Adsense ban teorilerim denemeler yapmalıyız

turks00

Kayıtlı Üye
şimdi tahminime göre adsense şöyle bir yol izliyor olabilir ben adsense tr açıyorum 3 kanal bağlıyorum 1 en çok usa izleniyor biri rusyadan adamlar şunu düşünmez mi bu adam Türk ama izlenmeler neden farklı kaynaktan ama hemen banlamıyor bu adam özgün kanal açıp ingilizce içerik paylaşabilir diye kontrol ediyorlar bir de ne görsünler dizi atmış episode 1 - episode 2 diye direk banla geç tabiki sadece bu değil başka teorilerim de var sık sık ekleyeceğim aramız da belki çözüm üretebiliriz.

şimdi tahminime göre adsense şöyle bir yol izliyor olabilir ben adsense tr açıyorum 3 kanal bağlıyorum 1 en çok usa izleniyor biri rusyadan adamlar şunu düşünmez mi bu adam Türk ama izlenmeler neden farklı kaynaktan ama hemen banlamıyor bu adam özgün kanal açıp ingilizce içerik paylaşabilir diye kontrol ediyorlar bir de ne görsünler dizi atmış episode 1 - episode 2 diye direk banla geç tabiki sadece bu değil başka teorilerim de var sık sık ekleyeceğim aramız da belki çözüm üretebiliriz.

hocam ben olayın kapanan kanallar ve telif&topluluk ihtarı alan kanallara bağlıyorum bide günlük 2 den fazla adsense bağlamamak lazım

Buna benzer birsuru konu acildi oralara yazin arkadas surekli ayni ban konusu açılmasin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic ihtar topluluk yemeyende banlandi ben buna baglamiyorum bence

Adsense banlarının temel sebebi, hesabı spam kanallara bağlamak. (Çıkış noktası bu.) Dolayısıyla farklı olasılıkların gerçekleşmesi gerekiyor.

- Eğer Google içeriğin spam olduğunu farketmişse topluluk veya telif olmasa da o hesabı banlar. Hesaba kaç kanal bağlı olduğu mühim değil.

- Ani kapanmalar gerçekleştiyse yani bir seferde hesaba bağlı 10 kanaldan 5 i kapandıysa hesabı spama düşürür daha sonra banlar. ( Zaten Google'ın son yaptığı şey kanalları süzgeçten geçirerek spamdan kapatması. Bu sayede Adsense hesabıyla kanalları ilişkilendiriyorlar.)

- Hiç kanal bağlı olmayan hesaplar da banlanıyor. Bunun sebebi Google'ın önceki spam Adsense hesabınızla bağ kurmuş olması. Bunun başka bir açıklaması yok.

- Kimi diyor ki Adsense hesabına tek kanal bağlıydı, kanal tertemizdi banlandım. Bunun sebebi de Google'ın spam içeriği tespit etmiş olması.

Sonuç olarak ban olaylarının tek bir sebebi yok. Şunu yaptın banlandın değil yani. Olasılıklar bir araya geldiğinde eğer belirli bir yüzdenin üzerinde risk içeriyorsa hesaplara kapatma uygulanıyor.

Adsense banlarının temel sebebi, hesabı spam kanallara bağlamak. (Çıkış noktası bu.) Dolayısıyla farklı olasılıkların gerçekleşmesi gerekiyor.

- Eğer Google içeriğin spam olduğunu farketmişse topluluk veya telif olmasa da o hesabı banlar. Hesaba kaç kanal bağlı olduğu mühim değil.

- Ani kapanmalar gerçekleştiyse yani bir seferde hesaba bağlı 10 kanaldan 5 i kapandıysa hesabı spama düşürür daha sonra banlar. ( Zaten Google'ın son yaptığı şey kanalları süzgeçten geçirerek spamdan kapatması. Bu sayede Adsense hesabıyla kanalları ilişkilendiriyorlar.)

- Hiç kanal bağlı olmayan hesaplar da banlanıyor. Bunun sebebi Google'ın önceki spam Adsense hesabınızla bağ kurmuş olması. Bunun başka bir açıklaması yok.

- Kimi diyor ki Adsense hesabına tek kanal bağlıydı, kanal tertemizdi banlandım. Bunun sebebi de Google'ın spam içeriği tespit etmiş olması.

Sonuç olarak ban olaylarının tek bir sebebi yok. Şunu yaptın banlandın değil yani. Olasılıklar bir araya geldiğinde eğer belirli bir yüzdenin üzerinde risk içeriyorsa hesaplara kapatma uygulanıyor.
Nasıl bağ kuruyorlar hocam

Nasıl bağ kuruyorlar hocam

1. Adres
2. Telefon
3. Banlanan Adsense'deki bir kanalın yeni Adsense hesabına taşınması.
4. Banlanan IP adresinden bir başka Adsense hesabı açılması.
5. Çerezler.

Daha farklı sebepler de olabilir ama aklıma gelenler, benim düşünebildiklerim bunlar.

Her ihtimal tartısıldı sonuç yine olumsuz arkadaslar kabul edelim artık spam devri bitti.

2 yıldan bu yana ilk defa kanalım kapandı. Bu zamana kadar düzenli olarak kanallarımı kontrol edip eşleşen, engel vs. videoları silip spam yorumları kaldırıyordum. Kanallara 2 ay hiç girmedim ve uyarı almadan bu kanallar topluluktan kapandı. Düzenli olarak takip edilenler yerinde duruyor halen.

bugünde 2 adet adsense uçtu işleme girmeden bunlar resmen bilerek yapıyorlar ya :s

abiniz doğru söylüyor gençler. şahsen ben söylediğini uyguluyorum.

Son iki ay, ban olaylarının çözümü için gösterdiğimiz çabayı özgün üretmek için gösterseydik iyi bir başlangıç yapmış olurduk herhalde

1. Adres
2. Telefon
3. Banlanan Adsense'deki bir kanalın yeni Adsense hesabına taşınması.
4. Banlanan IP adresinden bir başka Adsense hesabı açılması.
5. Çerezler.

Daha farklı sebepler de olabilir ama aklıma gelenler, benim düşünebildiklerim bunlar.
bunları yapan yoktur zaten bence

Üzerine kanal dahi açılmamış bir adsense mailinin Topluluk kuralları ile devredışı bırakılmasına ne diyorsunuz peki?

Üzerine kanal dahi açılmamış bir adsense mailinin Topluluk kuralları ile devredışı bırakılmasına ne diyorsunuz peki?

bu gunbana da geldı adsense mailine topluluk maili ama kanalında vıdeo yok muhtemelen banlanıcam bide soyle bsey var adsense spama dusmedı cunku dun kanal bağladım ıcınde vıdeo olmayan hala kapanmadı adsense de sağlam

bu gunbana da geldı adsense mailine topluluk maili ama kanalında vıdeo yok muhtemelen banlanıcam bide soyle bsey var adsense spama dusmedı cunku dun kanal bağladım ıcınde vıdeo olmayan hala kapanmadı adsense de sağlam

Anlaşılmamış;

Adsense maili üzerine kanal açılmadı hiç...

eskiden oyunlarda fln multi hesapları hdd serialden banlarlardı, burdanda yakalıyor olabilirler, banlanan adsense üzerine aynı pcde aynı yeni adsense açınca banlanması sanıyorum bu yüzden, çok acı şekilde tecrübe ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri