Adsense Ban Tek Soru !!

efecan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yerlifilmizle.web.tr
Adsensesi banlanan arkadaslara oncelikle gecmis olsun. banlanan arkadaslar adsenselere kanal baglamak icin vds kullanıyormuydunuz.
az once ana adsense yt hesabım askıya alınmıs vds den baglanmak istedigimde vds ye giris yapamadım vds saglayıcısi ilekonustugumda vds nin veri kaybı nedeni ile gittigini soyledi.

Son düzenleme:
sureklı aynı konular acılıyor nedenını bulamassınız rutin bisey yok her sey karma karısık biraz bekleyin duzelıcektir sureklı boyle gitmez

sureklı aynı konular acılıyor nedenını bulamassınız rutin bisey yok her sey karma karısık biraz bekleyin duzelıcektir sureklı boyle gitmez
sildim adsenseyi odemeyi alırmıyım icerisinde kesinlesen miktar odeme esiginin uzerinde bu ayki kazancta odeme esiginin uzerinde kesinlesen miktarla birlikte bu ayki kazancıda alirmiyim yoksa sadecekesinlesen miktarımı alırım.

sildim adsenseyi odemeyi alırmıyım icerisinde kesinlesen miktar odeme esiginin uzerinde bu ayki kazancta odeme esiginin uzerinde kesinlesen miktarla birlikte bu ayki kazancıda alirmiyim yoksa sadecekesinlesen miktarımı alırım.

Tek soru dedin, başka soru yasak :D

bu soruların cevabını ben de merak ediyorum gerçekten de

adsensenı sıldın dıye banlanmıcak dıye bısey yok genelde odeme gunlerıne yakın banlanmalar oluyor bence takıp edıyorlar sureklı aynı sey basıma gelıyor pın gırılıp banka onaylanana kadar bısey yok yuklı mıktar kac adsensem son aylarda acılan bu sekılde banlandı odemeye yakın ban yıyor adsenseı sılmen cozum degıl gene banlarlar

ben bu zamana kadar banlanan kesinleşen/kesinleşmeyen hiçbir adsensenin parasını alamadım

ben bu zamana kadar banlanan kesinleşen/kesinleşmeyen hiçbir adsensenin parasını alamadım
hayırlısı diyelim ozaman yapacak bi sey yok el mahkum beklicez gorcez. sadece hesabı iptal etmek yetiyormu yoksa mailleride silmelimiyiz. hesabı iptal ettik fakat mailler halen aktif yonetici maillerinide siler isem bu adamlar adsenseyi banladıklarına dair maili nereye gonderecekler ?

---------- Spam Engelliyici 01:41 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

adsensenı sıldın dıye banlanmıcak dıye bısey yok genelde odeme gunlerıne yakın banlanmalar oluyor bence takıp edıyorlar sureklı aynı sey basıma gelıyor pın gırılıp banka onaylanana kadar bısey yok yuklı mıktar kac adsensem son aylarda acılan bu sekılde banlandı odemeye yakın ban yıyor adsenseı sılmen cozum degıl gene banlarlar
peki hocam adsense yoneticilerinin hepsini kokunden silsem adsenseyi banladıklarına dair bi mesaj gonderemeyecekler zaten adsense iptal ettim cozum olurmu acaba

hayırlısı diyelim ozaman yapacak bi sey yok el mahkum beklicez gorcez. sadece hesabı iptal etmek yetiyormu yoksa mailleride silmelimiyiz. hesabı iptal ettik fakat mailler halen aktif yonetici maillerinide siler isem bu adamlar adsenseyi banladıklarına dair maili nereye gonderecekler ?

---------- Spam Engelliyici 01:41 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

peki hocam adsense yoneticilerinin hepsini kokunden silsem adsenseyi banladıklarına dair bi mesaj gonderemeyecekler zaten adsense iptal ettim cozum olurmu acaba

olmaz maıl elıne ulasmaz odeme gununu bekle odeme gelmesse banlanmıstır zaten

olmaz maıl elıne ulasmaz odeme gununu bekle odeme gelmesse banlanmıstır zaten
yonetici maillerini kokten silsem kaybedecegim ne olurki onu merak ediyorum. zaten odeme gelmezse anlarımki banlandı. odeme gelecekse zaten pini kazanc kesinlestikten sonra banka bilgilerini de dun girmistim kazanc vs de sistemlerinde gorunuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri