adsense ban

enginkilicoglu

Kayıtlı Üye
Merhaba Engin Kilicoglu,

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

dün açtıgım adsense hesabım bugun banlanmış bişi yapmadan
youtubede para kazanma bölümünde adsense onaylı gösterior ancak adsense hesabıma girmiyor

Para Kazanma
Hesap Durumu

Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi

İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları
Yönergeler ve Bilgiler

Videolarımdan nasıl para kazanabilirim?
Videolarımdan ne kadar para kazanabilirim?
Hangi tür videolar uygundur?
Hangi videolar uygun DEĞİLDİR?
YouTube ile aranızdaki sözleşmeyi inceleyin
Para Kazanmayı devre dışı bırak

yardımcı olursanız sevinirim.

---------- Mesaj saat 11:14:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:08:14 civarında gönderildi. ----------

adsense hesabıma giriliyor ancak youtubede onaylı gösteriyor. AdSense ilişkisini incele veya değiştir sekmesinden yeni adsense açtım başvuru yaptım bakalım sizce iyi yaptım ?

kanalları kurtardım yeni gmail açtım bağladım onaylanmasını bekliyorum. ancak durduk yere neden banladılar onu anlayamadım ben.

---------- Mesaj saat 12:04:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:44:33 civarında gönderildi. ----------

yeniden başvuru yaptım şöyle bir mail geldi.

Tebrikler!

Google AdSense başvurunuz onaylandı. Kısa süre içinde http://www.youtube.com/user/------ adresinde alakalı Google reklamları görmeye başlayacaksınız.

LÜTFEN UNUTMAYIN:
AdSense hesabınız yalnızca, AdSense barındırma iş ortağı sitelerinde oluşturduğunuz içerikten para kazanmanıza olanak tanır.

Yeni Google reklamlarınızın performansını izlemek ve diğer AdSense özelliklerine erişmek için http://www.google.com/adsense?hltr&sct=app-api adresinden AdSense hesabınızda oturum açın.

Daha sonra AdSense'i kendi tescil ettirdiğiniz bir alanda kullanmaya karar verirseniz, sizden reklamları göstermeyi planladığınız web sitesinin URL'sini bize bildirmenizi isteriz. Bu bir kerelik inceleme istek formunu göndermek için, https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=253477 adresinde açıklanan adımları izleyin.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

şuanda daha tam onaylanmadı herhalde ? cünkü youtube hesabımda beklemede diyor.

adsensen kabul olmuş. O kanalı yeniden bağla adsenseye. Düzelir

dün başka adsenseye bağladım banlandın diye bir mail gelmedi youtube para kazanma kısmından baktıgımda etkin yazıyor herhalde bu sefer oldu ancak gmaile mail gelmedi eskiden geliyordu acaba şimdi değiştimi bunlar bilmiyorum. daha önce hesabım banlanmıştı acaba bu yüzden mi böyle yaptı aynı isim aynı adres olarak tekrar başvuru yaptımda. bilgisi olan varsa yardım lütfen.

Aynısı bana 5-6 ay önce olmuştu tabi ben hiç bir şey bilmiyordum. Hemde 2-3 ayrı kanalıma ayrı ayrı gelmişti bu mesaj. Sadece kanalı silip aynı g-mail üzerinden devam ettim. Hiçbir şey de olmadı )
Ama adsense gitmiş heralde senin ((

Ben youtube sanmıştım. Aynı mesaj youtube kanalları için de gelmişti bana.

ewt adsense hesabı banladılar yeni adsense actım bagladım tekrar bakalım 24 saati geçti banlamadılar hala bekliyorum öyle ben şu yüzden banlanıyorum sanırım. bundan 5 6 ay öncesi adsense hesabım banlandı aynı isim aynı adres üzerinden tekrar basvuru yapıyorum ya o yüzden banlıyorlar herhalde olabilir mi sence ?

ewt adsense hesabı banladılar yeni adsense actım bagladım tekrar bakalım 24 saati geçti banlamadılar hala bekliyorum öyle ben şu yüzden banlanıyorum sanırım. bundan 5 6 ay öncesi adsense hesabım banlandı aynı isim aynı adres üzerinden tekrar basvuru yapıyorum ya o yüzden banlıyorlar herhalde olabilir mi sence ?

Aynı isimden bir şey olmazda. Aynı adres sıkıntı olabilir. Değiştir adresi. Adresin önemi yok zaten. Pin gelecek oraya o kadar. Bir arkadaşının adresini ver. Banka hesabını da değiştir. Tamamdır.

Yani hiç yoktan bir daha banlanırsan bunlar yüzünden mi banlandım acaba diye düşünmezsin.

şuanda adsense hesabım acık adresi deiştirsem sıkıntı olmaz sanırım. tekrardan sıfırdan almayaym dedigin gibi yapayım bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri