Adsense Ban ve Gmail Açma Hakkında

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, google bünyesinde chrome ekibinde çalışan bir arkadaşa bu konu sordurulmuş alınan cevap şudur;

Şu an google ip ve pc adı bazlı kontrol yapıyormuş, ip değiştirsende pc adına bakıyormuş, 2016 ocak şubat aylarında mac bazlı kontrol yapacaklarmış, pcdeki ethernet kartının mac adresine göre yani..

Kısacası şu an pc adına göre işlem yapıyorlarmış duyumlara göre..

Benim bir tane haziran ayında açtığım pinsiz ve pini yolda olan adsensem var ve bu adsensemi şu anki kullandığım laptopta oluşturup kullanıyorum ve bu laptop ile hiç bir şekilde başka adsense kullanmadım ve halen ayakta..

Birde satın aldığım ve VDS üzerinde kurulu pinli adsense vardı ve o bir süre sonra banlandı..

Diyeceğim o ki bir şekilde tespit ediyorlar ve her türlü yolu denediysek bir tek bu yol kaldığına göre bana mantıklı geliyor.. Gmail açamayan arkadaşların da sorunu budur diye düşünüyorum gmail açan arkadaşlar bunun üzerine bir yol üretirse denemiş olurlar..
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] [MENTION=15970]ilyas[/MENTION]

Son düzenleme:
Birde satın aldığım ve VDS üzerinde kurulu pinli adsense vardı ve o bir süre sonra banlandı.. bu cümleye göre öyleyse adsense satın almak intihar etmek ? yanlış mı anladım

Eskisi gibi rahat gmail acilmiyor farkindayim. araliklarla uc bes tane arka arkaya acarak cozumu kendimce buldum. sorun artik lokal olmaktan cikti adamlar bir devri kapatiyor.gmail olayi cozulur. ben oyle gunde 20 30 kanal basan birisi degilim. ama eger cok kanal bassaydim kafkas taraflarindan mutlaka sim kart alirdim. Asil mesele multi adsenseye verecegi tepkime.

Gecmise baktigim da multi adsense den yakalanmak icin adamlara baya acik vermek gerekiyordu eger pc ismine bakmaya basladilarsa bir adsense den diger adsenseye gecis arasi en az 24 saat olmalidir yada her adsense gecislerin de pc ismi degistirilmelidir. her adsenseye bir pc ismi gibi. simdi bazi arkadaslar her adsenseye bir server diyecek olacak ama gecen sene turkiye de odeme alup almanya fransa da kanal basanlarin cogunu indirdi.. Turkiye lokasyonlu serverler cozum olur mu tepkisi ne olur gorexegiz.

bu adamlar madem spam olayını bitirmeye bu kadar kararlı gözüküyo ee o zaman bu kendi ayaklarına sıkmak olucaktır çünkü spamdan sağladıkları gelirleri özgünden sağlayamazlar.. şu halde spamı sadece türkiye ve vietman gibi ayak bağı ülkelerde bitirmek istiyo olabilirler -ki bitiriyolar da- ama dünya genelinde değil..

bu adamlar madem spam olayını bitirmeye bu kadar kararlı gözüküyo ee o zaman bu kendi ayaklarına sıkmak olucaktır çünkü spamdan sağladıkları gelirleri özgünden sağlayamazlar.. şu halde spamı sadece türkiye ve vietman gibi ayak bağı ülkelerde bitirmek istiyo olabilirler -ki bitiriyolar da- ama dünya genelinde değil..

Spami istese kurumsal kanallar disinda kimse yukleme yapamaz der 2 saatte bitirir. ama adamin derdi o degil aamlar bir kanalin 50 defa kopyalanmasini bitirdi. oyle 1000 kanal basarim her biri 1 dolar biraksa ooo zengin olurum diyen is ahlaki olmayan insanlari bitirdi. gavurun malidir acimayin diyenleri bitirdi. Serverine gereksiz yuk bindiren copu bitirdi.

