Adsense Ban

• Kullanıcı tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Arkadaşlar banlanan adsensedeki kanalımızı nasıl başka adsenseye ilişkilendireceğiz.

Yeni adsenseden hesap ekle deyince bu adres farklı bir adsensede kullanılıyor diyor.

Sıra bana da geliyor :D en iyisi partner arayışına şimdiden geçmekk

Arkadaşlar benim gibi daha önceki kapanmalar sırasında işleme girmeyen Adsenseler banlanmadan Kanallarını taşıyıp, bu kanalları taşıdıkları yeni adsensesi banlanan var mı?

1 Tanede benden gitti bu ay 2 hesap banlandi bakalim başka banlayacakmi bu başlanan adsensede bu ay ödeme alamdigimdi

1 adsense de benden :) 300 tl vardı içinde uçmuş

Geçmiş olsun arkadaşlar , şimdi girip kontrol ettim kaybım yok çok şükür.

Ama kurbanlık koyun gibi sıramı bekliyorum bende. Hayırlısı olsun ne diyelim elbet ortaya cıkacak bunun sebepleri.

gecmiş olsun kardes
gogle nekadar banlasada spammerlere muhtaclar yani muhtactan kasıt cogu dizinin ve benzeri iceriklerin youtube kanalı acıldı ve acılacak

beyler burda olay başka acaba türklere özel bir kıyım mı var ? çünkü kimse para kazanma için başvurmuyor (bencede saçma sadece bir tahmin)

benımde adsense 1 sene oldu sayılır 1 senedir aynı ip (sabit ip kullanıyorum) günde 200 euroda gördüm 0.50 santim de şuan vds kullanıyorum 15 kanal bağlı 28 gündür sorun olmadı inişle çıkışla banlanmanın alakası olmaz bence veya başka ip ve bu arada kendi sabit ipden 1 senedir kanal açtıgım kanalarım banlandıgı ipden tam 5 adsenseye girdim şuanda 3 adsenseyede düzenli olarak giriyorum şuan bende 1 aydır ödeme almıyorum yaşadıgım sorunlar vs vs. sınırı geçememiştim

bu olay ap ayrı bir olay ne olucağını kestirmemiz imkansız şuanlık ama illa ki çözüceğiz bu olayı

adsensesi kapanan arkadaşlarada geçmiş olsun

Biraz saçma olacak ama kapanan adsenselerinizle telefondanda giriş yapıyormuydunuz? benim adsenseye 2 haftadır giriş yapmıyorum gerçi ama telefon ve pc den aynı anda takip ettigim oluyordu. bununla alakası olabilir mi kapanan adsensenin

Gene gidiyorlar sıradan Allah belalarını versin nedir bu ya.. Yok arkadaş partnere geçiyorum ben bu böyle olmayacak.

Biraz saçma olacak ama kapanan adsenselerinizle telefondanda giriş yapıyormuydunuz? benim adsenseye 2 haftadır giriş yapmıyorum gerçi ama telefon ve pc den aynı anda takip ettigim oluyordu. bununla alakası olabilir mi kapanan adsensenin

O kadar da değil .d

Yok mu şu lanet olasıcalara çıkacak rakip ya hayret birşey delirecem.. Bıktım artık bu sorunlardan..

Arkadaşlar 8 tane adsense gitti şu ana kadar giden adsense'lerdeki kanallarınızı başka adsense'e taşımayın partnere sokun son çare. Kanalları taşıdığınız adsense'lerde gidiyor yani 8 taneden sonra artık buna inanıyorum..

işleme girmeyen bir adsense hesabım daha banlandı sahte izlenim/tık hiç bişe yoktu sayfa to %15-20 arasındaydı uzun zamandan beri kanalda bağlamıyodum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri