- Web sitesi
- www.weblebi.com.tr
[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] sana sesleniyorlar 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denemelerle meşgulüm başkan bursa herkez yazcagına denemeler yapmaya devam etsin[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] sana sesleniyorlar![]()
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Belirtmeliyim ki Bu konuya ergen kişiler yada egoist, saçma boş mesaj yazan kişiler yazmasın
Konu ekmek kavgası verenlere yöneliktir.
Dürüst ve Samimi Kişiler yazarsa
Konuyu da baltalamazsanız sevinirim
Mevzu şu, Malüm Son 4 Ayda her ayın ödeme zamanlarında adsenselerimiz kıyıma uğruyor ve banlanıyor,
İnanıyorum ki aramızda gerçekten banların çözümünü bilen arkadaşlarımız vardır, az da olsa,
Eğer gerçekten banların çözümünü bildiğinize inanıyorsanız, ve beni ikna ederseniz, ki ihtiyacı olanlara sesleniyorum bunun karşılığında sizin hayal edemeyeceğiniz renderle alakalı birçok yöntemi sizinle paylaşırım(Rendersiz Renderle Engel Eşleşen geçme yöntemleri her türlü ses i orj. geçme yada 2gb lık bir video yu 100-200mb olarak hd bir biçim de yt a yükleme vs. gibi birçok teknik mevcut )
Yeter ki Adsense leri ayakta tutabilen kişiler kanıt göstererek gelsinler hep beraber kazanalım..
Gerçekten Adsense ban ı çözmüş kişiler yazsın lütfen bilgisi olmayan kişiler konudan uzak dursun hem kendi zamanlarını hem benim zamanı mı çalmasın..
Konuyu Baltalayıcı mesajlar Report edilecektir..
Teşekkürler..
İkinizin aradiklari bir birini tamamliyo iste daha neyi ariyonuzki?Vallah ben bir yöntemle gidiyorum 5 adsense var 2 yıldırda ödeme alıyorum sorun yok olacağınıda düşünmüyorum.
Hiçbir kıyımdan etkilenmedim.
Hatta günlük kazanç bir adsensede şuan 3 hane.
Ama bırak yöntem vermeyi kimseye bu konuda bilgi vermem .
Edit : hak etmiyor kimse !
Paylaşımcı olmak burda resmen başka birine birşey sorulmuyorki.
İkinizin aradiklari bir birini tamamliyo iste daha neyi ariyonuzki?
Vallah ben bir yöntemle gidiyorum 5 adsense var 2 yıldırda ödeme alıyorum sorun yok olacağınıda düşünmüyorum.
Hiçbir kıyımdan etkilenmedim.
Hatta günlük kazanç bir adsensede şuan 3 hane.
Ama bırak yöntem vermeyi kimseye bu konuda bilgi vermem .
Edit : hak etmiyor kimse !
Paylaşımcı olmak burda resmen başka birine birşey sorulmuyorki.
Kanallarınızın videolarınız ihtar yemediği sürece zaten sürekli ödeme alırsınız.Bu kesin.
Geçen aydan kurtulan bir adsense var.Tek bir eşleşen dahi görmedi kanal bu ay ilk kazancı almak için hazır olacak.Belli olacak bu dediğinizin doğru olup olmadığı.
Hiç yazmak gibi bir niyetim yoktu.Senin şu yazın yazdırdı.Ne istediğini anlayabilmiş değilim kendi adıma.Sana konuyu anlatacaktım hatta programları bile verdim kur diye.İşin ilginci adsense yöntemini falan da istemedim.
İnsanlar bilmediği şeyi sana veremez.Bilenden de almanın belli kuralları vardır.
Olabilir insanlık hali genelleme yapmamak en iyisi.Biz böyleyiz bunu böyle kabul etmek daha olumlu olmaz mı?Ne %100 adsense banın çözümü vardır ne de % 100 çerçevesiz geçmenin.İnsanlar hayal peşinde koşuyorlar.
Sen ads. banlamalarinda yazmistin bana o gun yeni pinleyip temiz dedigim ads. gece ucmuş sonradan fark ettimHocam yazdın cevap veriyim, insanlar burda çok farklı insanlar var menfaatçısın diyen insanlar var. Ben araştırma yapıyordum bir noktada olayı çözdüm hatta uzunca bir konu açmaya düşünüyordum burdaki kardeşlerimiz arkadaşlarımız kazansın diye içi acıyan arkadaşlar kardeşlerimiz var diye ban konusunda, ama birşey farkettim herkes burda kendini düşünüyor ilk başta belkide ben çok iyi niyetliyim veya sen birine kafam fena bozuldu bırak konu açmayı artık bu konuyu tamamen kapattım.
arkadaşlar çözüm bulan varsa yazsın buraya çözümü.. çözümü biliyorum diyo çözümü yazmıyo bazıları bu forumun amacı ne? bu kadar bencil olmayın!
Arkadaşlar artık bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor,
YT bitti demiyorum ama yt yi sadece dizi film çizgifilm den ibaret sayanlar için bitti.
Nasıl ki adsense reklamlarını film dizi sitelerinde kullanamıyorsak artık yt de de kullanamayacağız.
Bunda şaşılacak birşey yok bu epeydir var olan bir politika ama bu politikanın yt algoritmalarına uyarlanması yt için zaman aldı sadece.
Ödeme eşiğini geçen adsenslerin banlanması, web geçmişi olanlara birşeyi anımsatmıştır büyük ihtimal. Telif riski olan film dizi siteleri de ödeme eşiğini geçince banlanmıştı zamanında.
Hatta her nekadar temiz olsa da eskiden telifli kategorilerde çalıştığınız adsense ler kategori değiştirsenizde hala risk altında.
Şimdiye kadar adsense banı ve spama düşme yaşamamış onlarca kişiyle skype tan ve pm den görüşmelerim oldu.
Hepsininde tek ortak noktası risksiz içerikler ile çalışmaları.
Yani dizi film çizgifilm çalışmıyor adamlar...
Kimsenin birşey bildiği yok.. Acak yazıp duruyorlar kanıt sunmaya gelince kanıt yokBu işin tekniğini söylüyorum forumda başka bir konuda arkdaşda yazmıştı.. YILMAYIN .. Bir şekilde durumları çözeceksiniz zaten.. Zamanında adsenseden o kadar banlandım daha adsense işim olmaz diyen ben quiz darbelerinden sonra adsenseye dönmüş ve pinli 4 adsense hesabımdanda ödememi kasım ayında almıştım.. Eğer ben bile bu ödemeleri aldıysam herkez alacaktır bir şekilde
![]()
@Drop kardes sen %100 engel gecmenin olmadini dusunebilirsin emin ol var
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.