Spami istese kurumsal kanallar disinda kimse yukleme yapamaz der 2 saatte bitirir. ama adamin derdi o degil aamlar bir kanalin 50 defa kopyalanmasini bitirdi. oyle 1000 kanal basarim her biri 1 dolar biraksa ooo zengin olurum diyen is ahlaki olmayan insanlari bitirdi. gavurun malidir acimayin diyenleri bitirdi. Serverine gereksiz yuk bindiren copu bitirdi.

aynen bi bakıma iyide oldu tabi kurunun yanında yaşlarda yanmadı değil herzamanki gibi.. ama örtüşüyo aslında fikirler işte türkiye vietman ve benzeri ülkelerde bitirdi hocam artık tr'den ekmek çıkması zor tabi çok prof.lar olur istisnalar olur bişe diyemem o ayrı.

Bana pek mantıklı gelmedi yada ben anlamadım. Benim pc adım ahmet eminim ki binlerce ahmet adında pc var.

Quizde de aynı halt yapılmadı mı?

Peynir ekmek gibi quiz kanal satışı yapıldı...

Vmware üzerinde 5 sanal makina kurdum hepsi deepfreeze kurulu sanalmakinalar :)

Bırakın kanal açmayı kanal bağlarken bile ( videoyap) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] önce bilgisayarın mac adresini değiştiriyor sonra bu sanal makinalar üzerinde firefox ile kanalı bağlıyorum :)

Artık ip ve çerez temizleme çocuk oyuncağı oldu.

Bana pek mantıklı gelmedi yada ben anlamadım. Benim pc adım ahmet eminim ki binlerce ahmet adında pc var.
katılıyorum ama pc adı derken sanırım pc ürün kodu demek istemisler cünkü kodlar her biri farklı olmak zorunda kimlik gibi bi nevi.. ama ürün kodlarını böyle tespit edebilecek bi teknoloji yani çok zor gibi..

katılıyorum ama pc adı derken sanırım pc ürün kodu demek istemisler cünkü kodlar her biri farklı olmak zorunda kimlik gibi bi nevi.. ama ürün kodlarını böyle tespit edebilecek bi teknoloji yani çok zor gibi..

ürün kodlarını görmek isteseler muhtemelen görürler. Ama bu yasal olmaz ve google'ın başına sıkıntı açabilir. Zaten google ın çok fazla derinlere inmemesinin sebebi bu . İniyorlar ve de kimse bunu farketmiyorsa işte bu çok kötü.

ürün kodlarını görmek isteseler muhtemelen görürler. Ama bu yasal olmaz ve google'ın başına sıkıntı açabilir. Zaten google ın çok fazla derinlere inmemesinin sebebi bu . İniyorlar ve de kimse bunu farketmiyorsa işte bu çok kötü.
aynen 2.şık yani şu son durumda iniyolar besbelli yoksa böyle takip yapabilmeleri mümkün degil zaten google ın yasayı kuralı pek takıcagını sanmıyorum sadece lafta.. yoksa bu kadar hukuksuzluk yapmazlardı

Pc ye bir kimlik veriyorsa pc nin ismini degistirsek bile kurtaramayiz. her bilgisayara bir adsense calidacaksiniZ demek bu. ama emin degilim tek bilgisayarda eger adsenseler arasi geciste 2 3 gun olursa unutur mu ... multi adsenseye tek pc de calisilir mi calisilmaz mi eger bilgisayara kimlik veriyorsa serverleri taniyip banlar mi dusunmek gerek

ben adsenseye ilk zamanlar kendi pcmde giriş yapıyodum şimdi vdsden giriyorum yani full vdsde açık sıkıntı olurmu

pc ismini değiştirmek işe yaramaz formattan sonra oluşan windows kimliğini değiştirmek lazım.

pc ismini değiştirmek işe yaramaz formattan sonra oluşan windows kimliğini değiştirmek lazım.
eger ürün koduna kadar ulaşabiliyolarsa -ki bence zor bi ihtimal- o zaman win kimligi filan degismekde bi ise yaramayabilir, ki zaten proxy ip nolarına kayit altina aliyolardir karalistedeki ülkelerin

beyler bu kadar kafa yormayın çok ciddi söylüyorum biraz daha sabredelim ortalık durulcak biraz sabır, bu arada özgün çalışalım bende başlıcam fikir arıyorum

beyler bu kadar kafa yormayın çok ciddi söylüyorum biraz daha sabredelim ortalık durulcak biraz sabır, bu arada özgün çalışalım bende başlıcam fikir arıyorum
dostum özgün fikir o kadar çokki denizde kum misali biraz slayt filan top10 filan bak bişeyler çıkıyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri