Bunun icin bir istatistik olusturayim dedim ama gordugum kadariyla ozgun kanali olan adsense'ler de spama dusup kapaniyormus dogru mu? Yani hic spam calisilmamis adsense'ler de bu sekilde kapaniyormus?
pm atıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunun icin bir istatistik olusturayim dedim ama gordugum kadariyla ozgun kanali olan adsense'ler de spama dusup kapaniyormus dogru mu? Yani hic spam calisilmamis adsense'ler de bu sekilde kapaniyormus?
adsense ler kapandıkça türkiye den aşırı biçimde tekrar adsense açılıyor.
Yeni açılanlar, ihtar almayanlar, kanal bağlı olmayanlar o yüzden kapanıyordur.
Bence askıya alınmasında tek bir sebep aramamak lazım.
Spama düşmesi, sebeplerden bir tanesidir
Topluluk gelmeyenler de kapanıyor, yeni açılan henüz kanal bağlanmayanda, hatta yt ile ilgisi olmayan web adsenseler detek sebep var kanalın topluluk yüzünden kapanması açık ve net
Benimde bugün Adsense kapatıldı malesef. Kaç gündür onlar kapatıyor ben yeni adsense açıp para kazanma kapanana kadar başka adsenseye kanalı taşıyıp kurtarıyordum ama bugün yetişemedim. 24 saat ekran başında bu adamları beklemek lazım. Bu işin sonu yok dostlarım. Adamlar Türkiye deki Youtube Spam sektörüne kafayı takmışlar ve bunu her yoldan bitirmeye kararlılar. Önce Partnerlerin önün kestiler sonra da oradan kaçanların sığındığı Adsense nin önünü tıkadılar. Kapılar her taraftan yüzümüze kapatıldı. Şunu da belirteyim adsensenin kapanması için Spam yada Özgün fark etmiyor. İçinde tek bir özgün kanalım olan tamamen kendi çekimim videolardan oluşan kanalın bağlı olduğu Adsense de geçenlerde kapanmıştı. Yani sorun bulunduğumuz lokasyonla vs alakalı. Bir laf var ya "mimlenmişiz" diye. Konu tamamen bu. Ayrıca bu durumun geçici bir şey de olduğunu sanmıyorum. Şahsi düşüncem bundan sonra yapılacak tek şey tamamen özgün çalışıp bunu sağlam partner firmalara bağlamak. Adsense ile vs çalışılmaz artık. Partner atsa neyse sadece o anki kazandığın parayı alamazsın ama adsense atınca kanal direk çöp oluyor para kazanma gittiği için. Durum gerçekten çok kötü. Benimde kredi borcum var ve bu işe güvenmiştim. Çok büyük hata etmişim. Musluklar bir anda kesiliverince orta yerde kalıveriyor insan. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
nerdeyse 1 ay önce adsenseye bağlı bütün kanalları sildim sonradan banlanma olurmu?
Sıkma canını bende işi bıraktım..bu hersene olan bir durum..onların açısından bakarsak yaptıkları çok mantıklı...millet max kazanma sevıyesıne ulaştığında kesenin ağzını kapatıyorlar...güncellemeler değişiklikler getiriyorlar...ama her sene 6 7 ay kazanmanız için bir fırsat çıkartıyorlar...geçen senede bitti diyorlardı ama en çok parayı geçe sene kazandılar...şimdilik yapacak tek şey beklemek...adsense açmak kanal açmak vs cok saçma şu aralar çünkü adamlar güncelleme yapıyorlar sistemi oturtmaya çalışıyorlar...düzenlerini kurduktan sonra bence yine bize bir kapı açacaklar...biz olmazsak onlarda olmaz...
isim ve adres bilgileri ? ve dahasonrasın bir gelişme olursa beni etiketleyip bilgilendirin lütfen...7 ağustos da açtığım kanala 30 ağustosta 1 video atmıştım ve 23 eylülde açtığım adsenseye bağladım, kanala bir daha giriş yapmadım. Kanal-Adsense şu an açık; izlenme 95k'da. Ama kapanacağına eminim. Çalışma yöntemlerini karşılaştırırken belki işinize yarar diye yazıyorum.
-> Yeni adsense bilgileri tamamen eskisinden farklı girildi.
-> Kanalda herangi bir uyarı yok ihtar/telif/eşleşen vb.
-> Adsense pin girilmedi.
-> Banka hesabı girilmedi.
-> Lokasyon Türkiye
-> Adsense'yi farklı pc farklı ip ile oluşturmuştum.
bunu kim yazdı google formunadolandırıcı nickli arkadaş kim ?
"GOOGLE DOLANDIRICIDIR!!!!!!!
yazar: dolandırıcı
Adsense hesabımda kesinleşmiş para olmasına rağmen hesabım durduk yere fesedildi...Allah belanızı versin ........ çocukları"
Evet ilginç bir yorumlama
http://www.ytpara.com/1174410-post31.html
Ne yapacağız @ilyas hocam bu işi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.