Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet banlanmadı ama işleme girip girmeme durumu zaten olmadı. Daha pin 2 hafta önce yola çıktı. İçimde benim hesapta pin gelir gelmez banlanacakmış gibi bir his var. Ama pes etmek yok.sanırım adsensesi banlanmayalardansın [MENTION=10014]Anıl[/MENTION]
Evet katılıyorum. Ancak bu seferde paranın kesinleşip kesinleşmeme durumu varmış. Kesinleşir mi ?3 hafta önce ben buna yakın konuyu açınca bir çok kişi karşı çıkmıştı.Adsense banlanmasının nedenlerinden belli adsense bağlı kanallarınız kapanıyor topluluktan bu banı etkiler.
Lütfen adsense bağlı kanallarınızdan kapanan kanalların gmail silin kurtulun
çok adsensesi olup biri işleme girmeyip banlanan sonrada işleme giren adsenseleride banlanan varmı?Karısık oldu soru biraz D![]()
belli zaten.bu tip sorular başına gelmemiş birinin soruları olduğu belli.Evet banlanmadı ama işleme girip girmeme durumu zaten olmadı. Daha pin 2 hafta önce yola çıktı. İçimde benim hesapta pin gelir gelmez banlanacakmış gibi bir his var. Ama pes etmek yok.![]()
Evet banlanmadı ama işleme girip girmeme durumu zaten olmadı. Daha pin 2 hafta önce yola çıktı. İçimde benim hesapta pin gelir gelmez banlanacakmış gibi bir his var. Ama pes etmek yok.![]()
Evet katılıyorum. Ancak bu seferde paranın kesinleşip kesinleşmeme durumu varmış. Kesinleşir mi ?
Adsense hesabı banlananların ortak bir olaya dahil olması bence banlanmaların nedenini ortaya çıkarır. Çözümünü belki bulamayız ama en azından aklımızda soru işareti kalmaz.belli zaten.bu tip sorular başına gelmemiş birinin soruları olduğu belli.
bu ve bunun gibi sorularla bir yere varıp da adsenseyi korumaya alamazsınız.daha çok piyango gibi bir olay bu...aklınıza gelen her ihtimale uygun adsense banlanmıştır,bunu söyleyebilirim.
Hocam kapanan kanalı silince kesinleşmesi forumda %80lerde çünkü kime sorsam kesinleşti dedi yinede şans ben dün yaşadım sildim kanalı![]()
Adsense hesabı banlananların ortak bir olaya dahil olması bence banlanmaların nedenini ortaya çıkarır. Çözümünü belki bulamayız ama en azından aklımızda soru işareti kalmaz.
Ben de şuan siliyorum bakalım ne olacak.![]()
Hocam kanal 2 topluluk yüzünden kapandı. Telif yoktu. Aynı şekilde bende de yazıyordu. Şuan silmedim netleştireceğim öyle sileceğim. Teşekkür ederim.Hocam ben sildim diye silmene gerek yok.Ben neden sildim açıklıyım.Adsense bağlı kanalımda kanal ayarlarından 2 video topluluk 1 video telif kanal ayarında ise para kazanma kaybetmebilirsiniz gibi risk vardı o yüzden ve kanal diyelim para kazanmasını kapanmadı topluluk gitti.Adsense bağlı ii kazanan bir kanalım topluluk gitmesi adsense etkiler zaten adsense pin gelmedi geçen ay kesinleşen para vardı 2 hafta sonra kesinleşme olasılığı var.Kanal eskisi gibi ii para kazandırmıyordu ama birşeyler geliyordu ama adsense kaybetmek paranın gitmesi v.s risk almadım.Adsense bağlı diğer kanallarım risk yok bu kanal riskti adsense ban olasılığım düştü kanal bakımından sildiğim zman kesinleşme bakıcaz
Hocam kanal 2 topluluk yüzünden kapandı. Telif yoktu. Aynı şekilde bende de yazıyordu. Şuan silmedim netleştireceğim öyle sileceğim. Teşekkür ederim.
Hocam senin kanal direk gitmiş yani para kazanma kapanması kapanması riskinden kurtuldun ama adsense ban olayı riski var bence sen ondan kork kanal kapanınca paranı alırsın kanalın kapanması topluluktan adsense banı etkiler
O zaman hiç dokunmayayım veya dokunayım mı bilmiyorum![]()
2 yıl önce bi adsense hesabım dondurulmuştu,sebep olarak bu adsense hesabını aktif olarak kullanmıyor olmam gösterildi.gidip ucuzudan bi domain ve host aldım,hesaba ekledim açtılar tekrar bildirim yapınca.arada yakaladıkları bu tür yani aktif olmayan hesapları dondurabiliyor yada kapatabiliyorlar anladıgım kadarıyla.benimki yine ondandır diye düşündüm ben açıkcası![]()
darall ın dediği gibi rastgele seçiliyo banlancak adsenseler umarım bu ay son olur bu işleme girmeme sorunu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.