Adsense Ban hk. Kesinleşme öncesi

• Kullanıcı filmman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki mesajın tamamen muhalefet bunu anlaman için yapacak bir şeyim yok.

Arkadaş anlamıyor musun sen? Zaten banlanıyor adsense hesapları bunu yapmayıp da ne yapsın insanlar? Amacın ne onu bile bilmiyorum.

Gerçekten ne istiyorsun? ya da buradaki gayen nedir onu anlamıyorum. İnsanların bunu yapmamasını istiyorsun peki ne yapsınlar?

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

Kapandığı andan itibaren olan kazançlar adsense hesabına yansımaz ona göre.
Hocam onu biliyorum zaten adsense su an kazandirmiyor sadece o yontemi simdiden uygulayayim mi onu merak ediyorum sizce

Üye güzelce açıklamış, Diyorki bu işlemi.
Kesinleştikten sonra, ödemeden 3-4 gün önce yapın, ödeme alın tekrar açın.
Bu kadar basit.
Anlamayanlarada ben anlatayım.

hocam buraya kadar tamam peki ödeme kesinleşmeden önce kanal kapandı diyelim. kanal kapanır kapanmaz adsenseye zarar vermemesi için erişimi iptal edersek kesinleşme günü miktar kesinleşirmi sanırım adsenseler kesinleşmeden öncede kapanıyor.

ed,t : arkadaş yanıtlamış illaki kesinleştikten sonra yapılacak bu yöntem

Hocam onu biliyorum zaten adsense su an kazandirmiyor sadece o yontemi simdiden uygulayayim mi onu merak ediyorum sizce

Hocam şu an yaparsan Youtube kanalların ile olan bağı koparıyorsun. Para kazanamazsın bu kadar basit işte. Yaparsan o andan itibaren para kazanamazsın açarsan kazanmaya başlarsın.

arkadaslar o degilde paypal bozdurmama yardimci olacak birsi varmi :(

kesinlesmeden once kapanan adsensenin ban acma tekniginide paylasacaktim aslinda ama kimseye iyilik yapilmiyor malesef kurunun oduna yasda yaniyor kirici mesajlar olmasaydi onuda paylasacaktim ama neyse...

kesinlesmeden once kapanan adsensenin ban acma tekniginide paylasacaktim aslinda ama kimseye iyilik yapilmiyor malesef kurunun oduna yasda yaniyor kirici mesajlar olmasaydi onuda paylasacaktim ama neyse...

Hocam sen adamlara parada versen onlar o tür yorumlar atmaktan bıkmadılar bıkmayacaklarda. Malesef onlara yapacak hiç birşey yok...

Boyle yazma iste bak bunu yazarsan az once paylastigin seyin hic bi onemi kalmaz. Paylasmak istiyorsan paylasirsin edilen kirici sozler buna engel olmamali. Binlerce insan var burda hepsinin ayni olmasini bekleyemezsin. Paylasmamayi dusunuyorsanda bunu yazmak cok gereksiz, yanlis anlama beni ama bu gosteris yapmak oluyor biraz.

kim hocam bu sözleri söyleyen. eğer bu yöntemi de söyleyeceksen o kişiyi asarlar bu forumda :D

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 122 (83 üye ve 39 misafir) yakında mısafır uyeyı gececek

Önceki mesajın tamamen muhalefet bunu anlaman için yapacak bir şeyim yok.

Arkadaş anlamıyor musun sen? Zaten banlanıyor adsense hesapları bunu yapmayıp da ne yapsın insanlar? Amacın ne onu bile bilmiyorum.

Gerçekten ne istiyorsun? ya da buradaki gayen nedir onu anlamıyorum. İnsanların bunu yapmamasını istiyorsun peki ne yapsınlar?

edittt

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sen bize o kırıcı mesajları report et. Yararlı konu paylaşanın yoluna taş koydukları için bizde onların foruma girişine taş koyalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri