Adsense bana bu parayı yedirmez mi?

Bugün bir konuya yazdım sayfa to dan şikayetçi olanlar bana verebilirler sayfa to'ları diye.

Buraya da yazayım korkan arkadaşlar bana verebilirler fazla paralarını. :D Veya benim hesaba bağlayabiliriz no problem. :D :D

Beyler niye illegal bisey yoksa sorun olmaz diyosunuz? Incelemeye giren hesaplari kapatmak icin ufacik seyden nem kapar bu adamlar. Kanaldaki telifi bahane ederler, ozgun icerik olmamasini bahane ederler bi sekilde kapatmak istedikten sonra catir catir kapatirlar hic biseyde ispatlanamaz. Cunku adamlar pesin pesin soyluyor zaten baskalarinin iceriklerini yuklemeyin diye.

Evet kazanamıyorum nedense.Sadece zar zor tek tek el ile 35 video yükleyebildim.hiçbir bilgim yok şu anda 2,75 dolarım var :(

25 Şubat'da almışım.

Yakın bir tarih, risk faktörü var... Ben olsam riske girerdim. Ne zaman gelirin azalmaya başlar ise o zaman kesersin hesabını.

---------- Mesaj saat 20:50:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:47:17 civarında gönderildi. ----------

Evet kazanamıyorum nedense.Sadece zar zor tek tek el ile 35 video yükleyebildim.hiçbir bilgim yok şu anda 2,75 dolarım var :(

Bu forum daki bilgiler ile sınırlı kalma, en iyi araştırmayı yerinde yani youtube 'nin içinde yapmalısın.

Hocam adsense yedirir sıkıntı yok millete neler yediriyor :)

2000 se daha kazansin birak. Bi sure sonra reklami gizliye alirsin para kesinlesene kadar. Zaten buyuk ihtimalle yakinda unlemi yersin :D

Ne mübarek adammışsın be kanal 3. teliften kapandı. konuşacak bir şey bırakmadı bize warner bros :D

Buraya kazancını yazanın kanalı 24 saat dayanmıyor.50defa dedim hala yazıyorsunuz:-) geçmiş olsun.

Ne mübarek adammışsın be kanal 3. teliften kapandı. Warner bros sağolsun :D

Soyledim o kadar hahahah :D Neyse dert etme en azindan suana kadar kazandigini alirsin :) Bi hataya dusup ay sonuna kadar oyle biraktigini dusunsen 10,000+ bi miktar ederdi ki buyuk ihtimalle incelemeye girerdin. Bi sekilde o adsense hesabini yada para kazanma durumunu devre disi birakip o parayi odemezlerdi. Ozellikle alakasiz girilen niche kelimelerin acisi sonradan cikabiliyor. Cizgifilm falan zaten sakat, oyle cok izlenenine denk gelirsen bi cok kanal acip hepsine kopyala 1-2 videoyu. Telif yediklerindede direkt olarak sil kanali.

Soyledim o kadar hahahah :D Neyse dert etme en azindan suana kadar kazandigini alirsin :) Bi hataya dusup ay sonuna kadar oyle biraktigini dusunsen 10,000+ bi miktar ederdi ki buyuk ihtimalle incelemeye girerdin. Bi sekilde o adsense hesabini yada para kazanma durumunu devre disi birakip o parayi odemezlerdi. Ozellikle alakasiz girilen niche kelimelerin acisi sonradan cikabiliyor. Cizgifilm falan zaten sakat, oyle cok izlenenine denk gelirsen bi cok kanal acip hepsine kopyala 1-2 videoyu. Telif yediklerindede direkt olarak sil kanali.

Büyük bi dertten kurtuldum yahu. Valla içim rahatladı.

Ustam tekrar aynı içeriği paylaşacaksan kanalını kaldır.Geçmişten bulunabilir içeriğin.

Hangi animenin haklarina sahip bu warner bros yahu? Anime isi sakat, atiyorsanda farkli dilde falan aticanki bulamasin adamlar :)

Korkunun ecele faydası yok devam :D Ama ben bu videodan silmeden kurtulayım diyorsan ayarlardan ışık ayarlarıyla oyna ters çevir görüntüyü buzla :D işlenme bitince videonun seyredilecek hali kalmaz millette seyretmez :D ama ben olsam dokunmazdım.

Bugün bir konuya yazdım sayfa to dan şikayetçi olanlar bana verebilirler sayfa to'ları diye.

Buraya da yazayım korkan arkadaşlar bana verebilirler fazla paralarını. :D Veya benim hesaba bağlayabiliriz no problem. :D :D

+1 :cool:

Korkunun ecele faydası yok devam :D Ama ben bu videodan silmeden kurtulayım diyorsan ayarlardan ışık ayarlarıyla oyna ters çevir görüntüyü buzla :D işlenme bitince videonun seyredilecek hali kalmaz millette seyretmez :D ama ben olsam dokunmazdım.

Belli bir izleme sayısını geçen videolarda bunu yapamıyorsun,sadece farklı kaydedebiliyorsun ayrı bir video olarak yani orjinal video silmediğin sürece aynen duruyor.

Belli bir izleme sayısını geçen videolarda bunu yapamıyorsun,sadece farklı kaydedebiliyorsun ayrı bir video olarak yani orjinal video silmediğin sürece aynen duruyor.

56.000 lik videoda yaptım ben.. Kanal para kazanmaya kapatıldı o videoyuda izliyorlardı alt kanaldı. İzlenemez hale getirip üzerine yönlendirme koydum yeni açtığım kanala. Pek işe yaramadı ama videoda oynama yapmıştım.
Video düzenle görüntü iyileştirme ayarları var. videoyu yeniden kaydetme o ayrı bir şey!

Arkadaşlar bu işle Türkiye'de kim ilgileniyor. Allah'a emanetmiyiz biz? Derdimizi kime yanacağız, hakkımızı kim savunacak? Ne kadar acı birşey? Para kazanmaya korkuyoruz. Bu işin bir çözümü olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri