Arkadaşlar, adsense için bir kaç soru hazırladım. Benim görüşüme göre bu işin tek çözümü hepimizin cevaplayacağı çoklu sorular hazırlamak. Her ban yiyen konu açıyor ama sebep bir türlü bulunamıyor. Aşağıdaki soruların hepsine hayır cevabı verdiği halde banlanan var mı? Eğer varsa soruları arttıralım ve sonuca daha çabuk ulaşalım. Ona göre de yolumuzu çizeriz. Lütfen üşenmeden tüm soruları cevaplayalım. Yoksa cevap bulamayacağız. Biz mi hatalıyız yoksa garezleri mi var çözmeye çalışalım.
1) Adsense hesabımın adresi eskisiyle aynı veya benzerdi.
2) Adsense hesabımın iban numarası eskisiyle aynıydı veya aynı bankanın, aynı isimle farklı iban numarasıydı.
3) Adsense hesabımın telefon numarası eskisiyle aynıydı.
4) Partnerden atılan kanalımı adsense hesabıma bağlamıştım.
5) Para kazanması giden bir kanalımı adsense hesabıma taşımıştım.
6) Adsense veya kanal için gmail açıldığında telefon onayına takılmıştı.
7) Adsense hesabımla, yükleme yaptığım kanalın gmail hesapları aynıydı.
8) Kanalıma telif, topluluk veya dünya engeli geldi ama kanalıma ait gmaili tamamen silmedim.
9) Adsense hesabıma girdiğim bilgisayarla yükleme yapıyordum ve yükleme yaptığım kanal adsense hesabıma bağlı olmasa bile kapandı veya uyarı aldı.
10) Adsense hesabıma bağlı kanalların olduğu bilgisayarda, adsense hesabına bağlamadığım kanalım kapandı veya uyarı aldı.
11) Kapanan kanalımla aynı bilgisayardan başka kanallar da açmaya devam ettim.
12) Çerez temizliğini tam ve doğru şekilde yaptığımdan emin değilim.
13) Düzgün çerez temizliği yapıyordum ama ip adresim aynıydı.
14) Youtube kanalımın içerik dili ile adsense hesabıma bağlarken girdiğim içerik dili farklıydı.
15) Videolarda kullandığım başlık, açıklama veya anahtar kelimeler birbiriyle veya video ile alakasız veya çok fazla tekrar içeriyordu.
16) Youtube da bulunan videoları aynı başlık ve etiketle giriyordum.
17) Yüklemeler için bot kullanıyordum.
Eklemek istediğiniz gözden kaçırdığım sorunlar varsa konuya ekleyelim ve bu işe kesin bir şekilde çözüm bulalım.
1) Adsense hesabımın adresi eskisiyle aynı veya benzerdi.
2) Adsense hesabımın iban numarası eskisiyle aynıydı veya aynı bankanın, aynı isimle farklı iban numarasıydı.
3) Adsense hesabımın telefon numarası eskisiyle aynıydı.
4) Partnerden atılan kanalımı adsense hesabıma bağlamıştım.
5) Para kazanması giden bir kanalımı adsense hesabıma taşımıştım.
6) Adsense veya kanal için gmail açıldığında telefon onayına takılmıştı.
7) Adsense hesabımla, yükleme yaptığım kanalın gmail hesapları aynıydı.
8) Kanalıma telif, topluluk veya dünya engeli geldi ama kanalıma ait gmaili tamamen silmedim.
9) Adsense hesabıma girdiğim bilgisayarla yükleme yapıyordum ve yükleme yaptığım kanal adsense hesabıma bağlı olmasa bile kapandı veya uyarı aldı.
10) Adsense hesabıma bağlı kanalların olduğu bilgisayarda, adsense hesabına bağlamadığım kanalım kapandı veya uyarı aldı.
11) Kapanan kanalımla aynı bilgisayardan başka kanallar da açmaya devam ettim.
12) Çerez temizliğini tam ve doğru şekilde yaptığımdan emin değilim.
13) Düzgün çerez temizliği yapıyordum ama ip adresim aynıydı.
14) Youtube kanalımın içerik dili ile adsense hesabıma bağlarken girdiğim içerik dili farklıydı.
15) Videolarda kullandığım başlık, açıklama veya anahtar kelimeler birbiriyle veya video ile alakasız veya çok fazla tekrar içeriyordu.
16) Youtube da bulunan videoları aynı başlık ve etiketle giriyordum.
17) Yüklemeler için bot kullanıyordum.
Eklemek istediğiniz gözden kaçırdığım sorunlar varsa konuya ekleyelim ve bu işe kesin bir şekilde çözüm bulalım.