şubatın 30'undaKimse konuda sormamis ya da ben goremedim bu sekilde odemeyi ne zaman aliyoruz hesaba hocam hangi tarihlerde yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şubatın 30'undaKimse konuda sormamis ya da ben goremedim bu sekilde odemeyi ne zaman aliyoruz hesaba hocam hangi tarihlerde yani
kesinlesmeden once kapanan adsensenin ban acma tekniginide paylasacaktim aslinda ama kimseye iyilik yapilmiyor malesef kurunun oduna yasda yaniyor kirici mesajlar olmasaydi onuda paylasacaktim ama neyse...
edittt
O farklı bir konu onu zaten hepimiz istiyoruz. Ancak ilk mesajındaki iman ve kullandığın kelimeler bunu anlatmaya uygun değil... Kısaca özetlesen daha uygun olurdu ki yanlış anlaşılmaların da önüne geçmiş olur.![]()
hocam fixlenecek bir yöntem değil bu. tamamen adsense altyapısını değiştirmeleri gerekiyor. öyle kolay kolay güncellemeyle düzelecek bir iş değil.bence konunun kilitlenmesi gerekiyor artık. Parayla almak isteyenler arkadaş zaten bilgilerini vermiş. Yöntemin fixlenmemesi için ayyuka çıkmaması lazım bu olayın. öğrenen öğrendi zaten.
hocam fixlenecek bir yöntem değil bu. tamamen adsense altyapısını değiştirmeleri gerekiyor. öyle kolay kolay güncellemeyle düzelecek bir iş değil.
şu kapananı açmayıda bekliyoruz hocam taktik çok güzel eline sağlık. eğer öyleyse wmnide yeşillendiririz![]()
hocam fixlenecek bir yöntem değil bu. tamamen adsense altyapısını değiştirmeleri gerekiyor. öyle kolay kolay güncellemeyle düzelecek bir iş değil.
şu kapananı açmayıda bekliyoruz hocam taktik çok güzel eline sağlık. eğer öyleyse wmnide yeşillendiririz![]()
o iptal etme butonu kaldırılacak bir buton değil yalnız hocam. adsense türlerini belirlenmesi için gerekli bir buton. gerçi anlatamıyorum ama siz o butonun kolay kolay kaldırılamaycağını anlarsınız artıkfixlenecek yöntem değil mi ? o iptal etme butonunu kaldırdılar mı biter bu iş .
o iptal etme butonu kaldırılacak bir buton değil yalnız hocam. adsense türlerini belirlenmesi için gerekli bir buton. gerçi anlatamıyorum ama siz o butonun kolay kolay kaldırılamaycağını anlarsınız artık
[MENTION=14364]Trainer[/MENTION] geriye dönük değil bu yöntem aslında tamamen adsense altyapısıyla alakalı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.