Adsense baglı kanallar askıya alındı fakat adsense izlenim devam ediyor

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

dess

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar

eylul ayında yeni adsense acmıstım, maglum eskiler banlandı. bu yeni adsense bagladıgım kanallara ulasım engellendi yani askıya alındı topluluk filan diye mail geldi. adsense saglamdı henuz banlanmamıstı. bugun kontrol icin baktım ve maillerde kanala abone olanlar var ve videolara yorum yapanlar.

evet kanallar halen ayakta fakat ben giris yapamıyorum.

sonra adsense baktım izlenimler devam ediyor!

simdi ne yapmalıyım dersiniz ? baska mail ile yonetici atayıp o mail ile kanallar acsam spamdan gider mi ?

sadece youtube a giremiyorum. kanallar acık ve izlenim sayıyor.

o zaman adsense e yeni mail ile yonetici ekleyip eskisini komple sileyim mi diyorsun ?

sadece youtube a giremiyorum. kanallar acık ve izlenim sayıyor.

o zaman adsense e yeni mail ile yonetici ekleyip eskisini komple sileyim mi diyorsun ?

kanalları komple sil mail adreslerinden daha sonrada adsensenin yönetici mailini değiştir derim. genede senin bilcem bir iş.

kanal banlandiysa mümkün degil adsensde göstermez hocam gösteriosada bi açık filan olmustur yada unuttugun baska bi kanaldan geliyodur sayimlar

kanal banlandiysa mümkün degil adsensde göstermez hocam gösteriosada bi açık filan olmustur yada unuttugun baska bi kanaldan geliyodur sayimlar

hocam adsensi yeni acmıstım eylul ayında ve sadece tek 1 mail baglı. aynı mailden 3 kanal actım, alt kanallardı 3 ude. baska kanal yok. ayın 2 sinde topluluktan gitti kanallar mail filan geldi. bende 7 gundur bakmıyordum.

bugun baktım gelen mailde yorumlar var abone olan var. kanallar acık ama ben giris yapamıyorum.

adsense baktım bugun 196 izlenim var. 7 gundur de hergun 500-700 izlenim olmus

---------- Spam Engelliyici 16:59 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

kanalları komple sil mail adreslerinden daha sonrada adsensenin yönetici mailini değiştir derim. genede senin bilcem bir iş.

bende senin dedigin gibi dusunmustum. foruma tecrubeli arkadaslara sormak istedim.

sadece aklımın almadıgı olay, kanallar sapasaglam ve adsense izlenim devam ediyor.

Adsense spama düşmüş.
Adsense yi dinlendirmekten başka bilinen bir çözüm yok, başka kanal bağlasanda kapanır artık.
Kanallar izlenimleri adsense geç yansıdığı için izlenimler azalarak sona erer...

hocam adsensi yeni acmıstım eylul ayında ve sadece tek 1 mail baglı. aynı mailden 3 kanal actım, alt kanallardı 3 ude. baska kanal yok. ayın 2 sinde topluluktan gitti kanallar mail filan geldi. bende 7 gundur bakmıyordum.

bugun baktım gelen mailde yorumlar var abone olan var. kanallar acık ama ben giris yapamıyorum.

adsense baktım bugun 196 izlenim var. 7 gundur de hergun 500-700 izlenim olmus

o zaman söyle olmus olabilir mesela ana kanalin kapanmistir. söledigine göre hic video yüklememis olabilirsin ana kanalina ama yinede kapıyabiliyolar kökten cözüm için :/ böyle oluncada alt kanallara erismenide engelliyolar ama alt kanallarin acik kalabiliyo ( ayni olay 4-5 gün önce basima geldide).. ama 3 alt kanalada ayri ayri kapama maili gelip böyle oluyosa ona bise diyemem karsilasmadim. bana ilk yazdiklarim olmus gibi geldi.

Adsense spama düşmüş.
Adsense yi dinlendirmekten başka bilinen bir çözüm yok, başka kanal bağlasanda kapanır artık.
Kanallar izlenimleri adsense geç yansıdığı için izlenimler azalarak sona erer...

kanalları silip mi beklemeye alayım ? yoksa boyle kalsınmı ?

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

o zaman söyle olmus olabilir mesela ana kanalin kapanmistir. söledigine göre hic video yüklememis olabilirsin ana kanalina ama yinede kapıyabiliyolar kökten cözüm için :/ böyle oluncada alt kanallara erismenide engelliyolar ama alt kanallarin acik kalabiliyo ( ayni olay 4-5 gün önce basima geldide).. ama 3 alt kanalada ayri ayri kapama maili gelip böyle oluyosa ona bise diyemem karsilasmadim. bana ilk yazdiklarim olmus gibi geldi.

ana kanala video yuklememistim. 3 alt kanalada soyle yukleme yaptım. 1 alt kanala 8 video 1 ay icinde, 2inci alt kanala sadece 1 video, 3uncu alt kanala 1 video.

3 alt kanala ve ana kanala topluluktan kapanma maili gelmis

Bak spama düşüp düşmediğini anlamak için önce boş bir kanal bağla adsense, eğer 2 saat içinde o da kapanırsa dediğim gibi spama düşmüştür.
Eğer spama düşmüşse kapanan kanalları kökten sil.
Hatta kökten silmeden önce google+ profilini sil, ondan sonra kökten sil daha sağlam olur.

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

ana kanala video yuklememistim. 3 alt kanalada soyle yukleme yaptım. 1 alt kanala 8 video 1 ay icinde, 2inci alt kanala sadece 1 video, 3uncu alt kanala 1 video.

3 alt kanala ve ana kanala topluluktan kapanma maili gelmis

o zaman dedigim ve tahmin ettigim gibi sadece yükleme yapmadigin ana kanalin kapanmis yani digerleri simdilik saglam yani silmene filan gerek yok;)

Bak spama düşüp düşmediğini anlamak için önce boş bir kanal bağla adsense, eğer 2 saat içinde o da kapanırsa dediğim gibi spama düşmüştür.
Eğer spama düşmüşse kapanan kanalları kökten sil.
Hatta kökten silmeden önce google+ profilini sil, ondan sonra kökten sil daha sağlam olur.

3 kiside ortak karar olarak kokten sil diyor.

senin soyledigin gibi yapıp 1 kanal baglayıp test edeyim. sonuca gore de kokten sileyim.

tesekkurler arkadaslar [MENTION=13118]acan38[/MENTION] [MENTION=13157]hey_mama[/MENTION] [MENTION=15440]nothing[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 17:24 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

o zaman dedigim ve tahmin ettigim gibi sadece yükleme yapmadigin ana kanalin kapanmis yani digerleri simdilik saglam yani silmene filan gerek yok;)

hmmm, bos 1 kanal ekliyip bakıcam spama dusecekmi. sonucu yazarım burdan.

tesekkurler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri