Adsense ban 17/10/2015

Ben mevzuyu çözdüm adsensede ilk defa birtane kanal spama veya telife düşsün direk adsenseyi patlatiyorlar

Arkadaslar bunlar kapatmadan biz kapatsak adsense hesabını pin banka doğrulamasi yapılmış kesinleşmiş ödeme alabilirmiyiz kapatsak hesabı

Dostum anlamadigim gecen sene birkere temizlik olmuş bitmis simdi neden surekli devam ediyor bu temizlik

hocam http://www.ytpara.com/adsense-ban/85542-yazilimci-arkadaslar-geri-kalmayin.html bu konuda da belirttim benim fikrime göre ip karşılaştırma algoritması yaptılar bir ip den ne kadar kanala giriş yapıldı ne kadar yükleme yapıldığına kadar inceliolar ve bir liste tutup belirli bir süre gözlemliolar( tahminim 2 hafta civarı). adsense pub id ye bağlandı ise önce farklı iplerde dahil olsa tüm kanalları kapatıyorlar sonra pub id yani adsense yayıncı kimliğini iptal ediyorlar

gitmiş benımde arkadaslar aglamamak elde degıl yemın edıyorum kafayı yıcem gecmıs olsun

hocam herkez banlanıyor adsense bitti gibi birşey ya :S

bu banlanan arkadaslar ev adresi pin için toplu kıyımda giden adreslerimi verdiler ? bende kıyımdan sonra açtım bir sey yok su anlık. tabi adres degisik.

bu banlanan arkadaslar ev adresi pin için toplu kıyımda giden adreslerimi verdiler ? bende kıyımdan sonra açtım bir sey yok su anlık. tabi adres degisik.

Nazar değmesin. Bende yırttım sanıyodum ama durum bu. Tahminimce alakasız bu. Çünkü bu bnm ilk adsensem. Ve bazı arkadaşlar türkiyeye yönelik oldugunu düşünüyor kapanmaların adsense lokasyonu hollanda benim. Yani bu kapanmalar %100 olarak kanalların engel telif f..g yemeleriyle alakalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
5 hane kazanan adsense normal zamanda bile sağ kalmayabilirdi.bu zamanda adsenselerde 5-6k dan fazla kazanç yaptırmayın.elde kazanacak adsense kalmadı da,konuyu açan gibi kalanlar varsa artık.

---------- Spam Engelliyici 12:11 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

Bence alakasız bu. Çünkü bu bnm ilk adsensem. Ve bazı arkadaşlar türkiyeye yönelik oldugunu sanıyor kapanmaların adsense lokasyonu hollanda benim. Yani bu kapanmalar %100 olarak kanalların engel telif f..g yemeleriyle alakalı diye düşünüyorum.
web adsenseleri ,temiz bir iki kanal bağlı olanlarda banlanıyor.

5 hane kazanan adsense normal zamanda bile sağ kalmayabilirdi.bu zamanda adsenselerde 5-6k dan fazla kazanç yaptırmayın.elde kazanacak adsense kalmadı da,konuyu açan gibi kalanlar varsa artık.

---------- Spam Engelliyici 12:11 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

web adsenseleri ,temiz bir iki kanal bağlı olanlarda banlanıyor.

Geçen ay arkadaşım aldı 5 haneli bayadır alıyor hatta ve hala ayakta adsense..

şuan adsensedeki en büyük sorun bu para birikiyor felan derken atıyorlar bence artık adsense bitmesede çok yakındır. birde şey diyeceğım quiz 500 abone şartı oldu dimi

ne var ne yok banlanıyor. şöyle çalışın böyle çalışın banlanmazsınız diyen doğru konuşmuyor. ülke olarak bu temizliği hak ettik bunu hepimiz biliyoruz. maalesef etnik bir temizlikte kurunun yanında yaşta yanar. şuan özgün yapıp partnere bağlamak dışında çare yok.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

efe hocam sizin adsenselerde son durum nedir ? çok merak ettim.

Bu banların sonu gelmeyecek belli, sadece sıramızı bekliyoruz.

Şuan yapılacak en güzel sey yt ye ara vermektir, şahsen ben tamamen bıraktım yt işini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri