Adsense ban 17/10/2015

ne var ne yok banlanıyor. şöyle çalışın böyle çalışın banlanmazsınız diyen doğru konuşmuyor. ülke olarak bu temizliği hak ettik bunu hepimiz biliyoruz. maalesef etnik bir temizlikte kurunun yanında yaşta yanar. şuan özgün yapıp partnere bağlamak dışında çare yok.

Yok hocam ülke olarak değil dünya çapında bu olay. bu banlanmaların sebebi tahminimce kanallara telif engel f..g gelmesi. Yarı özgünde kurtarmıyor 150k aboneli yarı özgün kanalı da kapattılar..

dünya çapında evet o konuda yanıldım geçen hafta uzak doğudan ve avrupadan ağlama haberleri geldi, geliyor...

Yok hocam ülke olarak değil dünya çapında bu olay. bu banlanmaların sebebi tahminimce kanallara telif engel f..g gelmesi. Yarı özgünde kurtarmıyor 150k aboneli yarı özgün kanalı da kapattılar..

2 hafta önce açılan içine sadece bir kanal bağlı adsense geçersiz tıklamadan dün kapatmış.Nasıl böyle bir yargıya vardılar anlamadım tıklasam anlarım ama tıklamadım.

Birazdan ''asıl yt şimdi başlıyor''cular gelir :rolleyes: onlar gelmeden diğer konularda da dediğimi tekrar edeyim;aynı adres,aynı ip falandan ziyade kanallara gelen flag,telif,dünya engeli,eşleşenler yüzünden bağlı olduğu adsenselerin bazıları hemen bazıları da önce spama düşürülüp daha sonra ban olacak şekilde temizleniyor.Bir adsense gidince belki de aynı iplerden başka açılan adsense var mı diye bakıp multiler de götürülüyor.Hülasa olarak hepimize geçmiş olsun.

Flag yada telif gelmeyen hatta kanal içerisinde eşleşen,dünya engeli bile bulundurmayan kanallardan oluşan adsensem banlandı.Bağlı kanal sayısı 5'ti.

Mutlaka bi yerden yakalıyor. Eski açtığınız banlanan adsensle ilişkilendirdiği bi takım bilgiler mutlaka vardır. Hiç kanal bağlamayanların bile kapandığını varsayarsak bu işi yapan bir bot ve çok akıllı olduğunu anlamış olmamız gerekir.

Mutlaka bi yerden yakalıyor. Eski açtığınız banlanan adsensle ilişkilendirdiği bi takım bilgiler mutlaka vardır. Hiç kanal bağlamayanların bile kapandığını varsayarsak bu işi yapan bir bot ve çok akıllı olduğunu anlamış olmamız gerekir.
Aynen hata mutlak hepimizin yaptigi ama görmediği bir durum

asıl yt şimdi başlıyor

durun vurmayın. şaka yapıyorum.

Spama düşen adsense ödeme alamadan artık %100 banlanıyor. Spama düşen adsenseden hayır beklemeyin.

Spama dusen adsense'lerdeki kanallari siliyor musunuz? Yoksa oyle oldugu gibi birakiyor musunuz?

Asıl soru adsense nasıl spama düşüyor.Telifli kanallar yüzünden spama düşüyor olabilir

Aynı adsenseye bağlı tüm kanallarım kapandı ama adsense sağlam şu an yapmam gereken bişey var mı?

beimde kanallar spama düşmüş
Allah belasını versin bu fl*** atanların çocugundan çıksın

hocam bu kadarda olmazki ya . sebep belli fl** yüzünden . adsense de gitti şimdi spama düştü . sağlık olsun ama kızıyorum işte :D

Bunun icin bir istatistik olusturayim dedim ama gordugum kadariyla ozgun kanali olan adsense'ler de spama dusup kapaniyormus dogru mu? Yani hic spam calisilmamis adsense'ler de bu sekilde kapaniyormus?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri