D
daralll
Guest
oh be...
son kalan adsensem de havaya uçmuş
içim rahatladı
GAME OVER.....
içim rahatladı
GAME OVER.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oh be...
içim rahatladı![]()
GAME OVER.....![]()
oh be...
içim rahatladı![]()
GAME OVER.....![]()
valla ya,kanal takibiymiş falan hiç bir derdim kalmadı.zaten ilk ikisinden sonra bunda fazla miktarda yoktu.asıl darbeyi ilk iki adsensede yemiştim zaten.aynı duyguları yaşamıştım bende
bir huzur doldu içime ))
artık sabah uyandığımda aklıma adsense gelmiyor![]()
oh be...
içim rahatladı![]()
GAME OVER.....![]()
hocam adsense ban dedigin bu olmuyor insallah ?
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
geçmiş olsunhocam adsense ban dedigin bu olmuyor insallah ?
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
geçmiş olsun![]()
12 adsense hesabım var,3 tanesi aktif olarak kullanımda şu sıralar.bugüne kadar tüm adsense kullandıgım yıllar dahilinde 1 kez adsense hesabım banlandı.o da web sitesi için adsense hesabıydı,en az 6 yıl önceydiondan sonrası sorunsuz,bende banlanan bi adsense henüz yok çok şükür
![]()
Tek adsense calisip kapanan var mi?
Tek adsense kullanip mi ban yedin hocam1 saat önce ben ödeme sorunuda yaşamamıştım. Fakat son 5 gündür kazancım yükselmişti
Tek adsense kullanip mi ban yedin hocam
Cok ilginc..Evet hocam Tek adsense
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.