Adsense Bağlı Mailler?

OndarySec

Kayıtlı Üye
Sanırım bu forum yeni kurulduğu civarlarda başladım bu youtube işine. İyi bir şeyler tam kazanmaya başlıyorken sınav dönemlerim girdi ara verdim şimdi tekrar başlayayım dedim ama mailleri hatırlamıyorum:eek:

Mailleri yazdığım bir defter vardı ama sanırım oda kayıp. Acaba adsense e bağlanmış hesapların maillerini en azından görebiliyormuyuz?

Adsense ayarlar - erişim yetkilendirme - kullanıcı yönetimi . Burda yazıyodur mailler silmediyseniz

Adsense ayarlar - erişim yetkilendirme - kullanıcı yönetimi . Burda yazıyodur mailler silmediyseniz

Orda yazan adsense hesabı yöneten mailler. Ki bir tane var zaten. Benim dediğim youtube kanallarının olduğu hesapların mailleri. Yok sanırım öyle bir şey?

Onun dışında yok hocam . Ordan en azından ana kanallarının mail adreslerini görebiliyosun

Adsenseye bağladığın kanalları bir txt açıp kaydet, başka yolu yok, hangi kanal adsenseye bağlı Eski varmı yokmu varsa hangisi bulamazsın.

Nasıl yanlış oluyo anlamadım hocam . Davet ederek bağlıyorum bütün kanallarımı. Bir problrm yaşamadım 1 yıldır .

Nasıl yanlış oluyo anlamadım hocam . Davet ederek bağlıyorum bütün kanallarımı. Bir problrm yaşamadım 1 yıldır .

O şekilde en fazla 100 kanal bağlanabiliyor diye biliyorum. Sorun yaşamadıysanız sorun yok :)
Birde herhangi bir kanalınız çalınırsa çalan kişi o şekilde adsensenize girebilir biraz riskli bir durum.

gerçek tel yada kurtarma mailiyle açmışsanız ulaşılır
şifre girilen yerin altından yardıma geçip kurtarma işlemleri yaparsanız görürsünüz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri