Adsense Bağlı Kanallarım hepsi kapanmış - Ama Adsense giriliyor

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

suhatuna

Kayıtlı Üye
Bu 1 haftada bağladım bu 4 kanalı bugun öglene kadar bişey yoktu ama şimdi işten eve geldım baktım hepsi kapanmış ...

- Adsense baglı 4 kanal vardı 4 ü de kapanmıs ...
- Adsense hesabına yine girebiliyorum adsense Açık ...

Şimdi ne yapmamız lazım? Adsense de kapanacak mı , yoksa adsense bişey olmaz mı :S

3A0P10.png

Kanallar bu şekilde gitmişler :(

ZY4JW3.png

Arkadaşın da dediği gibi adsense spama düşmüş. Kanal izlenimleri düşük yeni kanallar mi bunlar.

Ayrıca ödeme zamanı hesap kapatilmazsa InşAllah 1-2 ay dinlendir dokunma.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.. Kanallarda herhangi bir telif, dünya engeli vs varmıydı ??

Gecmis olsun diyelim, yukledigin icerikten uzak durmani oneririm.

UZak durmak derken? 4 içerigin 4 ü de farklı be hocam :(

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:53 ----------

Arkadaşın da dediği gibi adsense spama düşmüş. Kanal izlenimleri düşük yeni kanallar mi bunlar

Yeni sayılır hocam 1 haftalık ve 15 günlük değişiyor...

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:53 ----------

Geçmiş olsun.. Kanallarda herhangi bir telif, dünya engeli vs varmıydı ??

1 Tanesinde Topluluk vardı :(

ilk olarak kapanan kanalları kökten silin daha sonra adsenseye boş bi kanal bağlayın kendiliğinden kapanırsa adsense spama düşmüş demek

işte hocam senin başını yakan o kanal...
Bu arada geçen hafta tertemiz bir kanalım 20 dk içinde 3 telif yedi ve kapandı ve adsense spama düştü.. Sanırım son güncellemeden sonra en ufak bir dünya engeli, telif v.s de adsense ler spama düşücek gibi geliyor..

işte hocam senin başını yakan o kanal...
Bu arada geçen hafta tertemiz bir kanalım 20 dk içinde 3 telif yedi ve kapandı ve adsense spama düştü.. Sanırım son güncellemeden sonra en ufak bir dünya engeli, telif v.s de adsense ler spama düşücek gibi geliyor..

Spama düştüyse nasıl düzelticez? :(

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

ilk olarak kapanan kanalları kökten silin daha sonra adsenseye boş bi kanal bağlayın kendiliğinden kapanırsa adsense spama düşmüş demek

Spama düştüyse nasıl düzelticez? :confused:

Hocam geçenlerde bir arkadaş 20 güne çıkıyor demiş ama ben 6 ay çıkmayanı da gördüm.. Sizin bir şekilde çıkarma şansınız yok.. Bence hiç vakit kaybetmeyin ve yeni bir adsense açın veya satın alın.. Spama düşen adsensenin içinde de iyi bir kazanç varsa sizde benim gibi dua edin bu ay ödeme almak için :)

hocam geçenlerde bir arkadaş 20 güne çıkıyor demiş ama ben 6 ay çıkmayanı da gördüm.. Sizin bir şekilde çıkarma şansınız yok.. Bence hiç vakit kaybetmeyin ve yeni bir adsense açın veya satın alın.. Spama düşen adsensenin içinde de iyi bir kazanç varsa sizde benim gibi dua edin bu ay ödeme almak için :)

36 tl :d

Spama düştüyse nasıl düzelticez? :(

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

Spama düştüyse nasıl düzelticez? :confused:
Daha önce bir yol vardı. Artık yenisi bulunala kadar adsense çöp gözü ile baabilirsin. Arkadaşında dediği gibi tam emin olmak için, önce tüm kapanan kanalları sil. Sonra adsense boş kanal bağla 3 gün içinde kapanırsa adsense spama düşmüş demektir

bende yaklaşık onun 100 katı ve adsense spamda :( önceki aylar olsa takmazdım kesinleşip ödeniyordu ama bu son ay spamların çoğu kesinleşmelerden önce kapandı.. Hakkımızda hayırlısı artık...:)

Bende çok tuhaf şeyler yaşanıyor Bazı kanallarım adsense bağlamadan bile kapanıyor bazıları kapanmıyor. Adsense bağladığım bazı kanallar kapanıyor bazıları kapanmıyor (10 Gündür)

Bunun varmı bir açıklaması ?

Geçmiş olsun hocam , dizi film kazandırıyor ama en çok risk grubu da bunlar malesef. Hiç takılma hocam yeni adsense aç devam.

Yakında kötü şeyler olacak gibi hissediyorum nedense , ytdeki kanallara bakıyorum b... çıktı gene ortalığın , darbe koyarlarsa olan düzgün çalışan insanlara olacak yine.

Bende çok tuhaf şeyler yaşanıyor Bazı kanallarım adsense bağlamadan bile kapanıyor bazıları kapanmıyor. Adsense bağladığım bazı kanallar kapanıyor bazıları kapanmıyor (10 Gündür)

Bunun varmı bir açıklaması ?

Hocam bence maillerin açılışıyla alakalı.. sizmi açtınız? satın mı aldınız? hepsini aynı kişiden mi? aynı kişiden olsa bile mail satan arkadaşlar 3 - 5 değişik kişiye açtırıyor vs.. Ayrıca eğer adsense spama düşmemişse bence kanalın kapanmasının adsenseye bağlı olup olmamasıyla bir alakası yok...

Hocam bence maillerin açılışıyla alakalı.. sizmi açtınız? satın mı aldınız? hepsini aynı kişiden mi? aynı kişiden olsa bile mail satan arkadaşlar 3 - 5 değişik kişiye açtırıyor vs.. Ayrıca eğer adsense spama düşmemişse bence kanalın kapanmasının adsenseye bağlı olup olmamasıyla bir alakası yok...

Olabilir hocam farklı bir kişinin kullandığı 2014 tarihli bir mail bağlı adsenseye kapanmadı.
Bu adsense neye göre spama düşüyor acaba ? kaç tane telif topluluk yersek düşer
Ayrıca bu ay ban yemedi.

Olabilir hocam farklı bir kişinin kullandığı 2014 tarihli bir mail bağlı adsenseye kapanmadı.
Bu adsense neye göre spama düşüyor acaba ? kaç tane telif topluluk yersek düşer
Ayrıca bu ay ban yemedi.

Hocam onun ayarını bilen yok :) 2 telifle üç ay para alan var, 1 telifte para kazanması gidip spama düşenler..
Tek dikkat etmemiz gereken şey bence: eğer 1 kanala dünya engeli, telif vs gelmişse hemen kökten silmek.. Ancak kanalın getirisi çok yüksek veya kesinleşmeye az zaman kalmış falan ise bu durumda risk alınabilir...

Ama son adsense güncellemesinde benim düşüncem "Artık adsenseler en ufak bir telif veya engelde spama düşücek ve spama düşen adsenselerde ilk kesinleşmelerden önce kapanacak"...

benim de 3 kanal bağlıydı 3'ü de kapanmış. şuan çok tedirginim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri