Adsense Ban

• Kullanıcı tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Benim merak ettiğim bunlar nasıl anlıyor , tek tek adsenselere ekli kanallara mı bakıyorlar. Yoksa bir adsense de çok kanal varsa o adsenseyi incelemeye mi alıyorlar veya çok dünya engeli , eşleşen yiyince mi .

5 haneli alanlar var kiko ondan yana şüphen kuşkun olmasın ..

Acaba sürekli telif ve dünya engeli yedigi için mi adsenseye zarar geldi?
dünya engeli geldiyse o adsenseden umudu kesin hocam 1 tane dünya engelinde bile banlıyorlar adsenseyi artık.

Benim merak ettiğim bunlar nasıl anlıyor , tek tek adsenselere ekli kanallara mı bakıyorlar. Yoksa bir adsense de çok kanal varsa o adsenseyi incelemeye mi alıyorlar veya çok dünya engeli , eşleşen yiyince mi .

1 günde çok para kazanırsan incelemeye girebiliyor.Çok para dediğim sürekli 20 tl kazanıyorsun diyelim birden 200 tl ye çıkarsan inceliyorlar.

Bence dalgalanmadan anlıyor, bi ay 200-300 diğer ay 10 katını kazanınca çakıyorlar.

Beyler geçen 2 ay işleme girmeyen adsensem banlanmıştı...Adsensem işleme girmeyince kuşkulanıp Dolar bazında 1 adet 4 haneli, 1 adette 3 haneli kazancı olan 2 kanalımı yeni pini girilmiş adsenseye taşımıştım...Bu ay içindeki kazançların bu Adsensede kesinleşmesini bekliyordum...Ama malesef şimdi baktım Adsense Uçmuşşşş :( ....Hemen benzer bir durum var mı diye foruma baktım malesef burası da kaynamaya başlamış...Benim için Adsense olayı bitmiştir büyük oranda...Artık sağlam partnelere yönelmeye çalışacağım...Bilmiyorum onlarda ne kadar sağlam kalırsa :(

Günlük kazanç yüksek ondan incelemeye almıslardır başka birşey gelmiyor aklıma

Günlük kazanç yüksek ondan incelemeye almıslardır başka birşey gelmiyor aklıma

Partnerler soydu bizi .. Şimdi adsense de giderse sığınacak bir yerimiz bile yok :D ..

en iyisi onlarca partner var .. saglam birini bulup fazla yaymadan ozelikle kanal saticilarina göstermeden o partnerlerle çalışmamız gerekecek

arkadaşlar bende bir fikir yürütmek istiyorum (Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim)
Şimdi çoğu adsense banlanan arkadaşlarla konusuyorum.
Hepsinin ortak noktaları;
* cok kanal
* çok telif
* çok video
* kazançların ani yükselmesi
* sürekli kanal kapanmaları

Şimdi bunlarla kendimi karşılaştırıyorum.
Bilenler bilir, Allah nazardan saklasın inşallah
15 tane adsense mevcut.
kazançları günlük belki düşük, ancak hepsinin toplamında gayet güzel paralar bırakıyorlar ve hepsini tek bilgisayardan kullanıyorum.

Her adsense'de max 2 -4 kanalım var.
Bazen 15 adsense'ye ip değiştirmeden giriorum.
Diğer yönden adsenselerin hepsi gerçek kişiler üzerine açılmış ve gerek pin kodu ile gerek kimlik ile onaylatılmış durumda.
Bir kanala telif geldiğin de yada kanal kapanırsa mutlaka onaylayıp kanala girip o maili tarihe gömüyorum. Kesinlikle dünya engeli bulunan yada kapanmıs kanal adsense'de bulunmuyor.
Bunları gösteriş için yazmıyorum, kesinlikle adsense adresi kapanan herkesin adına üzülüyorum, belki benimde kapanacak ama bu zamana kadar kapanmadı ve yaptıklarımı anlatmak istedim. Ek olarak;
5 tane bilgisayar var
1 tanesi render alır ve adsenseleri kontrol eder
4 tanesi upload yapar
ve her bilgisayarın kendine ait modemi, ıp adresi, ve internet sağlayıcıs vardır. kesinlikle birbiri ile bağlantısı yok.
Vds, bot kullanmıyorum, herseyi evimden manuel yapıyorum.
Kullandığım mailleri kendim açıyorum kendi sistemimle ve mutlaka açtığım mailler en az 20 gün boşta duruyor, hatta bazen geçmişe bakıyorum elimde 1-1,5 senelık maıller oluyor.
Düzenli olarak günlük mail acıyorum 15 gun sonra gırıyorum patlamayanları onaylıyorum 15dk, sonra video yukluyorum 3 gun sonra da para kazanma vs ayarlarını yapıp adsense baglıyorum.
Hiçbir problem yaşamadım, Allah kimseye de yaşatmasın.
Ben herzaman meşaketli çalıştım, uzun yoldan çalıştım, ancak bu benim işim. Gelir kapım olduğu için üşenmiyorum.
Videoları kesinlikle youtube'dan cekmıyorum torrentten ındırıyorum. Adil kullanım kotasına takılıyor çok zor oluyor, render alıyorum ttnet internet (16mbit) ne doğru duzgun ındırıyor ne yukluyor ama sonuc olarak sısteme oturtunca gayet guzel ilerliyor.
Dediğim gibi benim için bu bir iş ve çok özen gösteriyorum.
Umarım kimsenin başına gelmez, Allah kazançlarımızı daim etsin.

Dünya engeliyle alakası yok arkadaşlar şimdiye benim adsensede ucmustu dünya engeliyle gitseydi iyice paranoyak olduk sizde haklıısınız

yok arkadaş adamlar adsense çalıştırmayacak bu ay ödeme aldığım hesapta patladı

arkadaşlar bende bir fikir yürütmek istiyorum (Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim)
* cok kanal
* çok telif
* çok video

Şimdi bunlarla kendimi karşılaştırıyorum.
Bilenler bilir, Allah nazardan saklasın inşallah
15 tane adsense mevcut.
kazançları günlük belki düşük, ancak hepsinin toplamında gayet güzel paralar bırakıyorlar ve hepsini tek bilgisayardan kullanıyorum.

Her adsense'de max 2 -4 kanalım var.
Bazen 15 adsense'ye ip değiştirmeden giriorum.
Diğer yönden adsenselerin hepsi gerçek kişiler üzerine açılmış ve gerek pin kodu ile gerek kimlik ile onaylatılmış durumda.
Bir kanala telif geldiğin de yada kanal kapanırsa mutlaka onaylayıp kanala girip o maili tarihe gömüyorum. Kesinlikle dünya engeli bulunan yada kapanmıs kanal adsense'de bulunmuyor.
Bunları gösteriş için yazmıyorum, kesinlikle adsense adresi kapanan herkesin adına üzülüyorum, belki benimde kapanacak ama bu zamana kadar kapanmadı ve yaptıklarımı anlatmak istedim. Ek olarak;
5 tane bilgisayar var
1 tanesi render alır ve adsenseleri kontrol eder
4 tanesi upload yapar
ve her bilgisayarın kendine ait modemi, ıp adresi, ve internet sağlayıcıs vardır. kesinlikle birbiri ile bağlantısı yok.
Vds, bot kullanmıyorum, herseyi evimden manuel yapıyorum.
Kullandığım mailleri kendim açıyorum kendi sistemimle ve mutlaka açtığım mailler en az 20 gün boşta duruyor, hatta bazen geçmişe bakıyorum elimde 1-1,5 senelık maıller oluyor.
Düzenli olarak günlük mail acıyorum 15 gun sonra gırıyorum patlamayanları onaylıyorum 15dk, sonra video yukluyorum 3 gun sonra da para kazanma vs ayarlarını yapıp adsense baglıyorum.
Hiçbir problem yaşamadım, Allah kimseye de yaşatmasın.
Ben herzaman meşaketli çalıştım, uzun yoldan çalıştım, ancak bu benim işim. Gelir kapım olduğu için üşenmiyorum.
Videoları kesinlikle youtube'dan cekmıyorum torrentten ındırıyorum. Adil kullanım kotasına takılıyor çok zor oluyor, render alıyorum ttnet internet (16mbit) ne doğru duzgun ındırıyor ne yukluyor ama sonuc olarak sısteme oturtunca gayet guzel ilerliyor.
Dediğim gibi benim için bu bir iş ve çok özen gösteriyorum.
Umarım kimsenin başına gelmez, Allah kazançlarımızı daim etsin.
abi iyi güzel yazmıssında 2 ay once neden böle bi sıkıntı yoktu bende 4 adsense vardı iyi kazandırıodu 2 ay once son parasını aldı gecen ay ısleme gırmedı kapandı bazıları falan derken bugun en sonuncu ısleme gırmeyende patlamıs gram uzulmuyorum ama bunun dediklerinle bi alakası oldugunu dusunmuyorum eger dedıgın gıbı olsa 2 ay oncesıne kadar nıe herkesın adsensesı patlamıodu bence cok ciddi bi sorun var bilemediğimiz

abi iyi güzel yazmıssında 2 ay once neden böle bi sıkıntı yoktu bende 4 adsense vardı iyi kazandırıodu 2 ay once son parasını aldı gecen ay ısleme gırmedı kapandı bazıları falan derken bugun en sonuncu ısleme gırmeyende patlamıs gram uzulmuyorum ama bunun dediklerinle bi alakası oldugunu dusunmuyorum eger dedıgın gıbı olsa 2 ay oncesıne kadar nıe herkesın adsensesı patlamıodu bence cok ciddi bi sorun var bilemediğimiz

1 sene öncesine kadar ünlem de yoktu ama ünlem çıktı.
Şimdi de bu çıktı. Yeni güncelleme. Yeni tedbiler. 2ay 5 ay öncesi ile şimdiyi karşılaştırmak gereksiz ki ben yt işine başladığımdan bu yana çalışma sistemim hep az kanal, temiz kanal oldu. Bilmiyorum yanılıyor da olabilirim. Paylaşmak istedim

farkında değilsin galiba. her ay farklı güncelleme geliyor. Örnek, 1 kanalın para kazanması gidince o adsense bağlı her kanal para kazanması gidiyor ? bu önceden yoktu mesela. Gibi gibi yeni spam önleme taktikleri heralde

farkında değilsin galiba. her ay farklı güncelleme geliyor. Örnek, 1 kanalın para kazanması gidince o adsense bağlı her kanal para kazanması gidiyor ? bu önceden yoktu mesela. Gibi gibi yeni spam önleme taktikleri heralde
güncelleme geldiği belli hocam benimde buna bişe dediğim yok lakin bu başka bişi ünlem ile falan kıyaslanabilecek bişi deil ben onu demek istiyorum

2 banda benden beyler toplamda 3 adsense gitti :) işleme gime sorunu yoktu.. Kanalları kurtarmaya çalışıyoruz hadi hayırlısı

* cok kanal
* çok telif
* çok video

1 kanal
0 telif
10 videolu adsense kapandı.
daha önce kanal kapanması yaşamadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri