gmail kabul edilmiyormu acaba ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gmail kabul edilmiyormu acaba ?
Hocam gördüğüm kadarıyla adsense hakkında bilgilisiniz.
3 adsense'm var 3'ü de kendi adıma 2'si aynı adres(yurt).3'üne de aynı bilgisayardan,aynı ip'den giriyorum. Bir sıkıntı olur mu? @AdsenseBan
Hesap numaralarınız aynı banka ise adres bilgileri evet hocam olur kapatırlar
Bankalar farklı hocam.Ancak şimdi sanal sunucu kurdum 3 adet.3'üne de farklı sanal sunucudan giriyorum(mac adresi farklı hepsinin).İsimleri adresleri vs değiştirsem mi şimdi? yani bi etkisi olur mu?
kafanızı ağrıtıyorum ama son sorum.Adsense satışı adsense politikalarına aykırı mıdır?
Şimdi benim çift isimliyim.Adıma 3 adsense sorun çıkarabilir.Adresi değişeyim en iyisi,pin geldi ne de olsa sallamasyon bi adres yazıyorum.Alacağınız Önlemler
Ad SOYAD Aynı olabilir Örnek : Ahmet Yılmaz TÜRKİYE sınırları içerisinde 1 Tane Değildir
Adresi Farklı söylememdeki gaye hadi kardeşim ad soyad neysede adresinde aynı ben sana nasıl inanayım yada inandır beni farklı olduğuna dese hiç bir söz söylenemez
MAC Adresi evet iyi bir konuya değinmişsiniz güzel
Hesaplarınızın Ad Soyad Değişmesine Gerek Yok Adres Değişin Hocam Banka Bilgileri Eşleşmesin Yeterlidir
en sağlamı her adsenseye bir pc bence ))Şimdi benim çift isimliyim.Adıma 3 adsense sorun çıkarabilir.Adresi değişeyim en iyisi,pin geldi ne de olsa sallamasyon bi adres yazıyorum.
Banka bilgileri derken 3'ü de farklı banka (iş-kuveyt-yapıkredi) ama aynı isim.
Yeni düzenlemelerimle birlikte.
3 adsense'e de farklı MAC adreslerinden gireceğim.Her birine girerken modem resleyeceğim.Ve her biri farklı adres/farklı banka olacak.Ancak isimler aynı kalacak.
Bu şekilde olursa isim eşleşmesinden gitmem inşallahh,sizin yorumunuz nedir.
(arkadaşımın 8 adsense'i patladı da biraz önlem almakda fayda var.)
Teşekkürler hocam cevaplarınız için.
en sağlamı her adsenseye bir pc bence ))
Şuan her adsense için bir pc kullanıyorum,hatta her birine girerken modem resliyorum.Ama daha öncesi için bi sıkıntı olur mu acaba,3'ü de benim adıma sonuçta...
bence olay banka hesaplarında bitiyor,aynı pc den çok kişi giriyor..en önemlisi her hesap için ayrı bankadan hesap açmak,o yüzden sıkıntı olmaz sende adaş![]()
beyler bu site adsense olayı için youtube değil![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.