Adsense Ban

• Kullanıcı tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Patlayan adsense bağlı kanallar ne oluyor? Partnere yada başka adsense bağlasak ne olur? Önceden kapanma yaşayan arakdaşlar bilgilendirebilirmi lütfen. Adsense ödnemli değil sonuçta ayın 12 sine kadar bu kanallardaki para, kanalı nereye bağlarsak oraya gidecek.

İlk işleme girmeme konusunu bende bi sıknıtı olmamasına ramen baştan sona inceleyip hepsini okumuştum, tek bir yerde açığım vardı oda gelir dalgalanması bi ay ödeme alıp diğer ay bişey alamıyor sonraki ay yüksek meblağ bekliyordum, tahminim dalgalanmadan dolayı incelendi ve malesef kapatıldı.

Son düzenleme:
Aman abi ya bide bumu cıktı basımıza allah askına.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Patlayan adsense bağlı kanallar ne oluyor? Partnere yada başka adsense bağlasak ne olur? Önceden kapanma yaşayan arakdaşlar bilgilendirebilirmi lütfen. Adsense ödnemli değil sonuçta ayın 12 sine kadar bu kanallardaki para, kanalı nereye bağlarsak oraya gidecek.

Sanırım orada bir yanlışın var ayın 30 veya 31 'ine kadar olmasın o dediğin

İlk işleme girmeme konusunu bende bi sıknıtı olmamasına ramen baştan sona inceleyip hepsini okumuştum, tek bir yerde açığım vardı oda gelir dalgalanması bi ay ödeme alıp diğer ay bişey alamıyor sonraki ay yüksek meblağ bekliyordum, tahminim dalgalanmadan dolayı incelendi ve malesef kapatıldı.

paranın bir yere geçtiği yok .. Yeni adsenseye bağladığında yeni adsense de kapanıyor.

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

Siz gelin benim refimden quize girin :D sizde kazanin bende kazanayim :D

dün ve ondan önceki gün 2 adsensem daha banlandı, biri 2 aydır işleme girip ödemedikleriydi, digeri ödeme aldıgım adsense, valla toplamda 4 adsensem gümledi.adsense bırakmadılar banladılar neolacak bu işin sonu merakla bekliyorum ...

Kapanan adsense'teki kanalları başka adsense'e taşıyınca o da kapanıyor hocam yani bu belli artık. Eğer bir adsense'sin kapanırsa ona bağlı kanalları partnere bağlıyacaksın. Yeni adsense'e taşırsan o da banlanır. 8 tane adsense gitti. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] yaklaşıyorum sana.

Yeni actıgım adsensede banlanırsa benim icin adsense biter partnere gecerim :)

Bunu söyleyenler olarak bir örgüt müsün nesiniz bilmiyorum ama youtubenin spama felan ihtiyacı yok.Spama ihtiyacı olan bir oluşum spamla bu kadar uğraşmaz, kaldı ki youtube'un spama niye ihtiyacı olsun zaten günlük 5 milyar hiti yakalıyor adamlar.

kardes sen dedimi anlamamıssın
sana birtane ornek vereyim
Google Türkiye Çalışanları Forumu Takip Ettiklerini Resmen Teyit Etti forumda boyle bir konu vardı
videoda unlu bir kişi adını hatırlamıyorum aynen soyle diyordu youtubede cocuklar benim fan sayfamı acmıs ne guzel fakat ogrenince işinrengi oyle degilmiş parakazanılıyormus bende kendi youtube kanalımı actım diyordu

bizimki bir nevi essegin aklına karpuz kabugu getirmek gibi birsey

Son düzenleme:
2 hafta once tüm adsenseler banlandı. o kadar rahatımki hiçbi korku endişe duymuyorum artık.

5 adsensemde banlanmış!

adsenseler neden banlanıyor arkadaşlar anlamadım bu durumun nedenini?

turkiyeyemi ozgubu yabancı forumlarda durum nasıl takip eden varmı

pinli 1 adsensem kaldı oda eli kulağındadır oda gider heralde :)
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] üstad sende durumlar ne alemde kaç adsense ban oldu sende şimdiye kadar ?

12 adsense hesabım var,3 tanesi aktif olarak kullanımda şu sıralar.bugüne kadar tüm adsense kullandıgım yıllar dahilinde 1 kez adsense hesabım banlandı.o da web sitesi için adsense hesabıydı,en az 6 yıl önceydi :) ondan sonrası sorunsuz,bende banlanan bi adsense henüz yok çok şükür :)

bugun gene kıyımm var valla.. sonumuz hayrola.... artık böyle giderse kimler ayakta kaldı ne yapıyorlarda adsenseleri banlanmıyor diye ince araştırmalar başlar....

az önce kazancımı kontrol edim derken ban gördüm şok oldum. Tek adsense ödeme sıkıntısıda yaşamamıştım hiç :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri