Adsense Ban

• Kullanıcı tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Benimkide bağlansada kapatsam banka hesabını bahane arıyom kapatmak için

gecmiş olsun kardes
gogle nekadar banlasada spammerlere muhtaclar yani muhtactan kasıt cogu dizinin ve benzeri iceriklerin youtube kanalı acıldı ve acılacak

Bunu söyleyenler olarak bir örgüt müsün nesiniz bilmiyorum ama youtubenin spama felan ihtiyacı yok.Spama ihtiyacı olan bir oluşum spamla bu kadar uğraşmaz, kaldı ki youtube'un spama niye ihtiyacı olsun zaten günlük 5 milyar hiti yakalıyor adamlar.

Arkadaşlar bu bellki otomatik olan bişey.Yani sistem bunu oto yapıyor.
Mail de yok bilgilendirme de yok.

Bence pinle onaylanmayan adsenseler banlanıyor. pinli adsensesi banlanan var mı

Günlük ortalama 500 bırakan adsense var, tırsıyorum, ya ne illet şey şu ban

[MENTION=8709]BeRKaN[/MENTION] bu adama bişey yapamaz google

pinli 1 adsensem kaldı oda eli kulağındadır oda gider heralde :)
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] üstad sende durumlar ne alemde kaç adsense ban oldu sende şimdiye kadar ?

Pin gelmeyince kimlik ile onaylanabiliyor.

biliyorum hocam forumda başka bir onaylatma yöntemi daha vardı o yöntemle onaylayanlar banlanıyor bence benim o yöntemle onayladığım adsenseler banlandı pinini girdiğim adsense duruyor

Bunlar 7/24 çalışıyor mu bayram izni filan yok mu , biraz rahat bıraksınlar bizi.

Son bomba pini gelecek olan adsensem bile banlandı toplam banlı adsensem 4 oldu sözün bittiği yer :D

Adsensesi Ayakta Kalanlar....Bizi şu konularda bilgilendirirse sevinirim....

Adsense Sayısı:
Kanal Sayısı:
Kategori: (uzun ya da kısa videolar da yazılabilir)
Aylık max kazanc :

parner bir yandan adsense bir yandan iyice kitlediler

Arkadaşlar benim gibi daha önceki kapanmalar sırasında işleme girmeyen Adsenseler banlanmadan Kanallarını taşıyıp, bu kanalları taşıdıkları yeni adsensesi banlanan var mı?

Evet var ama şöyle bir durumda var mesela ben geçen ay ödemesi işleme giremeyen adsense hesabımdaki yüksek kazandıran bir kanalı başka bir adsenseye taşımıştım ve kazanç kesinleşip ödememi almıştım.. Yani bu kanal taşımalarıyla ilgili bir şey olduğunu ben düşünmüyorum açıkçası.. Şu an google kafasına göre biçiyor ortalığı ve hiç duracakmış gibide gözükmüyor hepimiz için hayırlısı neyse o olsun artık..

saat dokuzdan sonra banlanan var mı yoksa durdu mu .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri