Adsense ban ve hesap silme ?

ballackaga

Yasaklanmış
Merhaba adsense hesabım ban yedi kendi adıma olan ben onu komple silip tekrardan kendime farklı adresle ama kendi ismimle bir gmail açıp adsense başvurusu yapabilirmiyim böyle bir imkan var mı ? varsa hesabı nasıl silecem

hocam siz geçenlerde kazançları paylaşmıştınız TBM oranınız normalden fazlaydı sanırım ban sebebi ondan kaynaklı biraz daha dikkatli olun bu konularda kendi reklamlarınıza tıklatmayın tıklamayın hiç bir şekilde sonu hüsran. :)

Sorunuza gelirsek aynı ismi kullanabilirsiniz ama adres telefon bilgileri farklı olsun . birde aynı pcden girmeyin format atın ilk olarak . sebepsiz yere ban yiyebilirsiniz 2. adsensinizde.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/22012-bugun-tam-17-gun-sizce-nasil.html

hocam siz geçenlerde kazançları paylaşmıştınız TBM oranınız normalden fazlaydı sanırım ban sebebi ondan kaynaklı biraz daha dikkatli olun bu konularda kendi reklamlarınıza tıklatmayın tıklamayın hiç bir şekilde sonu hüsran. :)

Sorunuza gelirsek aynı ismi kullanabilirsiniz ama adres telefon bilgileri farklı olsun . birde aynı pcden girmeyin format atın ilk olarak . sebepsiz yere ban yiyebilirsiniz 2. adsensinizde.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/22012-bugun-tam-17-gun-sizce-nasil.html

Merhaba hocam 17. gün kazanç olan farklı bir hesabım onun youtube teliften gitti fakat alt kanaldan devam ediyorum, konuda bahsi geçen hesap benim kendi adıma olan bir hesap ve sürekli kendim birilerine tıklattırdığımdan dolayı ban yediydim :D acemilik işte tabi o zamanlar 3 günde 130 TL yaptıydım benide öptüydü google :) o hesabı komple silersem çözüm olacak mıdır ve nasıl sileceğim

Hocam merhaba öncelikle bilgiler için teşekkür ederim aklımda olan 3-4 soru giderilmiş oldu. Bir diğer soru ise banlanan gmaili silip baştan açsam banlanır mı gene

Gmail tamamen sildikten sonra tüm web geçmişinizi çerezleri silin. IP adresinizi yenileyin ve öyle üyelik alın. Bir daha da geçmiş hesaplarınızı kurcalamayın. Eski gmaili silseniz bile aynı hesap noyu kullanmayın. Adresi de biraz değiştirerek yazarsanız veya bildiğiniz başka bir adresi verirseniz aynı isimle hesap açabilirsiniz.

Gmail tamamen sildikten sonra tüm web geçmişinizi çerezleri silin. IP adresinizi yenileyin ve öyle üyelik alın. Bir daha da geçmiş hesaplarınızı kurcalamayın. Eski gmaili silseniz bile aynı hesap noyu kullanmayın. Adresi de biraz değiştirerek yazarsanız veya bildiğiniz başka bir adresi verirseniz aynı isimle hesap açabilirsiniz.

hocam iyice kafam karıştı ben size bir özet geçeyim sdtbbr vardı benim sedat babür adında o gitti sahte tıktan ardından babursedat açtım sedat babür adından video yükler yüklemez patladı oda otomatik şimdi ben babursedatı silersem ve yeni bir gmail açarsam onda patlama olur mu ?

hocam iyice kafam karıştı ben size bir özet geçeyim sdtbbr vardı benim sedat babür adında o gitti sahte tıktan ardından babursedat açtım sedat babür adından video yükler yüklemez patladı oda otomatik şimdi ben babursedatı silersem ve yeni bir gmail açarsam onda patlama olur mu ?

Siz o ikinciyi açarken ip değiştiniz mi çerezlerinizi sildiniz mi? Bunları yapmadan açarsanız gider.

Siz o ikinciyi açarken ip değiştiniz mi çerezlerinizi sildiniz mi? Bunları yapmadan açarsanız gider.

hiç birini yapmadım hocam, peki diyelim ıp değiştirip sedat babür adında bir hesap açarsam patlar mı ? çerezleride silersem

hiç birini yapmadım hocam, peki diyelim ıp değiştirip sedat babür adında bir hesap açarsam patlar mı ? çerezleride silersem

Zaten açmaya niyetlisin çünkü ihtiyacın var. Denemenin zararı yok. Ama dediğim gibi adres ve banka hesabına dikkat et. Birebir aynı olmamalı. Google Chrome oturumu diye bir şey var. Onu da kapat. Hatta ayarlarını sıfırla tamamen temiz olur. Açılmazsa gel yanıma.:)

O da kapanırsa seni suçlarım eksik yapmışsındır diye. :D

Zaten açmaya niyetlisin çünkü ihtiyacın var. Denemenin zararı yok. Ama dediğim gibi adres ve banka hesabına dikkat et. Birebir aynı olmamalı. Google Chrome oturumu diye bir şey var. Onu da kapat. Hatta ayarlarını sıfırla tamamen temiz olur. Açılmazsa gel yanıma.:)

O da kapanırsa seni suçlarım eksik yapmışsındır diye. :D

ehehe hocam :D güldürdünüz. ama benim 2 tane banlanan adsense var 2 side sedat babür adına :D biri sürekli kullandığım gmail onu kapatırsam biterim ben :D sıkıntı yaratır mı o

---------- Mesaj saat 15:52:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:23:53 civarında gönderildi. ----------

ehehe hocam :D güldürdünüz. ama benim 2 tane banlanan adsense var 2 side sedat babür adına :D biri sürekli kullandığım gmail onu kapatırsam biterim ben :D sıkıntı yaratır mı o

ayrıca hocam, şirket adresini yazarsam ve şuan banlanmamış bir hesapta olan banka hesabımı yeni hesaba tanıtırsam ne olur ? ayrıyetten şirket adresim banlanmamış hesapta da yazıyor

ayrıca hocam, şirket adresini yazarsam ve şuan banlanmamış bir hesapta olan banka hesabımı yeni hesaba tanıtırsam ne olur ? ayrıyetten şirket adresim banlanmamış hesapta da yazıyor

Sorular gittikçe ayrıntıya giriyor, gözlerimden uyku akıyor. Lafımı ikiletmesene kardeşim :eek:

Aynı adresi, aynı banka hesabını her ne şekilde olursa olsun iki kez kullanırsan ban yemeyi göze al diyorum, başka da yorum yok. :)

merhaba arkadaslar konuyla alakali degil ama kanalimin bir tanesine telif geldi ben bu kanali adsenseden mailini kaldirsam adsenseyle baglantisini kesmis olurmuyum veya kanali komple silmem mi gerekir yardimci olurmusunuz arkadaslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri