Adsense Ban

• Kullanıcı tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Seninle polemige girmeyecegim, benim amacım kimse bırakmak gibi bir düşünce içerisine girmesin hırslansın devam etsin mesajı vermekti.Ama düzeltigim mesajlarımda dedigim gibi farklı bünyelerde farklı yorumlara sebep oldu mesajım.
Beni bilen bilir kimseye kazanç egosu yapacak ne kalitede, ne de yaştayım.Ban alan arkadaşların hassasiyetini anlıyor, geçmiş olsun diyorum.
Bol kazançlara vesile olsun.

Sistemli olup, hırs yapıp çalışarak çözülecek bir problem değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

Konuyu uzun uzun okudum.
Bu adsense banlarında malesef hiçbir ortak yön yok.
Yani bilsekte önlem alsak diyenlerde boşuna önlem almaya çalışıyor.
Özgün çalışmadıkça Kimsenin bir garantisi yok, banlanmaz diyemezsiniz.
Adsensesi banlananlara geçmiş olsun.

Bilmiyorum alakası varmıdır arkadaşlar.

Faal olarak kullandığım 3 adsense hesabımın bilgilerinin farklı olmasının yanı sıra , hesap her kim üzerineyse o kişinin TR telefonu ile onaylı. Bu şekilde olup banlanan varmı ?

arkadaşlar bende bir fikir yürütmek istiyorum (Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim)
Şimdi çoğu adsense banlanan arkadaşlarla konusuyorum.
Hepsinin ortak noktaları;
* cok kanal
* çok telif
* çok video
* kazançların ani yükselmesi
* sürekli kanal kapanmaları

Şimdi bunlarla kendimi karşılaştırıyorum.
Bilenler bilir, Allah nazardan saklasın inşallah
15 tane adsense mevcut.
kazançları günlük belki düşük, ancak hepsinin toplamında gayet güzel paralar bırakıyorlar ve hepsini tek bilgisayardan kullanıyorum.

Her adsense'de max 2 -4 kanalım var.
Bazen 15 adsense'ye ip değiştirmeden giriorum.
Diğer yönden adsenselerin hepsi gerçek kişiler üzerine açılmış ve gerek pin kodu ile gerek kimlik ile onaylatılmış durumda.
Bir kanala telif geldiğin de yada kanal kapanırsa mutlaka onaylayıp kanala girip o maili tarihe gömüyorum. Kesinlikle dünya engeli bulunan yada kapanmıs kanal adsense'de bulunmuyor.
Bunları gösteriş için yazmıyorum, kesinlikle adsense adresi kapanan herkesin adına üzülüyorum, belki benimde kapanacak ama bu zamana kadar kapanmadı ve yaptıklarımı anlatmak istedim. Ek olarak;
5 tane bilgisayar var
1 tanesi render alır ve adsenseleri kontrol eder
4 tanesi upload yapar
ve her bilgisayarın kendine ait modemi, ıp adresi, ve internet sağlayıcıs vardır. kesinlikle birbiri ile bağlantısı yok.
Vds, bot kullanmıyorum, herseyi evimden manuel yapıyorum.
Kullandığım mailleri kendim açıyorum kendi sistemimle ve mutlaka açtığım mailler en az 20 gün boşta duruyor, hatta bazen geçmişe bakıyorum elimde 1-1,5 senelık maıller oluyor.
Düzenli olarak günlük mail acıyorum 15 gun sonra gırıyorum patlamayanları onaylıyorum 15dk, sonra video yukluyorum 3 gun sonra da para kazanma vs ayarlarını yapıp adsense baglıyorum.
Hiçbir problem yaşamadım, Allah kimseye de yaşatmasın.
Ben herzaman meşaketli çalıştım, uzun yoldan çalıştım, ancak bu benim işim. Gelir kapım olduğu için üşenmiyorum.
Videoları kesinlikle youtube'dan cekmıyorum torrentten ındırıyorum. Adil kullanım kotasına takılıyor çok zor oluyor, render alıyorum ttnet internet (16mbit) ne doğru duzgun ındırıyor ne yukluyor ama sonuc olarak sısteme oturtunca gayet guzel ilerliyor.
Dediğim gibi benim için bu bir iş ve çok özen gösteriyorum.
Umarım kimsenin başına gelmez, Allah kazançlarımızı daim etsin.

yazdığınız yazı dört dörtlük on numara bence örnek alınacak bir yazı olmuş elinize sağlık

Bilmiyorum alakası varmıdır arkadaşlar.

Faal olarak kullandığım 3 adsense hesabımın bilgilerinin farklı olmasının yanı sıra , hesap her kim üzerineyse o kişinin TR telefonu ile onaylı. Bu şekilde olup banlanan varmı ?

Benimde o şekildeydi dayanmadı.

Son adsense kalıncaya kadar bu işler devam edicek

son tezim şudur....

google ,adsenseye bağlanan belli bir kanal sayısından sonra (1-2-3-4-5 olabilir sayı hakkında emin değilim) adsenseyi incelemeye alıyor artık-çünkü SPAM in önüne geçmesinin TEK YOLU budur..
aklıma başka birşey gelmiyor...

son tezim şudur....

google ,adsenseye bağlanan belli bir kanal sayısından sonra (1-2-3-4-5 olabilir sayı hakkında emin değilim) adsenseyi incelemeye alıyor artık-çünkü SPAM in önüne geçmesinin TEK YOLU budur..
aklıma başka birşey gelmiyor...

Az kanal baglı adsense banlandı cok olan duruyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri