmadı

2 telifte kanal sağlam durur. 3.telifte kanal kapanır. telifler hiç bir şekilde para kazanmayı götürmez.. dünya engeli götürür(sonradan gelen).. demek isteidğim şu. şu an bu kanalında 1 tane telifli video var ve sen sorulara cevap vermediğin için şu an bu kanalın aktif mi değil mi? ya da diğer videoların yayınlanıyor mu aramalarda çıkıyor mu? bu sorumun amacı ise şu; bu videoların özelliğine göre sonradan dünya engeli gelme şansı olabilir.. bunu da en iyi sen bilirsin eğer sonradan dünya engeli gelmeyecek videolar ise sorun yok :)

2 telifte kanal sağlam durur. 3.telifte kanal kapanır. telifler hiç bir şekilde para kazanmayı götürmez.. dünya engeli götürür(sonradan gelen).. demek isteidğim şu. şu an bu kanalında 1 tane telifli video var ve sen sorulara cevap vermediğin için şu an bu kanalın aktif mi değil mi? ya da diğer videoların yayınlanıyor mu aramalarda çıkıyor mu? bu sorumun amacı ise şu; bu videoların özelliğine göre sonradan dünya engeli gelme şansı olabilir.. bunu da en iyi sen bilirsin eğer sonradan dünya engeli gelmeyecek videolar ise sorun yok :)

Kanal aktif, videolar yayınlanıyor aramada cıkıyor, izleniyor :). Sonradan dünya gelebilir , mail yönlendirme var. Eğer dünya engeli gelirse kendi kanalıma telif atar kapatırım o zaman. MAdem diger kanalları etkilemiyo.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ustanın fikrini al sonra uçur kanalı :D

bQ3lGb.jpg

Tarayıcınızda şu şekilde şifreyi hatıla vs... varmıydı? yoksa hiçmi şifre yok.

bQ3lGb.jpg

Tarayıcınızda şu şekilde şifreyi hatıla vs... varmıydı? yoksa hiçmi şifre yok.

tarayıcıda yok malesef. mail ve sifrelerini listeledigim dosyada nasıl olduysa sadece bu kanalın karsısında şifre silinmiş. bütün kanallarımda yazmasına ragmen. Biraz şanslı bi insan oldugum icin de sadece bu kanala telif geldi :).

tarayıcıda yok malesef. mail ve sifrelerini listeledigim dosyada nasıl olduysa sadece bu kanalın karsısında şifre silinmiş. bütün kanallarımda yazmasına ragmen. Biraz şanslı bi insan oldugum icin de sadece bu kanala telif geldi :).

sen bile giremediğine göre, sağlam şifreleme yapmışsın full güvenlik :D

@daralll ustanın fikrini al sonra uçur kanalı :D
biz konuyu skype dan görüştük.benim her kanalımın iki teliften sonra para kazanması kapanmıştır.partner kanallar dışında hayatımda üçüncü telifi görmedim.o yüzden youtube kendisine attığı ikinci teliften sonra para kazanmasını kapatırsa karışmam:D

biz konuyu skype dan görüştük.benim her kanalımın iki teliften sonra para kazanması kapanmıştır.partner kanallar dışında hayatımda üçüncü telifi görmedim.o yüzden youtube kendisine attığı ikinci teliften sonra para kazanmasını kapatırsa karışmam:D

normalde adım gibi eminim para kazanma gitmez direk teliften kapanır ama [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam dediyse ve başına geldiyse benim sözümü unut :D ama emin misin yaa? hep teliflerden sonra kapanmıyor mu kanal?

hatta en son kanalım üçüncü teliften sonra kapanmayıp para kazanması kapatılmıştı.
gmaili silmesem adsense çöp olacaktı.

zaten forumda google ın bütün ürünlerine erişim engeli gelen mailler genelde ,ilk önce telifler gelir adam farketmez,sonra para kazanması kapatılır.adam o arada kanala girmez ve erişim engeli gelir.sonra adsense çöp olur.burda da ortada şifre yok.o yüzden elinde kalabilir,kendi seçsin ne olacağını :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri